Przejdź do forum
Isildur1 szykuj się...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Isildur1 szykuj się na porażke...

223 Posty
126 Użytkownicy
0 Reakcje
27.2 K Wyświetlenia
Dagonius1
PokerStrategist

wielkie graty... tez licze, ze udostepnisz HH ktoremus z trenerow i ze obejrzymy solidny review :)

edit: a tak w ogole to dopiero teraz znalazlem :

mastermixus vs isi

piotereczek
Oldschool Grinder

gratki _thumbsup: _thumbsup: _thumbsup: _thumbsup: _thumbsup:

frrrantic007
PokerStrategist

Wielkie gratulacje :)

Cykor
PokerStrategist
szprotex
PokerStrategist

Gratuluje ! :) Kibicowalem na zywo :)

Jacekgro

Mlody87
PokerStrategist

Wielkie gratulacje! Tak na prawde ten 1k nie oznacza zupelnie nic! :) Ciekawe jak by wygladal pojedynek np na dystansie 10k rak :)

Mastermixus Autor wątku
Mastermixus
Elite Grinder

Wspaniała przygoda właśnie się skończyła, myślę że godnie reprezentowałem naszą społeczność. Chciałbym podziekować wszystkim za wsparcie i kibicowanie, a przede wszystkim bardzo serdecznie dziekuje adminom za ogromną pomoc którą mi oferowali, chociaż nie musieli. Wielkie dzięki jeszcze raz dla Sapheala, jak już pisałem wcześniej masz w tym sukcesie spory udział =)

Co do samego pojedynku, miałem sporo szczęcia _biggrin: Praktycznie wygrałem wszytkie pule które kończyły się all inami pre flop, niezależnie od tego czy byłem z przodu czy z tyłu. Myślałem że Isildur da mi trochę luzu, jak to miało miejsce w grze z poprzednim amatorem. Niestety żadnej taryfy ulgowej nie było ( tak mi się przynajmniej wydaje ) dlatego tym bardziej jestem zadowolony mimo że przegrałem. Prawdopodbnie będzie session review z tego pojedynku, także nie będę się zbytnio rozpisywał.

Jeszcze raz wielkie dzięki ! :f_thumbsup:

karniak
PokerStrategist

Mogłybyś wkleić wykresy z tej rozgrywki z non sd i AI EV ? Jakies statystyki jakimi gral isildur przeciwko Tobie (POP up z hm'a)? Jeszcze mam pytanie czy nagrywales na żywo tą rozgrywke i sesion review bedzie w takiej formie jak HU KRANTZ'a z isildurem?

Mastermixusie, dziękujemy za bezinteresowne umieszczenie naszego logo w swoim avatarze PokerStars i za pełną emocji rozgrywkę.

Na treningu było ponad 500 osób, co jest swego rodzaju rekordem polskiej społeczności.

Treningi które u nas otrzymałeś, to mała forma podziękowania za tą Twoją aferę z Isildurem :)

Odezwij się proszę do mnie, zrobimy wywiad do podcastu, no i oczywiście session review!

Pozdrawiam

szok38
Elite Grinder

+ 1
Obowiązkowo.

Gratki Master. Nie oglądałem , ale musiałeś świetnie podejść do tematu.Poważna gra bez kompleksów , w nagrodę kupa siana do rozmnożenia :f_thumbsup:

Napisane przez Mastermixus

Wielkie dzięki jeszcze raz dla Sapheala, jak już pisałem wcześniej masz w tym sukcesie spory udział =)

Mastermixus,

Też cieszę się bardzo, zarówno z Twojego wykorzystania wiedzy (wiedząc o tym ile miałeś czasu na naukę) jak i z Twojej zimnej krwi po 300bb spocie.

Koniecznie obejrzyj komentarze zagrań i też tego co się działo - czasem było "ufff. dobrze że tu zagrał fold " :D dobra atmosfera była :D

pzdr

smolak
Oldschool Grinder

Napisane przez Jakub
...
Na treningu było ponad 500 osób, co jest swego rodzaju rekordem polskiej społeczności.
...

Jakubie, na przyszłość dobrze by było zrobić taką relację jednak dla ludzi z wyższym statusem. Bo na czacie był niezły sajgon, większość to jakieś bzdurne teksty dzieciaków.

Napisane przez smolak

Napisane przez Jakub
...
...

Jakubie, na przyszłość dobrze by było zrobić taką relację jednak dla ludzi z wyższym statusem. Bo na czacie był niezły sajgon, większość to jakieś bzdurne teksty dzieciaków.

Wystarczy wlaczyc filtr, ze chcesz widziec tylko pytania do trenerow i ich ewentualne pisemne odpowiedzi. Po to jest czat, zeby ludzie mogli pisac jak maja ochote. Jesli ktos faktycznie przeginal z tresciami, to watpie zeby obeszlo sie bez konsekwencji _thumbsup:

No i przede wszystkim jaki zwiazek ma "bycie dzieciakiem" ze statusem? Zobacz, np taki Quadis ma zloto mimo dwucyfrowego IQ :D

smolak
Oldschool Grinder

Ano taki, ze jak ktos ma złotko to nie bedzie pieprzyl o dupie maryny, tylko bedzie zadawal konstruktywne pytania.

kalachpl
PokerStrategist

Myślę, że to na tyle duże wydarzenie dla społeczności, że każdy powinien mieć okazję posłuchać relacji.

Poza tym wiele niskich statusów to po prostu gracze, którzy nie mają podpietego roomu na którym grają

Wojtalenko
Oldschool Grinder

Napisane przez kalachpl
Myślę, że to na tyle duże wydarzenie dla społeczności, że każdy powinien mieć okazję posłuchać relacji.

Poza tym wiele niskich statusów to po prostu gracze, którzy nie mają podpietego roomu na którym grają

no niestety masz racje. sam jestem jednym z nich.

Napisane przez sapheal

Napisane przez Mastermixus

Wielkie dzięki jeszcze raz dla Sapheala, jak już pisałem wcześniej masz w tym sukcesie spory udział =)

Mastermixus,

Też cieszę się bardzo, zarówno z Twojego wykorzystania wiedzy (wiedząc o tym ile miałeś czasu na naukę) jak i z Twojej zimnej krwi po 300bb spocie.

Koniecznie obejrzyj komentarze zagrań i też tego co się działo - czasem było "ufff. dobrze że tu zagrał fold " :D dobra atmosfera była :D

pzdr

tam było nawet 600 bb :D

madryz
Poker Player

[Treść wyedytowana]

//Nie podajemy linków do konkurencji. sałyk

bolek147
PokerStrategist

[Treść wyedytowana]

to spora konkurencja dla pokerstrategy imo
wiec linku nie powinienes wstawiac ;)

salyk
Oldschool Grinder

Na wielu serwisach pokerowych pisano o pojedynku naszego rodaka z Isildurem, niekoniecznie do wszystkich muszą się tutaj pojawiać linki ;)

Dzięki Boluś :f_thumbsup: