Napisane przez okazja
Napisane przez Supernite
zreflektuj się nad tym co sugerujesz pierwszym postem, potem ładnie przeproś i się oddal
wybacz mój nietakt, ale jestem uczulony na troli szukających wszędzie spisku
nie wiesz co to prawdopodobieństwo i wariancja ?? dokształć się i nie zaśmiecaj forum....
+2
Sami stratedzy, widzę i geniusze matematyczni...)) Odpowiedź na swoje pytanie już otrzymałem (od TimotheeS), jedyną sensowną zresztą. Ale, skoro już jesteśmy przy temacie, wytłumacz mi, Supernite, co tam wiesz o tym prawdopodobieństwie i wariacjach, szczególnie o wariacjach. Chętnie poczytam.
to ja pisałem, a kolega wyżej się tylko podpiął
generalnie chodzi o to, że zakładasz bezsensowny topik i poddajesz pod dyskusję coś co jej nie wymaga
myślisz, że grając xxk rąk miesięcznie innych nie spotykają sytuacje gdy donk z any 2 wygrywa parę all in pod rząd, albo gdy na stole zgromadzi on 5bi np
z powyższego to właśnie wynika, że twój topik podchodzi pod trolowanie i generalnie będzie wyszydzane przez resztę
co do wariancji i prawdopodobieństwa to chodziło o to, że te zdarzanie, które opisałeś podchodzi pod te czynniki, które są obecne w pokerze od zawsze, jeśli byś to wiedział, a co ważniejsze rozumiał to nie przychodził byś na forum z takim wpisem jak w pierwszym poście, bo by ci było po prostu głupio .....
eot