Przejdź do forum
Jasnowidz czy BOT?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Jasnowidz czy BOT?

26 Posty
19 Użytkownicy
0 Reakcje
2,054 Wyświetlenia
okazja

Witam; ma ktoś może dane nt. gracza: lipezm (Santiago) ? Ciekawym bardzo, co to za typek...)) Grałem przed chwilą turka 0,25, 45 osób i:

pierwsze rozdanie - on all-in (z 810) - wygrywa z parą 10
następne - ktoś daje all-in z KK, on wchodzi z 27 (sic!), wygrywa parami 72
kolejne, podbicie 4bb ze środkowej pozycji (jak się potem okazało z AQ), on wchodzi z 24 (he, he!...) i łapie karetę 4
kolejne, "moje" - betuję 3bb z AW, on (oczywiście) wchodzi, flop 3QA, betuję, on daje all-in, dopłacam, facet ma 310. No. Turn - 10, river - jakieś chyba 7 i wypływam z turka.

Obserwowałem gościa jeszcze czas jakiś - łapał "niemożliwe" układy raz po raz. Ki diabeł??? ?(

25 odpowiedzi

Boty nie potrafią póki co przewidywać przyszłości, ale może jest coś o czym nie wiem ;)

kustra

to jest bot i zna boardy, kiedyś z nim grałem na hajt stejks, bodajże jakiś stt za 500$. Zabił moje AA w hu 23o

pstars ucza nie wchodzenia all in _biggrin:

Urbi23

Witam,

Zwykłe szczęście, nic ponad to

Pozdrawiam

ja czasem na odstresowanie gram turka za dolara i daje caly czas all in, raz mi się udało z 6 razy wygrac pod rząd any two. A ty się dziwisz, że w 0.25 ktoś gra any two all in i czasem wygra pare razy z rzędu?

Orlo007

tez mialem podobny przypadek z innym gosciem, na 12 rozdan wszedl bodajrze 7 z roznymi smieciami all in nie all in i wszystko kasowal trojkami, stritami, dwiema parami.

potem sie troche uspokoil i gdy potem wszedl 2 razy all in to poszedl z torbami.
w stoliku tez go wyzywali juz od czitow bo to bylo nieprawdopodobne w tych jego rozdaniach.

okazja Autor wątku
okazja

Urbi23 - "zwykłe szczęście" nie da wygrać turka. To się może zdarzyć w 10-15 rozdaniach, nie w całym turnieju.

Ciekawe, szukałem gostka na OPR, nie figuruje (??). Jakby nie istniał.

rumbacz

kiedyś waliłem all inami w KO 90 osobowym, z co druga reką.
Turek wygrałem.
Nawet dałem wątek w nasze sukcesy.
Zwykły fart.

na forum od: 31.05.2008

a jeszcze z takich teorii nie wyrosl :facepalm:

Urbi23

Napisane przez okazja
Ciekawe, szukałem gostka na OPR, nie figuruje (??). Jakby nie istniał.

OPR nie obejmuje turniejów poniżej bodajże 30 osób

moze ten gosc na serio jest jasnowidzem _biggrin:

TimotheeS

Zwykłe szczęście ;)

lipezm

Jednak figuruje, jeden stt już pokazany na PPL i jakoś z nóg nie powala ;)
6/9 - coś słabe sztuczki stosuje.
Koleś prawdopodobnie niedawno założył konto, więc trudno, żeby opr pokazywał wyniki kogoś, kto nie gra wcześniej ;)
Pewnie jutro zobaczysz sobie jego wyniki z dziś i przekonasz się, że taki wspaniale przewidujący to on jednak nie jest.

Pozdro!

kozak567

ale wy debilne tematy zakladacie :facepalm: :facepalm: :facepalm: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage:

okazja Autor wątku
okazja

kozak - jak to: "debilne"? Pytałem wyraźnie o ewentualne info na temat gracza o podanym nicku.

Widzę tutaj bardziej debilne wątki.

mazaq

Napisane przez kozak567
ale wy debilne tematy zakladacie :facepalm: :facepalm: :facepalm: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage:

+1

autic

Napisane przez okazja
kozak - jak to: "debilne"? Pytałem wyraźnie o ewentualne info na temat gracza o podanym nicku.

Widzę tutaj bardziej debilne wątki.

zreflektuj się nad tym co sugerujesz pierwszym postem, potem ładnie przeproś i się oddal

wybacz mój nietakt, ale jestem uczulony na troli szukających wszędzie spisku

nie wiesz co to prawdopodobieństwo i wariancja ?? dokształć się i nie zaśmiecaj forum....

zreflektuj się nad tym co sugerujesz pierwszym postem, potem ładnie przeproś i się oddal

nie wiesz co to prawdopodobieństwo i wariancja ?? dokształć się i nie zaśmiecaj forum....

+2

Mooris

Bardzo proszę bez spamu - tylko rzeczowe dyskusje.

Zapraszam do pogawędek, jeśli chcecie pospamować.

okazja Autor wątku
okazja

Napisane przez Supernite

+2

:P Sami stratedzy, widzę i geniusze matematyczni...)) Odpowiedź na swoje pytanie już otrzymałem (od TimotheeS), jedyną sensowną zresztą. Ale, skoro już jesteśmy przy temacie, wytłumacz mi, Supernite, co tam wiesz o tym prawdopodobieństwie i wariacjach, szczególnie o wariacjach. Chętnie poczytam.