Zapraszam do obejrzenia
Bardzo ciekawe, fajnie jakby TUSKAPICE to obejrzeli... problem w tym, że honor nie pozwoliłby im się przyznać do błędu. Dlatego sądzę, że PFPS też mało zdziała... bo oni poprostu nie chcą mieć innego zdania, ta ustawa to element PR i pokazania, że mamy siłe ustawodawczą.
popraw orta w tytule...
wlasnie skonczylem ogladac na konkurencyjnym serwisie i dodam tylko
TV Biznes przygotowała 4 emisje tego materiału: w sobotę (23 kwietnia) o godzinie 7:50 i 20:35 oraz w niedzielę (24 kwietnia) o 15:20 i 23:35.
źródło pokertexas.pl
Zakłady w ciemno tzw. "blindy". BLINDY dosłownie, nie blajndy tylko blindy
EDIT: i dalej "mainT event"
No litości, reportaż (który oczywiście jest reklamą everesta) całkiem spoko, znane nam wszystkim fakty ładnie podane, ale polane zepsutym sosem.
Czy ja wiem... Chyba za dużą wagę przywiązali do pieniędzy, jakie można w pokerze zarobić, co ludzie w Polsce mogą źle odebrać (bo jeśli możesz zarobić, to możesz też stracić i od razu przypomina im się losowość aka "szczęście").
Bardzo świetna była puenta tego reportażu, ostatnie słowa !
Miło, że wspomnieli o tym, jakie kwoty oscylują w hazardzie online oraz o tym, iż Pańtswo straci na owym incydencie spore miliony ! ♠_thumbsup: ♠_thumbsup: ♠_thumbsup:
wczoraj w nocy to oglądałem
szacunek za to, że miłe słowa było można usłyszeć o "karierze pokerzysty"
trzeba się rozwijać nie tylko pokerowo ale także fizycznie i umysłowo ♠_thumbsup: ♠_thumbsup:
+ 5
ok BARDZO FAJNY materiał tylko oczywiście nie mogło zabraknąć typa z creazy fryzurą, który został jakimś B2B czy innym "akontem" w Evereście i PIERDOLI głupoty, że głowa boli a potem jeszcze zaznacza, że 5-card draw to hazard.
Napisane przez wujekryba
ok BARDZO FAJNY materiał tylko oczywiście nie mogło zabraknąć typa z creazy fryzurą, który został jakimś B2B czy innym "akontem" w Evereście i PIERDOLI głupoty, że głowa boli a potem jeszcze zaznacza, że 5-card draw to hazard.
POLAK ZAWSZE MUSI MARUDZIĆ !
Wygra w lotto 10 mln to zacznie marudzić dlaczego nie wygrał 20 mln !
bardzo dobry materiał, chyba najlesopzy jaki do tej pory powstał
Bardzo fajny reportaż - dobrze że pojawi się w TV. Na pewno jest to jakiś krok w dobrą stronę. Mam nadzieję, że PFPS i PZP prześlą film Kapicy. Na pewno w tym filmie jest cała masa pozytywnych elementów i to chyba najlepszy materiał tego typu jaki do tej pory powstał o pokerze.
W przyszłości fajnie jakby pojawiło się więcej info o tym dlaczego poker to gra umiejętności. Proste przykłady obliczeń matematycznych, statystyk, pokazanie HMa, pokazanie serwisów edukacyjnych itp.
Oczywiście można czepiać się że reportaż jest w pewnym stopniu reklamą Everesta ale i tak ogromny pozytyw ♠_thumbsup: Brawo!
Napisane przez lechrumski
Bardzo fajny reportaż - dobrze że pojawi się w TV. Na pewno jest to jakiś krok w dobrą stronę. Mam nadzieję, że PFPS i PZP prześlą film Kapicy. Na pewno w tym filmie jest cała masa pozytywnych elementów i to chyba najlepszy materiał tego typu jaki do tej pory powstał o pokerze.W przyszłości fajnie jakby pojawiło się więcej info o tym dlaczego poker to gra umiejętności. Proste przykłady obliczeń matematycznych, statystyk, pokazanie HMa, pokazanie serwisów edukacyjnych itp.
Oczywiście można czepiać się że reportaż jest w pewnym stopniu reklamą Everesta ale i tak ogromny pozytyw ♠_thumbsup: Brawo!
Reklama dla Everesta będzie EV+
Potencjalny gracz ( czyt. FISZ ) zobaczy materiał....zechce grać jak Durrrr czy Hunsen...wpłaci $$$ na Everest.....po czym je przegra !
dla mnie ♠_thumbsup: ♠_thumbsup: ♠_thumbsup:
Może to głupia uwaga, ale moim zdaniem nie powinni tak bardzo pokazywać tego tasowania kart.
Napisane przez Franczo
Napisane przez wujekryba
ok BARDZO FAJNY materiał tylko oczywiście nie mogło zabraknąć typa z creazy fryzurą, który został jakimś B2B czy innym "akontem" w Evereście i PIERDOLI głupoty, że głowa boli a potem jeszcze zaznacza, że 5-card draw to hazard.POLAK ZAWSZE MUSI MARUDZIĆ !
Wygra w lotto 10 mln to zacznie marudzić dlaczego nie wygrał 20 mln !
bardzo dobry materiał, chyba najlesopzy jaki do tej pory powstał
Musi bo wiem jak to jest od kuchni i twórcom nie chce się szukać/robić (o czym świadczą te powtarzane ujęcia z tasowaniem kart gdzie widać, że już materiału nie ma) kompetentnych ludzi tylko biorą tego kto jest pod ręką (tu akurat Everest). Ten reportaż jest akurat w większości ok ale strasznie drażnią mnie takie praktyki bo potem mamy w telewizji materiał skrócony do 2min gdzie osoby w temacie walą tylko facepalmy i nie chodzi mi tu akurat o pokera ale o wszystko.
A co do 10 mln to jak bym mógł wygrać 20 a zamiast tego wygrał bym 10 mln to oczywiście, że bym marudził pod nosem, że 10 baniek mi uciekło co nie znaczy, że nie sikał bym z radości z powodu 10 mln.
Kłopotowski- kolejny dureń. 5CardDraw oparty przede wszystkim na szczęściu? Jak można takich typów do głosu dopuszczać, kiedy zawstydzają swoją niewiedzą i ignorancją całe środowisko?