Napisane przez Matesu
Jak tak slysze te wszystkie wypowiedzi, ze na kierunku technicznym nie bedziesz mial na nic czasu ,to nie wiem, czy sie smiac, czy plakac:), Jestem na 2 roku IS na polibudzie we wrocku i jak narazie nie narzekam na natłok nauki,wiadomą rzeczą jest, ze jest tego troche wiecej niz na pospolitych humanach(sprawka,projekty itd.),ale spokojnie idzie znalezc czas zarówno na poksa jak i imprezy:),oczywiśćie mówie tu o terminach pozasesyjnych, bo w sesji jest ciezko znaleźć czas na cokolwiek:D
ps:Wszystko to,tyczy się STUDENTA,który nie ma ambicji na stypendium, a myślą przewodnia jest PANDA 3:)
pozdro!
Inżynieria Środowiska?
a tak serio to podpisuje się po tym. Ja studiowałem na polibudzie wrocławskiej Matematyke na WPPT (ponoć ciężki kierunek :ayfkm:) i miałem mnustwo wolnego czasu. Co prawda moja średnia 3.7 genialna nie była ale i tak powyżej średniej na roku ^^. Czasu zaczęło mi brakować dopiero jak zacząłem drugi kierunek na Uniwersytecie Ekonomicznym ale i tak było go dość by poimprezować
Więc jeśli da się połączyć polibudę z drugim kierunkiem studiów to i z pokerem się da.
a co do:
imo praca dla studenta <<<<<<< wygrywanie na mid/low
to może i prawda. Ale ja zakładam, że osoba która właśnie wybiera się na studia nie posiada jeszcze dużych oszczędności a wtedy etat>>>swingowy poker. No chyba, że kogoś opłacają rodzice to wtedy obejdzie się bez cashoutów jakis czas