Przejdź do forum
Dyscyplina i inne

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Dyscyplina i inne

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
403 Wyświetlenia

Siema. Już od jakiegoś czasu gram w pokera. Ogólnie zarobiłem jakies 2000 zł grając sity i mtt. Te wygrane nie przychodziły w sposób stopniowy np. nie grałem dziennie ileś tam sitów i nie liczyłem profitu. Po prostu wygrywałem pojedyńcze turki bądź dochodziłem w nich na FT. Piszę ponieważ mam ogromny problem z dyscypliną i, tak myśle, z mindsetem. Jeszcze miesiąc temu wpłaciłem 50 $ na FTP. Zrobiłem z tego 180 $ zajmując 2 miejsce w 1,10 $ rush, a następnego dnia, turniej ten wygrałem. Gdy posiadałem te pieniądze nie zważałem na zasady BM. Grałem nie patrząc na wpisowe ani na ilosc pieniedzy, ktore mi pozostają. Moja gra była gorsza, ponieważ trwałem w błędnym przekonaniu - ,, przecież mam pół tysiąca,, - jak to brzmiii. Grałem zbyt loose. Zawsze mam ogromną chrapkę na turnieje z dużymi pulami i wysokimi wpisowymi. Takie własnie grałem. Wydałem na nie kupe hajsu, tak samo jak na satelitki. I wszystkie gry grałem do dupy, dając z siebie 10 % i nie wiem dlaczego tak jest. Teraz wszystko przegrałem. Mam zamiar wpłacić ponownie pieniądze, tym razem 100 $. Jeśli je przegram, przygodę z pokerem zamykam na długi okres czasu. Teraz kieruje prośbę do was, do wyjadaczy mtt, którzy byli kiedyś w mojej sytuacji, a teraz obracają się w stawkach 10 $ - ... . Co najlepiej grać ? Co pomoże mi w rozwiązaniu mojego problemu z rozrzutnością i co zrobić, aby powstrzymać diabełka szepczącego mi do ucha, a także jak się zdyscyplinować. Pozdro.

2 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Czy ktokolwiek może mi pomóc ?

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Jeden temat w odpowiednim dziale w zupełności wystarczy: Dyscyplina i inne

Pozdrawiam.