Przejdź do forum
gra na deep

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

gra na deep

11 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
897 Wyświetlenia
Grigo92

Witam.
Jak grać na deepach? Z czym iść AI? Jak an razie wszystko na deepach przegrywam. Potrafię wywalić TPTK, ale przegrywam też mając 2 najlepsze pary albo top seta. Czy gra na deepach wiąże się z tym, że bez absolutnego nutsa mam po drodze foldować?
Może jakieś materiały są na ten temat? Bo niestety z gry na deep przynajmniej 150bb jestem sporo w plecy...

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
piachu01

Z czym iść AI?

Asy+

Odpowiedz
Cytat
Przemo88

Napisane przez piachu01

Z czym iść AI?

Asy+

Made my day :D A mowili ze czarne to niepomocne :D

Odpowiedz
Cytat
Grigo92 Autor wątku
Grigo92

Myślałem, że jest to dobre miejsce, żeby podyskutować, chyba się myliłem.
Może piszę w złym dziale, gdzie jest dział, w którym mogę porozmawiać na poziomie z sensowną merytoryką?

Odpowiedz
Cytat
magda25uk

Napisane przez Grigo92
Myślałem, że jest to dobre miejsce, żeby podyskutować, chyba się myliłem.
Może piszę w złym dziale, gdzie jest dział, w którym mogę porozmawiać na poziomie z sensowną merytoryką?

U konkurencji

Spoiler

A tak serio to jak znajde jakies ciekawe materialy to podrzuce i chetnie podyskutuje, bo sama przez powrot ftp bede zmyszona grac na deepie (kilka biletow za 200$ a gram nl25 :facepalm: ), wiec trzeba by ogarnac temat.
Najlepiej zaloz w feebacku temat, ze chcialbys zeby ktos cos nagral z gry na deepie, to moze z czasem sie pojawi jakas nowa produkcja (moze juz nawet cos jest swiezego, ja niestety nie wiem, bo dawno nie przegladalam video)

Odpowiedz
Cytat
piachu01

Napisane przez Przemo88

Napisane przez piachu01

Z czym iść AI?

Asy+

Made my day :D A mowili ze czarne to niepomocne :D

złych informatorów posiadasz.

Prawdopodobnie tutaj, o ile zadasz jakieś sensowne pytanie.

Odpowiedz
Cytat
kolbex

hej
A moglibyście rzucić okiem i ocenić to rozdanie na deepie. Trener się wypowiedział, ale zaznaczył, że nie za często gra na deepach i zaprasza innych do dyskusji na temat tego rozdania.

[zoom] nl10 AA deep

Odpowiedz
Cytat
Grigo92 Autor wątku
Grigo92

Sensowne pytania to pojęcie względne.
Dla mnie sensownym pytaniem było choćby zapytanie o materiały odnośnie gry deep.
No i liczyłem na jakieś wskazówki, czym kierować się grając deep. Rzadko gram deep i przeciwnicy też, więc nie mam praktycznie żadnych info jak oni grają mając 150bb+, więc nie ma mowy o żadnych readach. Tak więc jak generalnie grać?

Odpowiedz
Cytat
kaesen42

200bb i out ze stolika proste.

jedyny artykul z gry na deepach jest od srebra niestety.

Odpowiedz
Cytat
Grigo92 Autor wątku
Grigo92

Gorzej jak mam kilka dobrych powodów, żeby zostać. Np. taki fish po prawej.

Odpowiedz
Cytat
thefoe