Zapraszam do dyskusji dlatego że czytałem na forum że na starsach jest więcej fishów i pomimo że nie ma praktycznie rb z tych skrzynek to i tak wychodzi na to samo a wiadomo wygoda gry jest sto razy lepsza. dodam że gram nl10 jak by to jakoś zalezało od stawek.
zalezy jak lezy
ja preferuje p* bo soft na party mnie tiltuje , a tak jak pisales rake na party rekompensuje ilosc fishy na starsach .
Od 2017 mam po ok. 150k handów na PP i P*.
P* - więcej fiszy, lepszy soft, brak rb
PP - mniej fiszy, wyższy poziom, dobry rb
P* > PP
lol, a nad czym sie tu rozpisywac. starsy zawszy byly n1. pomijajac jakies tam zmiany zwiazane ze statusami , skrzynki itd. nie ma plynniejszego i bardziej obfitego w rozne odmiany softu.
Napisane przez Pesymist
lol, a nad czym sie tu rozpisywac. starsy zawszy byly n1. pomijajac jakies tam zmiany zwiazane ze statusami , skrzynki itd. nie ma plynniejszego i bardziej obfitego w rozne odmiany softu.
Tu kolega się nie pyta czy starsy są nr 1.
Napisane przez DeSade2378
Zapraszam do dyskusji dlatego że czytałem na forum że na starsach jest więcej fishów i pomimo że nie ma praktycznie rb z tych skrzynek to i tak wychodzi na to samo a wiadomo wygoda gry jest sto razy lepsza. dodam że gram nl10 jak by to jakoś zalezało od stawek.
Zależy co grasz, na p* jest więcej graczy wiec i więcej fishy. Na pp mniej osób wiec fajniej się gra turnieje, bo o wiele mniej osób w nich bierze udział. Soft ma lepszy oczywiście p* ale chyba chodzi o to żeby wygrywać i zarabiać
Najlepiej będzie jak sam wypróbujesz