No i udało się ! Dokladnie 33 dni temu zacząłem moja przygode z FL ! Na poczatku widzialem o niej tylko tyle ze istnieje i nic poza tym.... Zaczynalem od limitu 0,05/0,10 a od jutra zaczynam grac na 1/2$ !!! Czyli po trochę ponad miesiącu gry udało sie pokonac mikro limity ! Dla mnie to wielki sukces ( nie sadzilem ze uda mi sie tak szybko) Niedlugo wiecej szczegolow na temat tego sukcesu w moim blogu na ktory serdecznie zapraszam !
Gratuluje:) a te zloto udalo Ci sie zdobyc grajac tylko w fixed limit?I na jakiej platformie grasz?
gratuluje!
Ja gram juz 3 miesiace i tylko czarna rozpacz.... Mialem juz 300 USD, ale nagle wszystko zaczelo sie psuc i teraz na strsach mam... 6 USD.
Zlo zaczelo sie kiedy przeszedlem na .5/1 FL FR. Dostalem w tylek i przy ok. 200 USD wrocilem na .25/.5 SH, ale tu tez zaczalem przegrywac! non stop, az BR spadl mi do ok 100 USD. Wtedy nadeszla stabilizacja, przez tydzien nic nie wygrywalem ani przegrywalem. Nagle znow ruszylo, totalny downswing zzarl mi kolejne 50 USD, zszedlem limit nizej. To samo. Wtrocilem juz nawet na 0.04 FR i tu tez przegrane. Mialem godzine w ktorej zobaczylem - a jakze u pzreciwnikow - 2 karety, kilka river-flushow (w tym u jednego gostka 2x z rzedu! zlamal mi strita i trojke) i doslownei festiwal stritow... Czegos takiego nie widzialem nigdy wczesniej.
Doszlo do tego ze gralem tylko jednym stolem na .05/.1 SH a i tak dostawalem w koncu po tylku.
Dzis postanowilem odkurzyc konto Titana, i wrocic do stylu na ktorym sie dorobilem: STYL NITA. Wszystko przegralem grajac solidnego TAGa (przynaj,mniej wg statystyk: VPIP<25 PR>15 AF>2 W2SD<35) i mam go dosc... przynosi mi same straty i roszczarowania...
Oczywiscie grajac NITA znow jakos wszystko idzie dobrze. Moje konto na Titanie zwiekszylem z 26 do 37 USD. Grajac straight-forward o neutralnej agresji (ok. 1.3-1.5) na .1/.2 SH 2 ringi.
Nie moge sie wiec doczekac, czasu kiedy zdradzisz tajniki swojego sukcesu. Moze jakis filmik? Ja juz nie mam koncepcji - pomyslu. Potrzebuje jakiejs inspiracji,,,
Gartuluję.
Niezły wynik. Kurcze ile czasu mi zajeło doczłapanie sie do 1/2 już nie pamiętam, a zaczynałem chyba na poważnie od 0.25/0.50 na Titanie. Z takim tempem postępów może niedługo zobaczymy się przy stole:D Ale na taryfę ulgową nie licz.
GL
widac umiejętności i talent są najważniejsze,ale w moim przekonaniu bez szczęścia k...można zrobic
Ten wynik osiągnąłem grajac na FR, zajelo mi to okolo 60k rozdan
Tak, zloto udalo mi sie zdobyc grajac FL, gralem na platformie Poker Stars
Rowniez mialem chwile slabosci ( glownie na limicie 0,5/1 ) Swojego czasu pisalem do Damianapat ze nie radze sobie z agresja przeciwnikow itp, jednak jedyne co moge na to poradzic to po prostu grac ! Zdarzaja sie upswingi, zdarzaja sie downswingi - to element tej gry który trzeba zaakceptowac
@maggman
Dzieki za mile slowa
Zrobie co w moich silach aby osiagnac Twoj poziom
A co do taryfy ulogowej to i vice versa
Brawo stary, nawet chyba nie zauważyłeś, ze ten wątek jest w najciekawszych tematach an forum, a Twój blog w najciekawszym blogu
Gratuluję i Pozdrawiam do zobaczenia na Litwie ;)!
kopoland napisał
No i udało się ! Dokladnie 33 dni temu zacząłem moja przygode z FL ! Na poczatku widzialem o niej tylko tyle ze istnieje i nic poza tym.... Zaczynalem od limitu 0,05/0,10 a od jutra zaczynam grac na 1/2$ !!! Czyli po trochę ponad miesiącu gry udało sie pokonac mikro limity ! Dla mnie to wielki sukces ( nie sadzilem ze uda mi sie tak szybko) Niedlugo wiecej szczegolow na temat tego sukcesu w moim blogu na ktory serdecznie zapraszam !
niezle niezle... Gratuluje.. Mi dojscie do 1/2 $ zajeło ..mhm... okolo 1.5 miesiaca. Zaczynałem w tamtym roku pod koniec lipca a na 1/2$ dotarłem na poczatku września