Nie wiedzialem jak nazwac temat, ale sa wymagania pewne na forum, wiec wyszlo cos takiego.
Jakies ponad pol roku temu bardzo dobrze radzilem sobie na nl50 i mialem krotki shocik na nl100. Pozniej mialem przerwe i obecnie wracam do gry. Obecnie bankroll pozwala mi na nl5, bo mam jakies 25 BI. Mialem plan, zeby grac ciagle 4 stoliki, bo tak robilem zawsze, stawialem na analize i to byla dobra strategia.
Obecnie gram te 4 stoliki i juz nie mam co analizowac. Nie chce ogladac ktorys raz filmow z micro i sluchac o znanych mi konceptach. Znowu gra z nl50 niezawsze przeklada sie na nl2/nl5. Co poleca mi bardziej doswiadczeni gracze? Myslalem nad trzema wariantami:
- dalej gram 4 stoliki ale analizuje filmy/rozdania/materialy z nl25/nl50 (wlasnie, czy przyswajanie wiedzy z nl50 nie bedzie sie 'gryzlo' z moja gra na nl5?)
- gram 8-10 stolikow nl5, zeby szybko zrobic rola (mam bonus 100$ do wyrobienia na everescie) dosc nitowato i bardzo abc. analizuje materialy z nl25/nl50, a grindowac staram sie jak robot. (Wlasnie, czy tak sie da/czy to ma sens? oddzielic teorie od praktyki?)
- gram spokojnie 4 stoliki nl5 i powoli analizuje nl5/nl25
Fajnie bedzie uslyszec jakies rady