Ja wiem że na Evereście świat się nie kończy, ale decyzję zmianie kochanki chciałem podjąć w pełni świadomie, myślałem o Party a kwestia kontynuowania Gemstonów wydaje się być dość istotna.
Proszę zapostuj w wątku, który podlinkowałam - uzyskasz przynajmniej poradę i przegląd naszej oferty.
A tak na marginesie, chyba jeszcze nie zdobyłeś żadnego Gemstone'a, prawda?
Zostały teraz 3 miesiące do końca promocji, co oznacza, że szansa na stracenie na potrąceniach - maleje. Załóżmy, że teraz przeniesiesz się na room z Gemstonem, np. PartyPoker czy WPT, zdobędziesz min. 1 Gemstone na miesiąc do końca roku (łącznie trzy), to dostaniesz od nas 450 $ gotówki.
Jest to coś, co by Cię interesowało?
Bump.
W razie, gdyby ktoś wcześniej nie widział, a miałby ochotę na spróbowanie szczęścia w losowaniu darmowego coachingu i czułby się na siłach, żeby ugrać Diament w październiku.
Mam pytanie dotyczące wypłat za Gamestony.
W marcu i kwietniu ugrałem po jednym gamestonie (razem 2) na WPT Poker. W maju i czerwcu nie udało mi się wyrobić żadnego (-3, razem -1).
W Lipcu przeszedłem na Party Poker i wyrabiam od tamtego czasu po jednym gamestonie miesięcznie. Mam zamiar robić tak dalej do końca roku (+6gamestone na PP, razem +5).
5 gamestoneów to +$800 dla mnie, tylko zastanawiam się jaka część zostanie wypłacona na WPT a jaka na PP.
Twój bilans Gemstonów na WPT Poker wynosi obecnie -1, a na PartyPoker planujesz zdobyć łącznie 6 Gemstonów, w związku z tym nagrodę otrzymasz na platformie PartyPoker, bo na WPT Poker nie zachowałeś żadnego Gemstona.
Każdy 1 Gemstone na plus zdobyty na danym poker roomie zostanie na tym poker roomie wypłacony
Pozdrawiam.
dopiero teraz to czytam? ;o czyli jednak mozna bylo nie grac pol roku a potem grac i dostac kase za kazdego gemstona na 1 roomie ;]
czyli rozumiem ze np w grudniu zaloze konto na Titan i zrobie diament to dostane kase za gemstona, (wczesniej mialem 1 na WH w lutym)
tak samo z Party Poker na ktorym mam konto a nie gralem w tym roku?
mialem grac na WH ale skoro na party tez dajecie reload i do tego mialbym szanse wyrobic gemstone w grudniu, wybralbym Party
ps. czy promocja bedzie kontynuowana w nastepnym roku ??
Rinnok, Gemstone'y zdobywasz grając na poker roomach, ale suma przypisana jest do Twojego konta na PokerStrategy.com.
Jak zdobyłeś pierwszego Gemstona w lutym i od tego czasu nie zdobyłeś żadnego kolejnego to Twój aktualny stan Gemstone'ów wynosi -20 zgodnie z tabelą: https://polska.pokerstrategy.com/promotions/gemstones/
ps. czy promocja bedzie kontynuowana w nastepnym roku ??
Jeśli tak się stanie to poinformujemy o tym jeszcze w tym roku.
Pozdrawiam.
ale mozna bylo grac np pol roku na wpt i pol roku na party zdobywajac lacznie 12?
bo zgodnie z tym co piszesz odchodzac z WPT gemstony beda sie odejmowac ;d
Zajrzyj do powyższej tabelki. Ma ona zastosowanie od momentu zdobycia przez Ciebie pierwszego Gemstone'a. Aby nie było potrąceń po zdobyciu pierwszego Gemstone'a musisz przez kolejne miesiące aż do zakończenia promocji zdobyć przynajmniej 1 Gemstone w miesiącu. Nie ma znaczenia gdzie grasz w przypadku potrąceń.
Pytanie evog'a dotyczy zupełnie innego przypadeku, ponieważ jego saldo Gemstone'ów nie jest ujemne.
ale mozna bylo grac np pol roku na wpt i pol roku na party zdobywajac lacznie 12?
Tak i w takim wypadku nagrody za 6 Gemstone'ów zostaną Ci wypłacone na każdym z tych poker roomów (razem 12 Gemstone'ów).
Heja,
przypominam, że do końca promocji Gemstone 2012 zostało 1,5 miesiąca.
Jeżeli ktoś przeczuwa, że może zebrać 7500 StrategyPoints (bez bonusowych) do końca listpada na PartyPoker, WPT Poker, Poker Heaven, Titan Poker, William Hill lub Everest Poker, to warto położyć wcisnąć gaz do dechy. Każdy Gemstone to 150 $, które będzie przelane na Wasze konto pokerowe w styczniu.
Przypominam, że Gemstone musi być ugrany na 1 roomie (czyli 7500 SP zdobyte np. na PartyPoker). W przypadku 2 Gemstone'ów scenariusz może wyglądać tak:
7500 StrategPoints -> PartyPoker
7500 StrategyPoints -> William Hill
Powyższe jest prawidłowe i będzie Gemstone.
7000 StrategyPoints -> PartyPoker
8000 StrategyPoints -> William Hill
W takim przypadku otrzymacie tylko 1 Gemstone'a (zgodnie z powyższą zasadą).
Powodzenia
Kiedy bedzie jakies info odnosnie Gemstone w 2013? Ponoc maja byc zmiany i to na lepsze, ale pewnie licze na zbyt wiele
Napisane przez Lagmalix
Kiedy bedzie jakies info odnosnie Gemstone w 2013? Ponoc maja byc zmiany i to na lepsze, ale pewnie licze na zbyt wiele
![]()
Hej Lagmalix,
info odnośnie promocji Gemstone 2013 ukaże się za kilka dni, także miej oczy szeroko otwarte.
Nie wiem na co liczysz, ale zmiany będą. Więcej osób będzie mogło skorzystać z tej promocji, potrącenia będą miały inną formę (lepszą dla użytkowników). Na razie więcej nie powiem, poczekajcie na oficjalnego newsa.
Pozdrawiam.
No to dobrze slyszec. Raczej chodzi mi o przyjaznosc oferty, bo wiekszego % RB sie nie spodziewam.