Przejdź do forum
Festiwal Filmowy Po...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Festiwal Filmowy PokerStrategy.com

44 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
3,809 Wyświetlenia
trzasku
PokerStrategist

Tytuł filmu: Jak grać ABC pokera?
Typ filmu: Film czysto teoretyczny stylu PokerStrategy
Długośc filmu: 6min (tak jak inne podobne filmy teoretyczne)
Jakoś filmu: 1920x1080 Full HD, miło dla oczu :sdrink
Grupa docelowa: Głównie początkujący gracze ale są też ciekawostki dla prosów z nosebleedów ;)
Na co przeznaczę środki jak wygram: Po zapoznaniu się z najważniejszymi artykułami chciałbym popracować trochę z trenerem na którego obecnie mnie po prostu nie stać. Połowę dorzuciłbym do bankrolla a za resztę kupiłbym cukierki dla całego forum :D

Jako że w produkcji filmów siedzę już około 4 lata postarałem się aby materiał był jak najbradziej ciekawy (znajdziecie w nim kilka ciekawostek o pokerze), dobry jakościowo oraz zawierał jak najwięcej pożytecznych informacji które od razu będziecie mogli przenieść do waszej gry.

Wzorowałem się na 4-7 minutowych filmach od PokerStrategy które można znaleźć w np. w dziale Podstawy. Użyłem także podobnego formatu slideshow i te same elementy jakie posiadają oryginalne filmy PokerStrategy :) Osobiście uważam i bardzo doceniam krótkie ale bardzo treściwe materiały takie jak produkuje PokerStrategy (w których często jest dużo pracy i trudu). Zrezygnowałem z dorzucenia sesji live aby film został w jednym formacie i starałem się przedstawić zagadnienie ABC pokera w jak najkrótszym czasie nie pomijając jednak żadnych istotnych informacji.

Myślę że film warto obejrzeć nawet dla samych ciekawostek o pokerze które wstawiłem dla urozmaicenia. Bardzo dziękuję tym którzy obejrzą mój film, mam nadzieję że przypadł wam do gustu, i dowiedzieliście się z niego czegoś nowego, nawet jak by to była tylko ciekawostka. Dajcie znać w komentarzach
co sądzicie o mojej produkcji. Film robiłem z pasją około tydzień, codziennie po trochę :heart:

Odpowiedz
Cytat
Culber
PokerStrategist

ufff...uffff jak zwykle na ostatnią chwilę

https://www.sendspace.com/file/yy18b0

Tytuł: FPDB - darmowy HUD
Cel filmu: chciałem podzielić się (w dużym skrócie) wiedzą i znajomością tego darmowego trackera którego używałem ponad pół roku. Nie każdego "mikrusa" stać na wywalenie kilkudziesięciu $ na HM/PT, triale szybko się kończą a szukanie scrackowanych wersji jest niemoralne i niebezpieczne.
Target: Film przeznaczony dla graczy mikrostawek (których po prostu nie stać) i hipsterów, których brzydzą komercyjne, mainstreamowe rozwiązania :D

have fun.

Odpowiedz
Cytat
ciaciak1
Oldschool Grinder

Sympatycznie zrobiony filmik, z powodzeniem po obejrzeniu można ruszać na podbój wąskiego gardła :sdrink

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Wszystkie filmy, które zostały zaakceptowane zostały podlinkowany w pierwszym poście.

Dziękujemy uczestnikom za udział, wszystkich użytkowników zapraszamy do oglądania i wybierania swoich faworytów: Wybieramy zwycięzców Festiwalu Filmowego PokerStrategy.com!

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat