ile moze trawac downswing??? bo mnie zaraz roz.........
Niestety nie można wyliczyć kiedy się zacznie i ile będzie trwał downswing. Inna sprawa, że downswing stał się ostatnimi czasy dość popularnym wytłumaczeniem na złą grę. Nie mówię, że w tym przypadku tak jest, ale warto przejrzeć bazę rozdań, ewentualnie wstawić bardziej problematyczne rozdania do oceny dla naszych judge. Nic to nie kosztuje, a tylko może pomóc :).
Pozdrawiam.
czytalem w artykule, ze nie ma downsingu , ze to tylko podswiadome tlumaczenie swojej slabej gry oraz bledow popelnianych podczas gry ... Czy cos takiego .... W kazdym badz razie ponoc downsing to wymowka wielu graczy
edit ... omg ale czy musze przegrywac moje KK vs A3 ? ;/ tragedia .
Nie wiem czy można nazwać stratę w ciąu 3 dni 12BI, ale mi coś takiego się przytrafiło. Już długo przed tym zjazdem wstawiałam ręce na forum i analizuje je cały czas. Nie znalazłam, aż tak wiele leaków i po prostu zmniejszyłam ilość stołów... Na razie działa.
nie widze bledu w graniu allin AAvs94 albo TTvsQ6 ,albo jak sie przegrywa z KK 3 razy z rzedu w ciagu 10 rozdan na tym samym stoliku to raczej jest jakis kiepski zart
Napisane przez przekliniak
Nie wiem czy można nazwać stratę w ciąu 3 dni 12BI, ale mi coś takiego się przytrafiło. Już długo przed tym zjazdem wstawiałam ręce na forum i analizuje je cały czas. Nie znalazłam, aż tak wiele leaków i po prostu zmniejszyłam ilość stołów... Na razie działa.
ja stracilem w 3 dni 95$ grajac sss nl25 ,pomijac bledy ktore w kazdej sesji sie moga zdarzyc to jednak stram sie grac wg strategii stosujac tabele a i tak jest kiepsko bo przegrywam mocne rece, cala sytuacja zmusila mnie aby znowu zjechac na nl10 ,gdzie nic mi nie pozostaje tylko probowac odbudowac rolla
sss jest bardzo swingowa strategia, a wraz z mozliwymi bledami popelnianymi przez gracza, moze byc nieciekawie.
tak ja ostatnio w 9 dni stracilem 50%rolla 30BI na nl25, ale od wczoraj wszystko wraca do normy
w 3 dni 9bi nl25 sh oraz 5bi nl10, teraz probuje odbic sie na nl10 jednak od 6k rak jestem break even
Ja pitole ilez mozna przegrywac KK i AA ? ciagle sprawdza mnie jakis baran z 98 albo cos takiego i zawsze ale to k.... zawsze strit ;/
Wystarczy spojrzeć na nanonoko, żeby wiedzieć iż czegoś takiego jak downswing nie ma
omg kolejny raz i to na innym poker roomie sprawdza moje KK koles z 76 i lapie strita ... omg co sie dzieje ?
Napisane przez hazjon
Wystarczy spojrzeć na nanonoko, żeby wiedzieć iż czegoś takiego jak downswing nie ma![]()
dziś ponoć wtopił $50k
Napisane przez koval1990
omg kolejny raz i to na innym poker roomie sprawdza moje KK koles z 76 i lapie strita ... omg co sie dzieje ?
na strity najlepsze są full'e
Napisane przez koval1990
Ja pitole ilez mozna przegrywac KK i AA ? ciagle sprawdza mnie jakis baran z 98 albo cos takiego i zawsze ale to k.... zawsze strit ;/
Jak zawsze strit to najlepszymi kartami są 98o. Proponuje wchodzic AI PF z 23o+ zawsze strit dojdzie wiec zagranie ev+. AA i KK zrzucaj PF żeby sie nie nadziać na stritowego monstera tzn 98o.
Napisane przez Wolandooo
Napisane przez hazjon
Wystarczy spojrzeć na nanonoko, żeby wiedzieć iż czegoś takiego jak downswing nie ma![]()
dziś ponoć wtopił $50k
![]()
Hahaha, dokladnie, zes sie wstrzelil hazjon
Napisane przez hazjon
Nooo nie do końca. Jakbyś przejrzał jego wyniki poszczególnych sesji to pewnie byś znalazł takie gdzie po 10k handów jest na -10-20 BI.