Mam pytanie jak wygląda takie przesłuchanie ? Po takiej akcji odechciewa się grindu
Napisane przez piotereczek
cz wróciłem , zostawiłem perwers i mazak ♠_thumbsup: ♠_thumbsup: ♠_thumbsup:
niech ginom a mi sie udalo uciec![]()
![]()
mam wezwanie na Komisariat albo mnie zamkna w wiezienie![]()
![]()
![]()
i jeszcze dodam ze perwersa chyba od 2h przesłuchują ♠_o: ♠_o: ♠_o: ♠_o: ♠_o: ♠_o: ♠_o: ♠_o: ♠_o: ♠_o: ♠_o: ♠_o: ♠_o: ♠_o: ♠_o: ♠_o: ♠_o:
perwers pewnie dilował podczas turka i psy wyczuły u niego talie kart 
fotka sprzed domu perwersa, na zdjęciach widać w bagażnikach talie kart, które chciał przemycić

Spoiler

Ciekawe czy tym biednym kobitkom też pierożki skonfiskowali:
http://tvp.info/wiadomosci/tematy/nielegalna-loteria-z-pierogami/5491345
omg! co za kraj zjebany!
Ehhh dobra czutka. Kolega mnie namawiał żeby zagrać ale przekonałem go, że teraz wjazdy robią, a tu okazja podana na tacy. Współczuję uczestnikom. Wieczór w pizdu, bo Kapica robi pokazówki.
Mialem na mysli chinska specjalna strefe ekonomiczna, a blokowanie stron nie jest najmniejszym problemem
ku....rwa mać - tymi pięknymi słowami zacznę wypowiedź.
Jadę dziś rano do roboty i słyszę o udanej akcji celników w Szczecinie;
Wyłapałem takie info:
- zatrzymano ponad 100 osób,
- nielegalna gra w pokera'
- nielegalny turniej w którym za zwycięstwo była cyt. ....nagroda.
Co podsumowując reporter stwierdził, że w Polsce jest to nielegalne. I że nie wszcystkich już zwolniono po złożeniu wyjaśnień.
Ja pitole, czyli chłopaki nie sypnęli :))).
Dawać fotki na fejsa w kajdankach, bo to chyba już tylko w kategoriach ironii i karykatury można komentować.
Wielka akcja służb, WIELCY przestępcy - bosze gdzie my żyjemy, toż to dziki kraj.
Proponuje w każdym większym mieście zorganizować jakieś turnieje, o jednej porze, dać cynk i czekać na specsłużby.
A na FT stole powinna stać nagroda - KINDERNIESPODZIANKA>
a może PS z Wiśniewskim zaproponują turniej MF i SC w pokera. Skoro oni uważają, że to gra hazardowa to niech podejmą wyzwanie
Mogłoby być ciekawie.
Połączyłem dwa wątki traktujące o akcji służb przeciwko turniejom pokerowym.
Zarówno celnicy jak i Pan Generał nie zasługują na dwa tematy na naszym forum.