Napisane przez Deemerus
@up
Konsekwencja = skutek.
konsekwentność to cecha, więc imo jest dobrze.
Dokładnie tak
Była na to zwracana uwaga już kilkukrotnie, więc spoko. Też się początkowo zdziwiłem
Pozdrawiam
Napisane przez Deemerus
@up
Konsekwencja = skutek.
konsekwentność to cecha, więc imo jest dobrze.
Dokładnie tak
Była na to zwracana uwaga już kilkukrotnie, więc spoko. Też się początkowo zdziwiłem
Pozdrawiam
aż sprawdziłem ze zdziwienia - w dwóch moich słownikach sprzed kilku lat tego słowa nie ma ale rzeczywiście jest w Słowniku Jezyka Polskiego na necie. myślałem że jestem purystą językowym tym bardziej że wcześniej dużo grałem w Scrabble
Cześć,
dokładnie tak, zgodnie z informacją w newsie
Graj na WPT Poker i korzystaj z naszej ekskluzywnej Gemstone
Nie zapominaj: jeśli rozpoczniesz zbieranie Gemstone'ów w marcu, to nie będziesz miał żadnych potrąceń za poprzednie miesiące!
Wkrótce zaktualizujemy tę informację także w wątkach dotyczących samej promocji.
Pozdrawiam
a jak wyglada sprawa z tymi potraceniami gdy gra sie na 2 poker roomach powiedzmy ze ktos zdobyl w pierwszym miesiacy 2gs po jednym na kazdym z dwoch poker roomow na ktorych gra a w drugim miesiacu tylko 1gs na jednym z nich. jest potracenie tam gdzie nie zdobyl czy nie ma potracenia bo ogolnie ma gs za ten miesiac?
Napisane przez djabeu
a jak wyglada sprawa z tymi potraceniami gdy gra sie na 2 poker roomach powiedzmy ze ktos zdobyl w pierwszym miesiacy 2gs po jednym na kazdym z dwoch poker roomow na ktorych gra a w drugim miesiacu tylko 1gs na jednym z nich. jest potracenie tam gdzie nie zdobyl czy nie ma potracenia bo ogolnie ma gs za ten miesiac?
Hej djabeu!
Wybacz tak późną odpowiedź.
Aby nie było potrąceń, należy zdobywać min. 1 Gemstone w miesiącu, także jeżeli w pierwszym miesiącu zdobyłeś 2 Gemstone'y, przykładowo: jeden na PartyPoker i jeden na William Hill, a w kolejnym miesiącu zdobyłeś tylko jeden na PartyPoker, to odliczenia Cię nie dotyczą - poniważ ciągłość aktywności (mimo tego, że obniżona) jest zachowana.
Pozdrawiam.
Dodam jeszcze, że zaktualizowałam oryginalny post (KLIK), gdzie znajdziecie informację o tym, że do tabeli wypłat zostały wprowadzone nowe dane:
- za zdobycie 200 Gemstone'ów na miesiąc, otrzymacie 40 000 $
- za zdobycie 250 Gemstone'ów na miesiąc, otrzymacie 50 000 $
ciekawe, czy komuś się to uda.
Przypominam również, że potrącenia naliczone są oczywiście za miesiące bez Gemstone'a, jednak liczone są od momentu zdobycia pierwszego Gemstone'a.
Np:
1. W marcu zdobyłeś 1 Gemstone'a. W kwietniu nie grałeś/nie zdobyłeś Gemstone'a. Maj rozpoczniesz w potrąceniem 1 Gemstone'a (co oznacza, że będziesz musiał ugrać min. 2 Gemstone'y w maju, żeby "być na plusie").
2. W kwietniu zdobyłeś 1 Gemstone'a. Potrącenia za poprzednie miesiące Cię nie dotyczą.
W razie dodatkowych pytań, zapraszam.
BUMP od czerwca mam zamiar klikac na WPT. Jeśli dopiero od czerwca zacznę wyrabiać Gemstony (czyli strartując od 0) będą mi naliczone jakieś karne Gamestony?? Muszę skalkulowac czy mi się opłaca.
Z góry dzięki za informację.
Cześć franeczek,
jak już Marta wspomniała w poprzednim wpisie, potrącenia są naliczane dopiero od momentu zdobycia pierwszego Gemstone'a. Jeśli zdobędziesz pierwszego w czerwcu, to masz czyste konto i nic nie zostanie odjęte za pierwsze pięć miesięcy roku.
Pozdrawiam.
Nie tak dawno dodane zostały 2 nowe 'levele' wypłat. Czy obecna tabela jest już ostateczna? Jest strasznie duża przepaść pomiędzy 50 a 100 gemstone'ów. Ja właśnie w tę dziurę wpadam. 50 ugram na luzie, ale na 100 nie mam szans. Istnieje szansa, żeby się pojawiła opcja pomiędzy tymi pułapami, żeby mobilizować do grindu także pod koniec roku? 70, 75, 80...? Whatever
Cześć furminator,
przekazałam Twoje pytanie do organizatorów promocji. Jak tylko dostanę odpowiedź, napiszę ponownie.
Pozdrawiam.
furminator, witaj ponownie!
Niestety nie będzie możliwe wprowadzenie kolejnego poziomu w strukturze wypłat za Gemstone'y. Każda taka zmiana wiąże się z koniecznością ponownych rozmów ze wszystkimi poker roomami biorącymi udział w promocji Gemstone, nie jest to tylko "klik" z naszej strony.
Mam nadzieję, że rozumiesz. Być może uda Ci się dobić do 100? To by było imponujące.
Pozdrawiam.
Pewnie, że rozumiem
Szkoda, ale dzięki anyway. Wydaje mi się, że na ewentualny kolejny sezon tej promocji, warto jednak pomyśleć nad upgrade'em drabinki wypłat.
100 GSów? Gdybym od początku roku grindował, nie pisał mgr, 'oszczędzał się' w weekendy, nie miał downswingów (nie schodził na niższe stawki) i nie miał wakacji przez cały rok, to może by się udało... ale na razie spróbuję dobić tylko do 50
a ja mam pytanie jesli na WH zdobywa sie 5 SP za 1$ rake a na Titan tylko 3, to logiczne jest ze na WH prawie 2x szybciej zdobywa sie diament (gemstona) wobec tego jak to mozliwe ze zwrot z RB wg analizy wynosi prawie tyle samo?
Rinnok, na William Hill masz dużo większy zwrot z wygenerowanej prowizji, np. wyrabiając 5000 $ miesięcznie na Titan Poker, otrzymasz łączny zwrot w wysokości 60%, natomiast na William Hill 72%.
W tych dwóch tematach możesz porównać wartości na obu platformach:
- Nasza wyłączna oferta VIP na Titan Poker
- Nasza wyłączna oferta VIP na William Hill
Pozdrawiam.
Witajcie,
Mamy interesującą informację dla wszystkich grinderów William Hill,
którzy czerpią korzyści z promocji Gemstone!
Lipcowy reload bonus dla graczy promocji Gemstone
W lipcu nasza promocja Gemstone na William Hill oferuje Ci jeszcze więcej! Zbierz w lipcu 3 lub więcej Gemstone'ów, a będziesz uprawniony do otrzymania wyłącznego reload bonusu 100% aż do 500 $.
Oto co musisz zrobić:
• Zbierz 3 Gemstone'y na William Hill w lipcu
• Dokonaj wpłaty pomiędzy 1 sierpnia a 7 sierpnia, aby otrzymać reload bonus 100% aż do 500 $
• Otrzymujesz 5 $ za każde 500 WH Points
• Masz 60 dni na wyrobienie tego bonusu
Jeśli masz jakieś pytania, pisz śmiało.
Powodzenia
Pytanie, niedługo zakończę granie na Evereście nie podpiętym pod PS, i zastanawiam się co począć dalej i tu ważna kwestia czy promocja Gemstone będzie kontynuowana w 2013 roku na podobnych zasadach?
Hello maklakiewicz!
Na Evereście świat się nie kończy.
Jeżeli nie jesteś pewien gdzie grać, zajrzyj do naszego specjalnego wątku, gdzie doradzamy indywidualnie:
Poker room dla Ciebie - czyli gdzie znajdę ofertę najlepszą dla mnie
Odnośnie promocji Gemstone, to w przyszłym roku planujemy coś na kształt obecnej, jednak forma może się nieco zmienić. Póki co uzgadniane są szczegóły, ale na ogłoszenie odnośnie promocji dla VIPów na rok 2013 przyjdzie nam pewnie poczekać do grudnia.
Pozdrawiam