JAk są naliczane punkty na titan poker?
Dzisiaj grałem przez 3 godziny i uzbierałem 20 pnktów.
Zaznacze że gram na 0.10 /0.20 wchodze prawie we wszystkie karty i za każdym razem w puli jest co najmniej 2,5$ czy to możliwe że mam tak mało zdobywam punktów?
Cały czas pisze do supportu ale slabo znam angielski i nie moge się z nimi dogadać.
Błagam pomóżcie?!
Jak będziesz wchodził we wszystkie karty to najlepszym pokerzystą to Ty nie będziesz
Prowizja pobrana w rozdaniu Lb. Punktów dla każdego uczestniczącego w rozdaniu
$0.10 do $0.24 0.2
$0.25 do $0.50 1
$0.51 do $0.75 1.5
$0.76 do $1.00 2
$1.01 do $1.25 3
$1.26 do $1.50 4
$1.51 do $1.75 5
$1.76 do $2.00 6
$2.01 do $2.25 7
$2.26 do $2.50 8
$2.51 do $2.75 9
$2.76 i powyżej 10
wydaje mi się że powinno tak naliczać a mi nalicza inaczej jak jest powyżej 3$ to mi daje 1 punkt
JAk są naliczane punkty na titan poker?
Dzisiaj grałem przez 3 godziny i uzbierałem 20 pnktów.
Zaznacze że gram na 0.10 /0.20 wchodze prawie we wszystkie karty i za każdym razem w puli jest co najmniej 2,5$ czy to możliwe że mam tak mało zdobywam punktów?
Cały czas pisze do supportu ale slabo znam angielski i nie moge się z nimi dogadać.
Błagam pomóżcie?!
ktoś mi pomoże?
Bo ty człowieku mylisz prowizję z pulą - prowizja to ok. 10% puli - więc żeby ugrać 10 pkt. w puli musi być co najmniej $27.6
Nie gram na titnie, ale wydaje mi się, że punkty są naliczane jak w większości kasyn czyli od prowizji z puli a nie od samej wielkości puli.
narazie jestem 30$ na plusie
- z dużym naciskiem na słowo narazie
Punkty są naliczane niezależnie czy wchodzisz w rozdanie czy nie, czyli nawet gdybyś w żadnym rozdaniu nie brał udziału to byś dostał tyle samo punktów ( przynajmniej na większości pokerroomów tak jest)
hasiek napisał
Że co?![]()
Cały dzień na sit out kilkanaście stołów i mam black member?
Ale z sitouta wyrzucą Cię ze stołu po kilku minutach. Musiałbyś często zmieniać stoły
adrd napisał
Punkty są naliczane niezależnie czy wchodzisz w rozdanie czy nie, czyli nawet gdybyś w żadnym rozdaniu nie brał udziału to byś dostał tyle samo punktów ( przynajmniej na większości pokerroomów tak jest)
Musi wejsc na flopa.
VictorM napisał
hasiek napisał
Że co?![]()
Cały dzień na sit out kilkanaście stołów i mam black member?
Ale z sitouta wyrzucą Cię ze stołu po kilku minutach. Musiałbyś często zmieniać stoły
![]()
Wiem, wiem to była tylko taka ironia
Oczywiście, że punkty nie są przyznawane nawet bez udziału w rozdaniu...
Zależy gdzie ... w większości pokerroomów dostajesz punkty kiedy masz jakikolwiek udział finansowy w puli ... a na przykład na PartyPoker są punkty za ilość rozdań
i jeszcze mam jedeen problem nie widze lobby z turniejami co możecie na to poradzić?