Przejdź do forum
Bitwa społeczności ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Bitwa społeczności - Polska vs Anglia

129 Posty
56 Użytkownicy
0 Reakcje
11.9 K Wyświetlenia

Napisane przez ekonom
Odpadłem bardzo szybko, mimo wszystko zaliczam ten turniej do jednych z najlepiej zagranych ostatnio ;)

Kto wiedział, ten wie jak było :ayfkm:

FAJNA ZABAWA :f_thumbsup:

Mój stół był ciągle spamowany xD a miałem otworzyć stoliki kilku innych osób xD nie dało rady :facepalm: :facepalm:

Napisane przez Catmando040
Imo chyba nikt nie stracił stacka tak spektakularnie jak ja :P AQ na AT pastora :P (ma skilla w wygrywaniu ciężkich spotów _ugly: ). Turn river TT std na starsach _frown:

Trochę szkoda bo nie było daleko do kasy, ale najważniejsze że wywaliłem jakiegoś anglika (i chyba z 2 polaków niestety).

grales jak idiota. podbijasz w wczesnej fazie AJo dostajesz 4-beta i reraisujesz to AI. tak własnie fishe łamią mi KK.

hapotam
Legacy Member

Odpadłem chyba 160, w bardzo krótkim czasie miałem na ręce parę KK z czego koleś miał 99 i udało mu się strita zrobić a przy drugim coś tam wyciągnąłem od kolesia, ale po becie na river już spasował :/

Wyeliminowany zostałem na JJ przeciwko AK co najlepsze spadły 2345 i koleś wygrał z najniższym stritem :/

Congrats Poland! :) looking forward to the revenge battle!!

Ingrid

azg
azg
PokerStrategist

Imo chyba nikt nie stracił stacka tak spektakularnie jak ja :P AQ na AT pastora :P (ma skilla w wygrywaniu ciężkich spotów _ugly: ). Turn river TT std na starsach _frown:

Trochę szkoda bo nie było daleko do kasy, ale najważniejsze że wywaliłem jakiegoś anglika (i chyba z 2 polaków niestety).

Odpadłem AA na AK pastora AI preflop, jakieś ale? _cool:

Jarzab86
PokerStrategist

Napisane przez azg

Odpadłem AA na AK pastora AI preflop, jakieś ale? _cool:

Całe starsy. Wcale mnie to nie dziwi :D

wjtss
PokerStrategist

A tak w ogóle to kiedy następna bitwa. Ja proponuje Niemców!!! Kuba rzućcie im rękawicę i dwa miecze.

Rękawicę można rzucić, ale z tymi mieczami to chyba było odwrotnie _wink:.
To my dostali te żelastwa ;)

Napisane przez dohpaZ
Rękawicę można rzucić, ale z tymi mieczami to chyba było odwrotnie _wink:.
To my dostali te żelastwa ;)

teraz inne zelastwa dostaniemy ($$) :f_thumbsup: