Przejdź do forum
bezpieczeństwo roll...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

bezpieczeństwo rolla

13 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,375 Wyświetlenia

Siemka,

macie jakieś rady, jak zabezpieczyć swoje środki? Dzisiaj rano nie mogłem zalogować się na konto na roomie spoza oferty PS i trochę się najadłem strachu. Pewnie część osób, która to przeczyta, straciła rolla na ftp - jakie wnioski wyciągnęliście?

Myślałem o trzymaniu 50% rolla na skrillu, ale nie wiem do końca, jak by to miało funkcjonować, bo przecież swingi codziennie po parę BI się zdarzają, a nie wiem, czy nie za dużo zabawy z codziennym wpłacaniem i wypłacaniem kasy.

Z góry dzięki za porady, pzdr _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
12 odpowiedzi
venatici
PokerStrategist

A co, codziennie przegrywasz polowe rolla, ze musialbys wplacac?

Odpowiedz
Cytat
puszak
Elite Grinder

Wyplacanie i wplacanie codziennie wg. mnie mija sie z celem. Ja mam tokena i nigdy nie mam zaznaczonej opcji " pamietaj haslo " i jestem spokojny o swoje pieniadze. Wiec proponuje Ci wziac tokena na twoim pokerroomie jesli istnieje taka mozliwosc.

Odpowiedz
Cytat
maciasowy
PokerStrategist

Zależy ile bi potrzeba komu na sesje- ja uważam że to dobra opcja.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez venatici

No nie, ale jeżeli zostawię sobie 25BI, to przecież może się spokojnie w omaszce zdarzyć, że kilka dni z rzędu po parę BI stracę.

Tokena raczej nie ma. A co daje odznaczenie zapamiętywania hasła? Bo ja to mam zaznaczone, ale nikt nie ma dostępu do mojego lapka.

Odpowiedz
Cytat
WaRdanceR
PokerStrategist

Napisane przez niceblack

Napisane przez venatici

No nie, ale jeżeli zostawię sobie 25BI, to przecież może się spokojnie w omaszce zdarzyć, że kilka dni z rzędu po parę BI stracę.

Tokena raczej nie ma. A co daje odznaczenie zapamiętywania hasła? Bo ja to mam zaznaczone, ale nikt nie ma dostępu do mojego lapka.

Ale jak już komuś uda się uzyskać dostęp do lapka to się będzie mógł automatycznie zalogować, a jak masz to odznaczone, to przy próbie włamania napotka dodatkowy problem. :P

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

Mi się wydaje, że skrill jest mniej bezpiecznym miejscem niż pokerroom ;)

Odpowiedz
Cytat
boxer82
Oldschool Grinder

na skrillu masz token bez którego nie zalogują się na konto.
Miałem probe logowania z jakies jamajki (czy cos podobnego) ale dzieki tokenowi nie dostali się do konta

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez sojowyjarz
Mi się wydaje, że skrill jest mniej bezpiecznym miejscem niż pokerroom ;)

czemu?

Odpowiedz
Cytat

Skrill ma wiecej certyfikatów bezpieczeństwa więc w teori jest bezpieczniejszy. Poza tym w Polsce na Skrillu mozesz zgodnie z prawem trzymać kasę a na pokerroomie już nie :P

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jestem rezydentem podatkowym Uk, więc polskim prawem się nie przejmuję.
Okej, będę trzymał na skrillu, dzięki. Tylko muszę ogarnąć, jak tam token zamówić, bo w zakładce "bezpieczeństwo" nie widzę.

Odpowiedz
Cytat
boxer82
Oldschool Grinder

Napisane przez niceblack
Jestem rezydentem podatkowym Uk, więc polskim prawem się nie przejmuję.
Okej, będę trzymał na skrillu, dzięki. Tylko muszę ogarnąć, jak tam token zamówić, bo w zakładce "bezpieczeństwo" nie widzę.

Równiez nie miałem
Pisałem maila bezpośrednio do supportu że chce zamówić token. Pisałem na tem mail pokerstrategy @... (poszukaj na forum)

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Witam,

Dzięki panowie za pomoc :sdrink.

Co do maila to w tej szarej zakładce u góry strony: Poker Roomy jest lista poker roomów ( _o: ), ale jest też Skrill i NETELER na dole jest zawsze aktualny link do supportu danego poker roomu/portfela internetowego. W przypadku Skrilla jest to pokerstrategy@skrill.com.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat