z shortami jest praktycznie niemozliwe byc na - w long runie wiec bez obaw lac mnie nie leja szczegolnie w plo gdzie gra sss jest praktycznie nie mozliwa. Nie wiem co jest dla niektorych zabawnego w tym temacie. Byc moze nie dorosli jeszcze do tego zeby umiec sie zachowac w kazdej sytuacji...
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Poker
24
Użytkownicy
0
Reakcje
1,819
Wyświetlenia
Nie rozumiem co ma kultura do gry SSS. To jest gra w pokera i chodzi o zarabianie pieniędzy. Czy jak dojdzie Ci kolor na riverze i złamiesz komuś seta asów to przepraszasz i czujesz się winny??
a tu macie kulturalne zachowanie wszyscy sie nawzajem przepraszają i nikt nei wie o co chodzi
a porównywać sss do gry w kasynie ... hmm tak jak porównać sex do sexu przez telefon
gram BSS FR i ja bardzo lubie grać z shortami. Dlaczego ? Sam kiedyś grałem i człowiek który gra SSS jest straznie przewidywalny z early i miiddle z łatwością przewidzieć karty shorta pozatym short grający na flopie bet i dostanie call grajac c-beta jest praktycznie pot commited, a to że uciekają ?? A niech se uciekają to poker każdy ma jakąs strategie. Pozdro