Jak grać ABC pokera?
http://speedy.sh/EUyW4/abcpoker.mp4
Tytuł filmu: Jak grać ABC pokera?
Typ filmu: Film czysto teoretyczny stylu PokerStrategy
Długośc filmu: 6min (tak jak inne podobne filmy teoretyczne)
Jakoś filmu: 1920x1080 Full HD, miło dla oczu :sdrink
Grupa docelowa: Głównie początkujący gracze ale są też ciekawostki dla prosów z nosebleedów
Na co przeznaczę środki jak wygram: Po zapoznaniu się z najważniejszymi artykułami chciałbym popracować trochę z trenerem na którego obecnie mnie po prostu nie stać. Połowę dorzuciłbym do bankrolla a za resztę kupiłbym cukierki dla całego forum
Jako że w produkcji filmów siedzę już około 4 lata postarałem się aby materiał był jak najbradziej ciekawy (znajdziecie w nim kilka ciekawostek o pokerze), dobry jakościowo oraz zawierał jak najwięcej pożytecznych informacji które od razu będziecie mogli przenieść do waszej gry.
Wzorowałem się na 4-7 minutowych filmach od PokerStrategy które można znaleźć w np. w dziale Podstawy. Użyłem także podobnego formatu slideshow i te same elementy jakie posiadają oryginalne filmy PokerStrategy
Osobiście uważam i bardzo doceniam krótkie ale bardzo treściwe materiały takie jak produkuje PokerStrategy (w których często jest dużo pracy i trudu). Zrezygnowałem z dorzucenia sesji live aby film został w jednym formacie i starałem się przedstawić zagadnienie ABC pokera w jak najkrótszym czasie nie pomijając jednak żadnych istotnych informacji.
Myślę że film warto obejrzeć nawet dla samych ciekawostek o pokerze które wstawiłem dla urozmaicenia. Bardzo dziękuję tym którzy obejrzą mój film, mam nadzieję że przypadł wam do gustu, i dowiedzieliście się z niego czegoś nowego, nawet jak by to była tylko ciekawostka. Dajcie znać w komentarzach
co sądzicie o mojej produkcji. Film robiłem z pasją około tydzień, codziennie po trochę