Przejdź do forum
dobry room na comeb...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] dobry room na comeback

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
416 Wyświetlenia
kfiacior24
PokerStrategist

Witam,

Ostatnio udało mi się odbić od 0 do 50$. Chciałbym je gdzieś wpłacić. Zamierzam grać nl2 SH. Zastanawiam się nad everkiem. P* odpada, drażni mnei ten room, nie wiem dlaczego ale mnei drażni. Możecie coś polecić. Już mówię czego oczekuję.

1)Przedwszystkim musi być nl2, z dobrą ilością stołów. Dobrą tzn umożliwiającą grę na 4-6 stołach.
2) Fajnie by było jakby dało radę złapać jakiś bonus, relode albo first depo z którego dałoby radę wyrobić cokolwiek na nl2 :) a dość szybko pewnie nl4-nl5.
3) Miły soft, autorebuy, tile tables
4) Rakeback byłby przyjemny

Najbardziej zastanawiam się miedzy everestem (brak bonusu, po za freerollem), 770 first depo bonus. Ale jest otwarty na wszelkei sugestie :)

4 odpowiedzi

Napisane przez kfiacior24
1)Przedwszystkim musi być nl2, z dobrą ilością stołów. Dobrą tzn umożliwiającą grę na 4-6 stołach.
2) Fajnie by było jakby dało radę złapać jakiś bonus, relode albo first depo z którego dałoby radę wyrobić cokolwiek na nl2 :) a dość szybko pewnie nl4-nl5.
3) Miły soft, autorebuy, tile tables
4) Rakeback jest najważniejszy

FYP

Witaj kfiacior24,

Podany przez Ciebie opis idealnie moim zdaniem pasuje do Unibet'u. Masz tam zarówno bonus od depozytu, rakeback nawet do 50%, stabilny i świetny soft, oraz, co najważniejsze, baaardzo niski poziom graczy.

TUTAJ możesz zapoznać się dokładnie z promocjami i bonusami przewidzianymi na lipiec.

Szczerze polecam ten room, gram w sieci Microgaming od dawna, i ani myślę o zmianie.

Pozdrawiam.

kfiacior24 Autor wątku
kfiacior24
PokerStrategist

Wszystko super w unibecie ale minimum tam to 0/4 euro i caly brm w piz••

Fakt, moje przeoczenie, zasugerowałem się obecnością stołów NL2 na innym roomie tej sieci. Przepraszam.

W każdym razie pomyśl o Unibecie przy okazji kolejnej przeprowadzki _thumbsup:

Pozdrawiam.