Przejdź do forum
kultura gry SSS

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] kultura gry SSS

24 Posty
19 Użytkownicy
0 Reakcje
1,819 Wyświetlenia
dzikidzik Autor wątku
dzikidzik
PokerStrategist

z shortami jest praktycznie niemozliwe byc na - w long runie wiec bez obaw lac mnie nie leja szczegolnie w plo gdzie gra sss jest praktycznie nie mozliwa. Nie wiem co jest dla niektorych zabawnego w tym temacie. Byc moze nie dorosli jeszcze do tego zeby umiec sie zachowac w kazdej sytuacji...

MoroP
Oldschool Grinder

Nie rozumiem co ma kultura do gry SSS. To jest gra w pokera i chodzi o zarabianie pieniędzy. Czy jak dojdzie Ci kolor na riverze i złamiesz komuś seta asów to przepraszasz i czujesz się winny??

murkins
Elite Grinder

a tu macie kulturalne zachowanie wszyscy sie nawzajem przepraszają i nikt nei wie o co chodzi :D

a porównywać sss do gry w kasynie ... hmm tak jak porównać sex do sexu przez telefon ;)

Fenomenio
Oldschool Grinder

gram BSS FR i ja bardzo lubie grać z shortami. Dlaczego ? Sam kiedyś grałem i człowiek który gra SSS jest straznie przewidywalny z early i miiddle z łatwością przewidzieć karty shorta pozatym short grający na flopie bet i dostanie call grajac c-beta jest praktycznie pot commited, a to że uciekają ?? A niech se uciekają to poker każdy ma jakąs strategie. Pozdro