Przejdź do forum
Jasnowidz czy BOT?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Jasnowidz czy BOT?

26 Posty
19 Użytkownicy
0 Reakcje
2,056 Wyświetlenia
autic

Napisane przez okazja

Napisane przez Supernite

zreflektuj się nad tym co sugerujesz pierwszym postem, potem ładnie przeproś i się oddal

wybacz mój nietakt, ale jestem uczulony na troli szukających wszędzie spisku

nie wiesz co to prawdopodobieństwo i wariancja ?? dokształć się i nie zaśmiecaj forum....

+2

:P Sami stratedzy, widzę i geniusze matematyczni...)) Odpowiedź na swoje pytanie już otrzymałem (od TimotheeS), jedyną sensowną zresztą. Ale, skoro już jesteśmy przy temacie, wytłumacz mi, Supernite, co tam wiesz o tym prawdopodobieństwie i wariacjach, szczególnie o wariacjach. Chętnie poczytam.

to ja pisałem, a kolega wyżej się tylko podpiął

generalnie chodzi o to, że zakładasz bezsensowny topik i poddajesz pod dyskusję coś co jej nie wymaga

myślisz, że grając xxk rąk miesięcznie innych nie spotykają sytuacje gdy donk z any 2 wygrywa parę all in pod rząd, albo gdy na stole zgromadzi on 5bi np

z powyższego to właśnie wynika, że twój topik podchodzi pod trolowanie i generalnie będzie wyszydzane przez resztę

co do wariancji i prawdopodobieństwa to chodziło o to, że te zdarzanie, które opisałeś podchodzi pod te czynniki, które są obecne w pokerze od zawsze, jeśli byś to wiedział, a co ważniejsze rozumiał to nie przychodził byś na forum z takim wpisem jak w pierwszym poście, bo by ci było po prostu głupio .....

eot

okazja Autor wątku
okazja

Kończmy wątek, bo napiszę parę słów za dużo i dopiero będzie..)

Puczek

To bot, nazywa sie "quad catcher" i jest to prawdopodobnie ulepszona wersja v.01 turbo. Ja bym unikal tego gracza jak ognia!

Zamykam.

hellYeahEnT

nie ma takiego zamykania :D

TimotheeS

Ale takie jest:
(skoro autor prosi ;) )