O czyli jednak! zdecydowanie goodnewz z rana
Witam potrzebuję informacji czy ktokolwiek wypłacił już ze * na Ecopayz wyższe kwoty niż 10Euro, typu 500Euro +, mam trochę pieniążków do wypłaty i się obawiam, że zostaną one tam na dobre po tym jak skrill nie jest kompatybilny ze starsami =(
Napisane przez przemek9422
Wczoraj napisałem do starsów o usunięcie polskich znaków z moich danych, dzisiaj mi napisali że zrobione, zleciłem wypłate i po paru godzinach mam kase na ecopayz![]()
argumentowałeś to wypłatami do eco? czy zwykła prośba o usunięcie polskich znaków bez uzasadnienia?;)
'We can confirm the polish character of last name is not the caused of the rejection. As advised by my colleague, your withdrawals were rejected due to a technical issue which our processor are still investigating and working on a solution.'
Napisane przez shinthps
Wczoraj napisałem do starsów o usunięcie polskich znaków z moich danych, dzisiaj mi napisali że zrobione, zleciłem wypłate i po paru godzinach mam kase na ecopayz![]()
argumentowałeś to wypłatami do eco? czy zwykła prośba o usunięcie polskich znaków bez uzasadnienia?;)
Ja napisalem tak:
Hey, I would like to ask to change my address because it contains Polish letters and it makes it impossible to withdraw funds or make other operations .
My current city address is : Chełm, where Ł is a Polish letter.
Please change my adress to : Chelm, making Ł an L - english letter.
It will make no difference whatsoever in identyfying me.
Thank you
Zmienili w ciagu 20 minut
to czemu kazdemu przechodza wyplaty po tej zmianie ?
Mi tez zmienili, zlecilem wyplate i dam znac czy poszla - wczesniej probowale mwyplacic 4x zawsze kupa.
Mam nadzieje, że macie racje i u mnie to rozwiąże problem także , właśnie napisałem do supportu.
Dane zmienili w minutę od napisania maila ...
Poszła wypłatą, zobaczymy czy przejdzie.
Wydaje mi się że to nie to. Sam chciałem teraz napisać do Starsów o zmianę znaków, ale patrze i nie mam polskich znaków na koncie PS. A wypłaty i tak nie dochodzą. Więc na pewno gdzie indziej leży problem.
Napisane przez Pirate9999
Wydaje mi się że to nie to. Sam chciałem teraz napisać do Starsów o zmianę znaków, ale patrze i nie mam polskich znaków na koncie PS. A wypłaty i tak nie dochodzą. Więc na pewno gdzie indziej leży problem.
Może wcześniej miałeś tylko już wszystkim zmieniają bez pytania? Bo w takie przypadki nie wierze, że wcześniej odrzuciło mi z 6 razy, a po usunięciu polskich znaków przeszło za pierwszym, może warto też zwrócić uwage czy drugie imię jest wpisane/nie wpisane po obu stronach
Też o tym pomyślałem że mogli po prostu wszystkim zmienić. Zobaczymy, wypłata jak coś zlecona.
Może wcześniej miałeś tylko już wszystkim zmieniają bez pytania?
Mi nie zmienili, no chyba że zmienili tylko tym co wpłacili przez ecoPayz.
Napisane przez kamil13151
Może wcześniej miałeś tylko już wszystkim zmieniają bez pytania?Mi nie zmienili, no chyba że zmienili tylko tym co wpłacili przez ecoPayz.
Mi też nie zmienili. Jeszcze wstrzymam się z prośbą o zmianę do czasu aż potwierdzą wypłaty Ci co zmieniali niedawno MWaler i Azzinoth.
Witaj !
Dziękujemy za kontakt.
Chociaż Ecopayz figuruje na naszej stronie internetowej jako dostępna opcja, nie możemy jej niestety obecnie zaoferować jako metody płatności.
Serdecznie przepraszamy za wszelkie niedogodności.
W międzyczasie sugerujemy skorzystanie z alternatywnych metod płatności dostępnych w Kasjerze, takich jak
- Entropay VISA
- Bezpośredni przelew bankowy
W przypadku dalszych pytań, uprzejmie prosimy o ponowny kontakt.
Z pozdrowieniami
Alejandro
Dział Stars ds. Płatności
Ważne! Nigdy nie poprosimy Cię o przesłanie mailem hasła, PIN-u Stars czy danych karty kredytowej.