Witam.
Zainteresowałem się kwestią odnajdywania i eliminowania swoich leaków.
Obejrzałem ciekawy film z PS i autor poruszył kwestię, że przyswajanie nowej wiedzy może nie być takie efektywne, jeśli wcześniej nie pousuwamy ważnych leaków z naszej gry, bo zaczynamy stosować coraz to nowsze zagrania, tok rozumowania, ale przez nasze leaki głęboko zakorzenione w naszej grze możemy wyrządzić sobie więcej szkody niż pożytku próbując przyswajać nowe treści.
Obejrzałem Leakfinder for Micro-Stakes No limit i nawet w tak krótkim filmie znalazłem kilka leaków, które występują w mojej grze.
Jak mogę skutecznie wyszukiwać własne leaki i je eliminować? Wrzucam codziennie masę rozdań do oceny, pomaga to w jakiś sposób, ale nie całkowicie. Rozgrywam codziennie powiedzmy 500 rozdań, a do oceny mogę wrzucić tylko 10, więc siłą rzeczy jest bardzo prawdopodobne, że w tych pozostałych 490 będą jakieś leaki. Niektóre pewnie tak zakorzenione, że z automatu gram błędnie i nawet nie zdaję sobie z tego sprawy. Jak z tym walczyć? Nie mam niestety środków, jeszcze, na opłacenie prywatnego coachingu z trenerem.
Znalazłem za to kilka podobnych filmów, które chcę obejrzeć:
Database Leakfinder for BrozaC
Holdem Manager Leakfinder: Middle Position
Holdem Manager Leakfinder: Early Position
Widziałem też wiele innych, ale są z gry na NL 25 i NL 50, boję się, że bardziej zaszkodzą niż pomogą w mojej grze na NL 4 SH.
Bardzo proszę o jakieś wskazówki, materiały albo dobre rady.
Pozdrawiam