Przejdź do forum
=== Lipcowe promocj...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] === Lipcowe promocje na Unibet ===

22 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
3,914 Wyświetlenia
Mooris
PokerStrategist

Na Unibet otrzymasz:

• 20 000 € nagrody, jeśli rozegrasz 4-miliardowe rozdanie
  • 50% rakebacku aż do końca lipca 2001r.
  • Fundusz Unibet PLUS na turnieje live - zgromadź 5000 punktów (lub więcej) w ciągu tygodnia i odbierz 10 € za 100 € extra, które może zostać użyte jako buy-in na turnieje live. Wyrób rake > 5000 € w miesiącu, a kwota ta zostanie podwojona do 20 € za 100 €.
  • Reload bonus – warunki i szczegóły poniżej

Szczegóły

• 200% deposit bonus - maksymalny bonus 1000 €
  • Bonus jest ważny przy pierwszym lub kolejnym depozycie w kwocie od 10 € do 500 € w ciągu 14 dni od daty rejestracji.
  • Masz 30 dni na uwolnienie bonusu - w 10 równych etapach
  • Każdy etap równy jest 10% wymaganych punktów = 10% bonusu.
    Przykład: Wpłaciłeś 500 € i otrzymałeś bonus 1000 € za 56 000 VIP points. W tym przypadku każdy etap oznacza wypłatę 100 € za każde 5600 VIP Points.

Jeśli nie posiadasz jeszcze konta na Unibet, załóż je teraz!

Warunki
Jeden bonus na osobę
Unibet zastrzega sobie prawo zmiany lub wycofania promocji z każdym momencie
Wypłaty bonusów odejmowane będą od cotygodniowego rakebacku za ten sam okres - do 31 lipca
Fundusz Unibet PLUS na turnieje live może być użyty tylko do turniejów, w których buy-iny wynoszą 1000 € lub więcej
Wszystkie inne warunki Unibetu mają tutaj zastosowanie

21 odpowiedzi
ichimeee
PokerStrategist

https://polska.pokerstrategy.com/unibet/download/
FAQ -przewodnik po Unibet

w tych watkach nie ma nic o tym ze bonus sie odejmuje od rakebacku, ani o tym ze na jego uwolnienie jest tylko 30 dni

zakladajac konto na unibet mialem na uwadze ze dostane 30% rakebacku plus kolejne 20% z bonusa powitalnego (7000pkt = 100€ -> na to musze zrobic 500€ rake'u)

moje zalozenie bylo takie ze biore sie do grania w wakacje i ugrywam min te 500€ rake'u miesiecznie, przez co mam 250€ z rake backu (150€ jako 30% i 100€ jako 7000pkt)

jezeli sprawa wyglada tak jak napisales to czuje sie oszukany :(

p.s. chyba ze to sie odnosi tylko i wylacznie do reload bonusu a nie do bonusu powitalnego, prosilbym o rozwianie moich watpliwosci w takim razie

ichimeee
PokerStrategist

sory, ze post pod postem

w tym temacie:
bonus, rakeback problem
ktory czytalem zreszta zanim zalozylem konto, takze jest stwierdzenie ze bonus jest niezalezny od rakebacku

drugi post:

Napisane przez JasonWatch
Witaj mbary92,

Bonus zostaje automatycznie przyznany po zalogowaniu się w kliencie pokerowym. Status bonusu sprawdzisz również tam, w zakładce 'My Pages' na dole soft`u.

Ilość ugranego rake`u najlepiej moim zdaniem śledzić z użyciem jakiegoś tracker`a, typu Poker Tracker 3 czy Hold'em Manager. Ewentualnie przeliczać za pomocą StrategyPoints, pamiętając, że 1€ rake`u to 4 punkty SP.

Rakeback dostajesz niezależnie od bonusu powitalnego.

Pozdrawiam.

swoja droga nigdzie nie widze tego bonusu w kliencie unibeta, w zakladce bonus pod 'my pages' moge jedynie sprawdzic ile w tym czasie ugralem sumarycznie VIP punktow, czy to jest to info o bonusie, czy powinno byc jakies osobne?

czy mam sie kontaktowac z supportem w tej sprawie? czy moze wszystko jest w porzadku?

Witaj ichimeee,

woja droga nigdzie nie widze tego bonusu w kliencie unibeta, w zakladce bonus pod 'my pages' moge jedynie sprawdzic ile w tym czasie ugralem sumarycznie VIP punktow, czy to jest to info o bonusie, czy powinno byc jakies osobne?

Dokładnie, informacja o statusie bonusu to właśnie ta sumaryczna ilość ugranych punktów VIP - za każde 7000 otrzymujesz część bonusu równą 100€.

Pozdrawiam.

ichimeee
PokerStrategist

dzieki Jason

to jeszcze moze upewnijcie mnie, ze na ugranie tego bonusu mam 60 dni i jest on niezalezny od rakebacku :)

hans101
Elite Grinder

Nie moge zrozumieć tego reloada.
To jest reload dla nowych graczy ? Czy dla wszystkich ?

ichimeee,

Ten temat dotyczy najnowszych, lipcowych promocji, których regulamin różni się od poprzednich, stąd całe zamieszanie. O warunkach Twojego bonusu oraz rakeback`u możesz przeczytać TUTAJ.

hans101,

Bonus jest dostępny dla graczy, którzy dokonają depozytu do 14 dni od daty rejestracji.

Pozdrawiam.

ichimeee
PokerStrategist

tak ,tylko ja konto zalozylem 1 lipca, a nie mialem pojecia o tym ze warunki sie zmienia

czy mam w takiej sytuacji stare czy nowe warunki?

jezeli mam nowe to czy mozna w drodze wyjatku zalatwic z unibetem zebym mial stare?

p.s. sory za upierdliwosc, ale wolalbym wiedziec na czym stoje

Napisane przez ichimeee

tak ,tylko ja konto zalozylem 1 lipca, a nie mialem pojecia o tym ze warunki sie zmienia

czy mam w takiej sytuacji stare czy nowe warunki?

jezeli mam nowe to czy mozna w drodze wyjatku zalatwic z unibetem zebym mial stare?

p.s. sory za upierdliwosc, ale wolalbym wiedziec na czym stoje

Cześć!

Jak już zmieniają promocję lub jej warunki, to na dobre. Konto założone 1 lipca to nowe zasady, trzeba korzystać! :)

Pozdrawiam

ichimeee
PokerStrategist

jak korzystac jezeli sa one dla mnie niekorzystne? dlaczego nie bylo wczesniej informacji o tej zmianie? zdecydowanie by wplynelo to na moja decyzje, wybacz ale roznica jest duza jak dla mnie

naprawde nie da sie nic zrobic w tej kwestii? nie wierze ze nie jestescie w stanie sie dogadac z unibetem, to pojedynczy przypadek i to nie z mojej winy, poniewaz zostalem wprowadzony w blad

Tetmajer666
Oldschool Grinder

Właśnie zamierzam otworzyć konto na Unibecie, ale z tego co tu czytam nic nie rozumiem.

Z jednej strony piszecie, że:

ichimeee,

Ten temat dotyczy najnowszych, lipcowych promocji, których regulamin różni się od poprzednich, stąd całe zamieszanie. O warunkach Twojego bonusu oraz rakeback`u możesz przeczytać TUTAJ.

...czyli, że nowych depozytorów obowiązuje bonus powitalny, który uwalniany jest w transzach 100e=7000 punktów i czas na wyrobienie to 60 dni.

Natomiast w innym miejscu piszecie, że:

Napisane przez Jakub

Jak już zmieniają promocję lub jej warunki, to na dobre. Konto założone 1 lipca to nowe zasady, trzeba korzystać! :)

...czyli, że nowych depozytorów obowiązuje bonus, który uwalniany jest w transzach 100e=5600 punktów, ale czas na wyrobienie to tylko 30 dni.

Moje pytanie:

Który bonus NAPRAWDĘ obowiązuje gdy założę np jutro nowe konto na Unibet poprzez link Poker Strategy?

Witaj Tetmajer666,

Pisząc poprzedniego posta byłem przekonany, że ichimeee ma konto założone przed 1 lipca.

Ciebie, jeśli założysz konto teraz, będą obowiązywać te nowe zasady przyznawania i wyrabiania bonusów.

Pozdrawiam.

Tetmajer666
Oldschool Grinder

Dzięki za info.

Warto by jednakowoż zmienić opis na https://polska.pokerstrategy.com/unibet/

bo wynika z niego, że nadal obowiązują warunki sprzed 1 lipca.

ichimeee
PokerStrategist

Witaj ichimeee,

woja droga nigdzie nie widze tego bonusu w kliencie unibeta, w zakladce bonus pod 'my pages' moge jedynie sprawdzic ile w tym czasie ugralem sumarycznie VIP punktow, czy to jest to info o bonusie, czy powinno byc jakies osobne?

Dokładnie, informacja o statusie bonusu to właśnie ta sumaryczna ilość ugranych punktów VIP - za każde 7000 otrzymujesz część bonusu równą 100€.

Pozdrawiam.

chcialbym napisac, ze to chyba nieprawda co piszesz

dnia 5 lipca dogadalem sie z supportem unibetu czesciowo co do tego bonusu, tzn przyznano mi ten bonus i teraz widnieje on w zakladce "My Page / Bonus" jako "External LC 1000-70000 VIP", w dodatku w "VIP Points & Bonus Info" pojawilo sie info o tym bonusie, ktorego wczesniej tam nie bylo

moj problem jest taki ze nie przyznano mi do tego bonusu punktow, ktore ugralem w dniach 1-5 lipca, a gralem wtedy naprawde duzo jak na swoje standardy

rozmawialem o tym z Supportem na Live Chacie chyba z 2-3 razy i zapewniali mi ze te punkty dostane i ze musza sie skontaktowac w tej sprawie z Pokerstrategy, ostatni raz rozmawialem ponad tydzien temu i jak na razie zadnego odzewu

mam prosbe, aby ktos z PS zajal sie sprawa i przyspieszyl jej tok jezeli sie da

pzdr

Witaj ichimeee,

Nieporozumienie wynikło z faktu, że nie sprecyzowałeś dokładnie, kiedy miałeś założone konto, czy przed, czy po 1 lipca - zasady przyznawania i wyrabiania bonusu zostały bowiem lekko zmienione.

Przekażę Twoją sprawę naszym administratorom, i o wyniku poinformujemy Cię w tym temacie.

Pozdrawiam.

ichimeee
PokerStrategist

Dzieki, to czekam

pzdr

Head Admin
Marta
Poker Player

Witaj ichimeee,

Abyśmy mogli szybciej udzielić Ci pomocy, potrzebujemy odpowiedzi na kilka pytań odnośnie sytuacji związanej z brakiem przyznanych Ci punktów.
Proszę sprawdź historię ticketów, w dniu dzisiejszym przesłaliśmy Ci wiadomość odnośnie Twojego konta na Unibet. Po otrzymaniu odpowiedzi, przekażemy sprawę do poker roomu i postaramy się jak najszybciej rozwiązać ten problem.

Pozdrawiam.

ichimeee
PokerStrategist

wyslalem ticketa

pzdr

Witam!
Jest sens zarejestrować teraz konto i zacząć grać dopiero za tydzień-dwa, aby mieć konto jeszcze z lipcowymi promocjami czy lepiej po prostu poczekać do sierpnia i wtedy założyć? Czy dla kont z sierpnia ma się zmienić jakoś rakeback, brak jakichś promocji itd.?

Witaj marcc1983 ,

Ciężko mi w tej chwili powiedzieć, jakie promocje będą obowiązywały na Unibecie w sierpniu. Postaram się tego jak najszybciej dowiedzieć.

Pozdrawiam.