ledwo co zabral 700K od Any2 w Londynie, położył je na stole z Isilem i poszloooo. Jesli nie wygrywal grubo w grze live, to przez jakis czas nie bedziemy widziec Toma
Ciekawe jakimi budżetami dysponują ci najbardziej znani gracze typu Dwan, Hansen, Ivey, Antonius? Czy strata miliona w jeden dzień to duża wtopa czy swing na poziomie normy?
Podejrzewam, ze mimo iz dwan uchodzi za impulsywnego gracza, to nie pozwolilby sobie, aby kilkadziesiat tysiecy rak moglo zdecydowac o grubym spadku w dol jego rolla. Nie bylby tu gdzie jest teraz gdyby tak bylo.
Zawsze twierdziłem, że Durrrr to gambler, dupek i luckbox
Oby do końca poszedł z torbami.
Nie powiem temat mnie zaciekawił
Znalazłem ciekawe zestawienie wygranych od 1 stycznia 2007 do dzisiaj na high stakes
Wygrane:
1. Phil Ivey 14.5 mln dolarów
2. Patrik Antonius 9.3 mln dolarów
3. OMGClayAiken 4.5 mln dolarów
4. trex313 4.8 mln dolarów
5. Urindanger 4.6 mln dolarów
6. howisitfeellike 3.9 mln dolarów
7. Ziigmund 3.6 mln dolarów
8. Isildur1 3.3 mln dolarów
Przegrane:
1. noataima 7.1 mln dolarów (Guy Laliberté)
2. Gus Hansen 6.7 mln dolarów
3. lady marmelade 6.6 mln dolarów (Guy Laliberté)
4. patatino 5.9 mln dolarów (Guy Laliberté)
5. elmariachimacho 4.1 mln dolarów
6. Niki Jedlicka 2.4 mln dolarów
7. LarsLuzak 2.0 mln dolarów
8. ahtata 1.6 mln dolarów
W top 50 na obu listach NIE MA durrra co oznacza ze albo jest na + mniej niz 800 tys dolarów albo na minusie mniejszym niz 55o tys dolarów
Nie wiem ile ci gracze zarabiaja na kontraktach reklamowych itd ale np w przypadku Gusa Hansena wyglada to dramatycznie !
Zobacz na ich domy, samochody itd...to nie jest tak ze oni maja 10m FTP i tyle-pieniądz robi pieniądz.FTP nie da durrrr'owi zbankrutować.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Guy_Lalibert%C3%A9
to nikt inny jak-noataima
zobacz o czym jest książką-The Professor, the Banker, and the Suicide King: Inside the Richest Poker Game of All Time
i pomyśl ile Ci pokerzyści wyssali od takich ludzie jak oni...pijani nafciarze z młodymi dupami w kasynach w vegas itd:)
Jest na FTP akcja, isildur 6 stolow: 4 vs PA i 2vs Ivey. Na jednym stole PA ma 2.5mln... sick? SICK ♠_ugly:
heh wlasnie chyba padl najwiekszy pot ever online, 832k, set isila nie dal rady z FD iveya.. n/c
Napisane przez kfas
heh wlasnie chyba padl najwiekszy pot ever online, 832k, set isila nie dal rady z FD iveya.. n/c
Był już większy Isildur vs Antonius
Niedługa była historia Isildura ???
http://www.pokertableratings.com/fulltilt-player-search/isildur1
Simon, nie musi tak byc. Podobno Isil wplaci 2M$ na ftp przed gra z Dwanem, a zatem tyle powinien miec teraz
Originally Posted by m_reed05 View Post
im friends with isildur, video taped some of todays session