Przejdź do forum
Jaka platforma?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Jaka platforma?

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
488 Wyświetlenia
Franczo

Witam.

Dzisiaj spotkałem się ze znajomym, który również gra w Pokera (on w przeciwieństwie do mnie tylko online). Chwilę porozmawialiśmy ( oczywiście zachęcałem go do założenia konta na PokerStrategy.com :) i temat zboczył na ścieżkę pt.
----> Jaki room wybrać, gdyż znudziło mu się granie na P* i FTP.
Rozważa dwie platformy
:heart: BossMedia lub Ongame

Jako, że ja na BossMedia grywałem tylko kiedyś (dawno temu) freerolle a na Ongame tylko kilkaset rozdań, nie mogłem w żaden sposób pomóc.
Powiedziałem mu, iż będę mógł zapytać się na forum PS (więc dotrzymuję słowa i umieszczam wątek)

Jaki room powinien wybrać BossMedia czy Ongame? (dodam, że grywa ona micro BSS FR). Proszę o + i - :D

PS. osobiście mu doradziłem aby nie zmieniał platform i grał na P* i FTP :f_thumbsup:

4 odpowiedzi
Urbi23

Przenoszę w lepsze miejsce i zamykam zdublowany wątek

Franczo Autor wątku
Franczo

Sorry szefie, że dwa wątki założyłem ale nie miałem zielonego pojęcia gdzie je umieścić :f_wink:

hoolender

Na ongame wydawało mi się że jest raj. Nie powiem nic rewolucyjnego, soft jest straszny :facepalm: Niby idzie się przyzwyczaić ale...
Ciężko się przesiąść z FTP na ongame.
Bonus od depozytu dość wolno się wyrabia, znowu żeby nie powiedzieć że tragicznie wolno. Nie ma rakebacku. Są za to słabi gracze, troszkę nitowaci, większośc <2% 3betu. Multitabling odpada bo soft nie działa rewelacyjnie, mam nawet niezły sprzęt i coś przy 8+ stołów dziwnie działa.

Tak że ja na jego miejscu został bym na FTP, nie wiem jak starsy.
fiszy tu nie brakuje o każdej porze dnia i NOCY :D

Franczo Autor wątku
Franczo

Też tak uważam. LEPIEJ ZOSTAĆ NA FTP CZY NA P*.
ale co poradzić.....

Dzięki za info btw _thumbsup: