Przejdź do forum
Krótki reportaż na ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Krótki reportaż na temat pokera .

33 Posty
23 Użytkownicy
0 Reakcje
3,191 Wyświetlenia

Zapraszam do obejrzenia :)

32 odpowiedzi
golfu
PokerStrategist

Bardzo ciekawe, fajnie jakby TUSKAPICE to obejrzeli... problem w tym, że honor nie pozwoliłby im się przyznać do błędu. Dlatego sądzę, że PFPS też mało zdziała... bo oni poprostu nie chcą mieć innego zdania, ta ustawa to element PR i pokazania, że mamy siłe ustawodawczą.

kNoq001
PokerStrategist

popraw orta w tytule...

wlasnie skonczylem ogladac na konkurencyjnym serwisie i dodam tylko

TV Biznes przygotowała 4 emisje tego materiału: w sobotę (23 kwietnia) o godzinie 7:50 i 20:35 oraz w niedzielę (24 kwietnia) o 15:20 i 23:35.

źródło pokertexas.pl

niezła produkcja... dobrze, że pojawi się w TV

ligabb
Poker Player

Zakłady w ciemno tzw. "blindy". BLINDY dosłownie, nie blajndy tylko blindy :P

EDIT: i dalej "mainT event" :P

No litości, reportaż (który oczywiście jest reklamą everesta) całkiem spoko, znane nam wszystkim fakty ładnie podane, ale polane zepsutym sosem.

hapotam
Legacy Member

Ciekawy film ;) I w końcu coś nakręconego profesjonalnie w ojczystym języku.

ligabb moim zdaniem to nie ma co narzekać :) imo bardzo fajny artykuł

dlrzz
PokerStrategist

Czy ja wiem... Chyba za dużą wagę przywiązali do pieniędzy, jakie można w pokerze zarobić, co ludzie w Polsce mogą źle odebrać (bo jeśli możesz zarobić, to możesz też stracić i od razu przypomina im się losowość aka "szczęście").

Franczo
PokerStrategist

Bardzo świetna była puenta tego reportażu, ostatnie słowa ! :f_thumbsup: :f_thumbsup:

Miło, że wspomnieli o tym, jakie kwoty oscylują w hazardzie online oraz o tym, iż Pańtswo straci na owym incydencie spore miliony ! _thumbsup: _thumbsup: _thumbsup:

wczoraj w nocy to oglądałem

szacunek za to, że miłe słowa było można usłyszeć o "karierze pokerzysty"
trzeba się rozwijać nie tylko pokerowo ale także fizycznie i umysłowo _thumbsup: _thumbsup:

+ 5

wujekryba
Oldschool Grinder

ok BARDZO FAJNY materiał tylko oczywiście nie mogło zabraknąć typa z creazy fryzurą, który został jakimś B2B czy innym "akontem" w Evereście i PIERDOLI głupoty, że głowa boli a potem jeszcze zaznacza, że 5-card draw to hazard.

Franczo
PokerStrategist

Napisane przez wujekryba
ok BARDZO FAJNY materiał tylko oczywiście nie mogło zabraknąć typa z creazy fryzurą, który został jakimś B2B czy innym "akontem" w Evereście i PIERDOLI głupoty, że głowa boli a potem jeszcze zaznacza, że 5-card draw to hazard.

POLAK ZAWSZE MUSI MARUDZIĆ !

Wygra w lotto 10 mln to zacznie marudzić dlaczego nie wygrał 20 mln !

bardzo dobry materiał, chyba najlesopzy jaki do tej pory powstał

lechrumski
BlackMember

Bardzo fajny reportaż - dobrze że pojawi się w TV. Na pewno jest to jakiś krok w dobrą stronę. Mam nadzieję, że PFPS i PZP prześlą film Kapicy. Na pewno w tym filmie jest cała masa pozytywnych elementów i to chyba najlepszy materiał tego typu jaki do tej pory powstał o pokerze.

W przyszłości fajnie jakby pojawiło się więcej info o tym dlaczego poker to gra umiejętności. Proste przykłady obliczeń matematycznych, statystyk, pokazanie HMa, pokazanie serwisów edukacyjnych itp.

Oczywiście można czepiać się że reportaż jest w pewnym stopniu reklamą Everesta ale i tak ogromny pozytyw _thumbsup: Brawo!

Franczo
PokerStrategist

Napisane przez lechrumski
Bardzo fajny reportaż - dobrze że pojawi się w TV. Na pewno jest to jakiś krok w dobrą stronę. Mam nadzieję, że PFPS i PZP prześlą film Kapicy. Na pewno w tym filmie jest cała masa pozytywnych elementów i to chyba najlepszy materiał tego typu jaki do tej pory powstał o pokerze.

W przyszłości fajnie jakby pojawiło się więcej info o tym dlaczego poker to gra umiejętności. Proste przykłady obliczeń matematycznych, statystyk, pokazanie HMa, pokazanie serwisów edukacyjnych itp.

Oczywiście można czepiać się że reportaż jest w pewnym stopniu reklamą Everesta ale i tak ogromny pozytyw _thumbsup: Brawo!

Reklama dla Everesta będzie EV+

Potencjalny gracz ( czyt. FISZ ) zobaczy materiał....zechce grać jak Durrrr czy Hunsen...wpłaci $$$ na Everest.....po czym je przegra !

dla mnie _thumbsup: _thumbsup: _thumbsup:

babel92
Oldschool Grinder

dobry materiał, oby takich więcej _thumbsup:

sojowyjarz
PokerStrategist

Może to głupia uwaga, ale moim zdaniem nie powinni tak bardzo pokazywać tego tasowania kart.

jonasz1983
PokerStrategist

w obecnej sytuacji, dobrze ze w ogole cos takiego powstalo:)

wujekryba
Oldschool Grinder

Napisane przez Franczo

Napisane przez wujekryba

POLAK ZAWSZE MUSI MARUDZIĆ !

Wygra w lotto 10 mln to zacznie marudzić dlaczego nie wygrał 20 mln !

bardzo dobry materiał, chyba najlesopzy jaki do tej pory powstał

Musi bo wiem jak to jest od kuchni i twórcom nie chce się szukać/robić (o czym świadczą te powtarzane ujęcia z tasowaniem kart gdzie widać, że już materiału nie ma) kompetentnych ludzi tylko biorą tego kto jest pod ręką (tu akurat Everest). Ten reportaż jest akurat w większości ok ale strasznie drażnią mnie takie praktyki bo potem mamy w telewizji materiał skrócony do 2min gdzie osoby w temacie walą tylko facepalmy i nie chodzi mi tu akurat o pokera ale o wszystko.

A co do 10 mln to jak bym mógł wygrać 20 a zamiast tego wygrał bym 10 mln to oczywiście, że bym marudził pod nosem, że 10 baniek mi uciekło co nie znaczy, że nie sikał bym z radości z powodu 10 mln.

salyk
Oldschool Grinder

Reportaż na pewno na plus :f_thumbsup:

Ale blindy to mnie rozśmieszyły :D

Nie ma to jak puszczać w kółko zdartą płytę z "Wielkim Szu". Ludzie ile można?

AceBestini
PokerStrategist

Kłopotowski- kolejny dureń. 5CardDraw oparty przede wszystkim na szczęściu? Jak można takich typów do głosu dopuszczać, kiedy zawstydzają swoją niewiedzą i ignorancją całe środowisko?