Przejdź do forum
Jakie są Wasze ulub...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Jakie są Wasze ulubione satelity?

19 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
1,292 Wyświetlenia
marseb
Oldschool Grinder

Wpisujcie jakie są Wasze ulubione satelity do turnieji, na jakiej platformie i z jakim wpisowym.

Nieraz słyszałem od trenerów, że warto grać satelity ale z uwagi na ich mnogość nie wiem za co się zabrać. Jakie wg. Was 'opłaca' się grać, które lubicie grać bo np. mają jakąś przyjazną strukturę itp.

Mnie osobiście interesują te o niskim wpisowym do 11$ na PS i FTP ale piszcie co tylko chcecie, najlepiej z krótkim komentarzem ;)

18 odpowiedzi
bialy000
PokerStrategist

sunday pl _biggrin:
nie trzeba komentowac chyba ;)

rumbacz
PokerStrategist

[Treść edytowana]

//Spam - Urbi

[Treść edytowana]

//Spam - Urbi

rumbacz
PokerStrategist

[Treść edytowana]

//Spam - Urbi

[Treść edytowana]

//Spam - Urbi

rumbacz
PokerStrategist

a na powaznie to ja gram teraz te do daily dollar na ftp, w sumie co innego mógłbym grać

[Treść edytowana]

//Spam - Urbi

rumbacz
PokerStrategist

[Treść edytowana]

//Spam - Urbi

Supreme10
Elite Grinder

[Treść edytowana]

//Spam - Urbi

via topic: 280fpp do S 1/4 M

[Treść edytowana]

//Spam - Urbi

waletpik
PokerStrategist

2,2$ -11$t 1/4 SM masa słabych graczy.

Te do Sunday PL, zwłaszcza ta za 1,10 o 21:00.
Ale ogólnie w porządku są wszystkie gdzie ma się 2000 lub więcej na start, i wolno rosną blindy. Ważna jest też małą liczba graczy.

Nomedes
PokerStrategist

ale mod pojechal... :facepalm:
imo to sam wyglada na spamera teraz :f_ugly:
ja lubie naturalne satelity np ksiezyc, a do turniejow to nie gram raczej bo roll jest podatny na wahania, chyba ze za pkty. to wtedy hulaj dusza, polecam grac saty kilka h przed rozpoczeciem tura, szybko sie odpalaja i poziom zdecydowanie nizszy natenczas :f_cool:

Urbi23
Oldschool Grinder

Postaw się w roli autora wątku. Jesteś początkującym graczem MTT, chciałbyś zagrać jakieś satelitki do większych (relatywnie, jak na Twój bankroll) turniejów i zadajesz pytanie w najlepszym możliwym miejscu, a w odpowiedzi dostajesz "księżyć", "hubla", itp. Rzeczywiście, fenomenalne poczucie humoru...

Również mogę polecić te za 2,2 do Sunday 1/4kk. Nie mają jakiejś wspaniałej struktury, ale gra poziom ponoć słabiutki

Miloszpoker2
Oldschool Grinder

sng 36os za 2,2$ do 1/4sm
1$+r do DNG koło 20, albo 21 startuje

a na FTP? mam tam kilka K punktów i nie wiem co zrobić ;x

marseb Autor wątku
marseb
Oldschool Grinder

super, dzięki za odzew ;)

Ja czasem lubię się odstresować na satelitkach do daily dollar na FTP (9os SnG), szkoda że sam turniej jest o tak barbarzyńskiej porze - 2:00 nastawiać budzik czy się nie kłaść ?(

Na cake kilka razy dziennie są satelity (ok 200-300os) do cotygodniowego freerolla z pulą 1k$. Jeśli ktoś nie ma co robić z czasem a chce zostawić rolla w spokoju to dobre wyjście :)