Przejdź do forum
Dlaczego rake jest ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Dlaczego rake jest tak wysoki

83 Posty
37 Użytkownicy
0 Reakcje
5,818 Wyświetlenia
ewran
PokerStrategist

tyle tylko, że nikt sie nie chce tlumaczyc z tego bo niby dlaczego by mial

jest firma, trzepia kase, nie chcesz placic - nie graj, proste

a co do pomyslu z wlasnymi niszowymi pokerromami to przeciez jest takich calkiem sporo, niby rake ze 2 razy mniejszy ale i siedzi tam w dzien ze 100 graczy

Pasiv załóż wszyscy będziemy grać u Ciebie. A ty będziesz trzepał kasiore.:f_biggrin:

Pasiv Autor wątku
Pasiv
PokerStrategist

Kurde zaloze... tylko ten milion zielonych musze skołować ;P moze zrobimy zrzute na mnie? :D

Wolandooo
Oldschool Grinder

stary, kto będzie rezygnował z zysków oO?

w imię czego i dla kogo?

...

i po co?

Pasiv Autor wątku
Pasiv
PokerStrategist

kurde... nie chodzi o to zeby ktos zrezygnowal z zysku. wrecz przeciwnie. dziwi mnie zajebiscie, ze nikt nie zalozy rooma ze znacznie nizszym rake i nie odbierze klientow tym roomą ktore juz istnieją! Wtedy ten nowy room mialby zajebiscie duze zyski ;]

Endurx
PokerStrategist

Tu nie o rake chodzi, myślisz że mało jest takich zadupiastych roomów o których świat nie słyszał, mają niby zajebiste rake back albo wcale go nie mają a i tak nikt tam nie gra, dlaczego a dlatego że niema z kim. Fishe nie zastanawiają się nad tym jaki rake zapłacą albo jaki rakeback dostaną, grają tam gdzie usłyszą że można pograć a z pewnością nie usłyszą o pewnym zadupiastym roomie którego nie rozreklamowano. To nie jest takie proste jakby sie wydawało od tak hop siup zakosić starsom czy ftp 10% graczy

Pasiv Autor wątku
Pasiv
PokerStrategist

daj linka do roomu z zajebistym rakebackiem

Pasiv Autor wątku
Pasiv
PokerStrategist

i nie ma juz po nim zadnego sladu w sieci? moze chociaz nazwe pamietacie?

kustra
Elite Grinder

Napisane przez Pasiv
kurde... nie chodzi o to zeby ktos zrezygnowal z zysku. wrecz przeciwnie. dziwi mnie zajebiscie, ze nikt nie zalozy rooma ze znacznie nizszym rake i nie odbierze klientow tym roomą ktore juz istnieją! Wtedy ten nowy room mialby zajebiscie duze zyski ;]

Myslisz, ze stado donkow i fiszow ucieknie z czolowych pokerroomow, tylko po to, zeby zaplacic kilka centow mniej? Bo ja nie.
Sa pokerroomy, ktore oferuja 100% rakeback, nie chce tu podawac nazwy, ale to tylko 2 klikniecia w google.
Jak widac nie maja sie one najlepiej, bo fiszarnia dalej jest gdzie byla ;)

Pasiv Autor wątku
Pasiv
PokerStrategist

Jizus... pokaz mi room ktory oferuje 100% rakeback... bo ja widocznie nie potrafie korzystac z google

nawet są takie z 110% rb

whiler
Oldschool Grinder

Pasiv, widocznie niski rake nie jest opłacalny. kto zrobi pokerroom, który zamiast przychodów zapewnia same wydatki?

poza tym pewnie 2/3 fishów nie wie co to rake :f_thumbsup:

Pasiv Autor wątku
Pasiv
PokerStrategist

Whiler - Ile wygenerowałeś rake w tym miesiącu? Ile kosztowało utrzymanie Twojego konta? Niski rake to wciąż zarobek. Zgadzam się, że fishe nie wiedzą co to rake, ale ktoś z odpowiednim kapitałem mógłby fishą uzmysłowić co to rake ;]

CronTheFish, kustra, pawcio2020, Endurx - proszę, podajcie chociaż nazwę jakiegoś rooma który ma naprawde niski rake.

kustra
Elite Grinder

Napisane przez Pasiv
Jizus... pokaz mi room ktory oferuje 100% rakeback... bo ja widocznie nie potrafie korzystac z google

Napisane przez kustra

Napisane przez Pasiv

przeczytaj dokładnie, pierwszy link, owszem, 100% rakebacku, jeśli płacisz go dziennie minimum 220.01$ :)

kustra
Elite Grinder

Czyli jakby nie patrzec 100% mozna dostac :) Placic 220$ rake'u to raczej nie jest zaden wyczyn, na tym forum spora czesc ludzi zyje z samego rakebacku, wiec 220$ nie jest niczym wielkim.
Sa jeszcze inne pokerroomy, ktore oferuja tez bardzo duzy rakeback, wiec na prawde nie masz co snuc swoich teorii. Pomysl logicznie, z kim te "sharki", ktorym zalezy na rake'u beda graly? Z fishami? Skad one sie tam wezma?

Napisane przez kustra
Czyli jakby nie patrzec 100% mozna dostac :) Placic 220$ rake'u to raczej nie jest zaden wyczyn, na tym forum spora czesc ludzi zyje z samego rakebacku, wiec 220$ nie jest niczym wielkim.
Sa jeszcze inne pokerroomy, ktore oferuja tez bardzo duzy rakeback, wiec na prawde nie masz co snuc swoich teorii. Pomysl logicznie, z kim te "sharki", ktorym zalezy na rake'u beda graly? Z fishami? Skad one sie tam wezma?

Czy ja wiem... dziennie 220$ rake'u... ponad 6 500$ miesięcznie. Trzeba grać no limit 5/10$ przynajmniej 3 godziny dziennie na czterech stolikach FR, żeby uzyskać 100% rake backu :] A pewnie tam takich stołów nawet nie ma, więc 100% rakebacku dostaje... nikt :D :D

kustra
Elite Grinder

O przepraszam, myslalem ze 220$ miesiecznie, moj blad :)

Pasiv Autor wątku
Pasiv
PokerStrategist

Czyli możemy ustalić fakt, że nie ma i nie było pokerroomu, który oferował uczciwy rake? :P