specyfika inna. Na SH grasz większe zakresy bo 16/12 na SH to nit gdzie na FR już takim super nitem nie jest. Nie oznacza to, że nit=gorszy gracz czy mniej zarabiający. Celowo nie piszę o stylach bo dobry gracz nie ma stylu imo.
Osobiście wolę SH. Zaczynałem na FR i jak to początkujący gracz patrzyłem na pokera pod kontem jednego rozdania i na SH szło mi lepiej dlatego zostałem.
(Uwaga przeczytaj dwa zdania) Czasem mam wrażenie, że gracze FR to nity grające po 12 stołów gdzie bez gotowej ręki lub drawa rozkładają ręce na TURNIE i czekają na następne AK. Jednak kiedy patrzę na grę np. TheNaturata to wiem, że jestem w błędzie. Widziałem też kiedyś na forum blog jakiegoś typa co strasznie się jarał, że pali trawę przed sesją i po analizie jego rozdań i filmiku pomyślałem, że jeżeli on ma 1bb/100 to regi z NL10 SH by zjadły NL100 FR ale pewnie się mylę bo to by było dziwne.
Moja rada brzmi: na PS masz filmiki Ninjai'a z SH a lepszych materiałów szkoleniowych nie widziałem. Równie dobre co topy z CR.