Czesc! Mam taki maly apel do graczy tego serwisu ktorzy graja ta strategia a mianowicie: Nauczcie sie kultury gry tak zwanej etykiety przy stole... Dzisiaj kolejny raz musialem sie wstydzic za graczy z Polski a szczegolnie z pokerstrategy.... Gracie ta dosc kontrowersyjna taktyka lapiecie cos pf albo flop wchodzicie all in i uciekacie ze stolu... Tak sie nie robi... Dajcie fold przez jedna orbitke jedne blindy i ok ale nie jak szczury... Polowa graczy tej witryny ma mniej niz 25 lat czyli w kasynie raczej nie bywa ale gwarantuje ze jak taki numer wycielibyscie tam to nikt z wami drugi raz by juz nie usiadl do gry... Wiem ze czesc graczy ktorych widuje czesto na ftp nie chce juz grac z Polakami przez was. Czy my zawsze musimy dazyc do poziomu rumunow czy innych poteg specjalizujacych sie w wyludzaniu bonusow itp? Pomijam sprawe przeklenst i bluzgow szczeniakow ktorzy napewno nie dorosli emocjonalnie zeby dostac jakiekolwiek pieniadze za darmo i przynosic nam wszystkim wstyd..
Ufam ze moderatorzy lub admini skrobna jakis artykul o etykiecie przy stole. Ja mam jeden po polsku znaleziony w sieci ale moge go wkleic tylko za pomoca linka....