Przejdź do forum
Co się bardziej opł...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Co się bardziej opłaca grać pp czy stars

8 Posty
7 Użytkownicy
28 Reakcje
1,051 Wyświetlenia
DeSade2378
PokerStrategist

Zapraszam do dyskusji dlatego że czytałem na forum że na starsach jest więcej fishów i pomimo że nie ma praktycznie rb z tych skrzynek to i tak wychodzi na to samo a wiadomo wygoda gry jest sto razy lepsza. dodam że gram nl10 jak by to jakoś zalezało od stawek.

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
mateqx
PokerStrategist

zalezy jak lezy xD ja preferuje p* bo soft na party mnie tiltuje , a tak jak pisales rake na party rekompensuje ilosc fishy na starsach .

Odpowiedz
Cytat
trymer
Elite Grinder

Najbardziej się opłaca grać dobrze.

Odpowiedz
Cytat
dziob
Oldschool Grinder

Od 2017 mam po ok. 150k handów na PP i P*.
P* - więcej fiszy, lepszy soft, brak rb
PP - mniej fiszy, wyższy poziom, dobry rb

P* > PP

Odpowiedz
Cytat
Pesymist
Poker Player

lol, a nad czym sie tu rozpisywac. starsy zawszy byly n1. pomijajac jakies tam zmiany zwiazane ze statusami , skrzynki itd. nie ma plynniejszego i bardziej obfitego w rozne odmiany softu.

Odpowiedz
Cytat
Bolexx
Oldschool Grinder

Napisane przez Pesymist
lol, a nad czym sie tu rozpisywac. starsy zawszy byly n1. pomijajac jakies tam zmiany zwiazane ze statusami , skrzynki itd. nie ma plynniejszego i bardziej obfitego w rozne odmiany softu.

Tu kolega się nie pyta czy starsy są nr 1.

Odpowiedz
Cytat
Pesymist
Poker Player

zawracanie d i tak. gl anyway

Odpowiedz
Cytat
pawel1803
PokerStrategist

Napisane przez DeSade2378
Zapraszam do dyskusji dlatego że czytałem na forum że na starsach jest więcej fishów i pomimo że nie ma praktycznie rb z tych skrzynek to i tak wychodzi na to samo a wiadomo wygoda gry jest sto razy lepsza. dodam że gram nl10 jak by to jakoś zalezało od stawek.

Zależy co grasz, na p* jest więcej graczy wiec i więcej fishy. Na pp mniej osób wiec fajniej się gra turnieje, bo o wiele mniej osób w nich bierze udział. Soft ma lepszy oczywiście p* ale chyba chodzi o to żeby wygrywać i zarabiać ;) Najlepiej będzie jak sam wypróbujesz ;)

Odpowiedz
Cytat