Przejdź do forum
890$ moj rekordzik

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 890$ moj rekordzik

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
926 Wyświetlenia
dindas007
PokerStrategist

Witam:] nie wiem czy sie przedstawialem, malo pisze tu na forum znany na innych jestem jako Dindek:) jak nie to tu tak na szybkiego, jestem mlody 19 w lipcu;P gra w pokera zarazil mnie starszy brat, ogolnie to gram nie wiem z 2-3 lata, z poczatku byly to tylko freerolle i turnieje z malym buy inem, na ktorych dosc dobrze mi szlo, pamietam pozostawionych w tylach min Mazaq:D Pozniej dowiedzialem sie o sponsorshipach typu Ps;) I zaczolem grac Sit and go heads up glownie, bardzo rzadko cash, oraz turnieje raz na "ruski rok" ;] a dzis chce sie pochwalic pierwsza moja az tak duza wygrana w turnieju, wyplacalem nie raz po 1-2 tys ale to z gry nie turnieju:)Wiec tak turek zagralem z nudów, w oczekiwaniu na autobus do panny, zaczal sie o 12,40 a autobusik mialem 13,50 ale mowie jesli bedzie dobrze to nie jade tym tylko nastepnym za 1,5h:) z poczatku podwoilem sie gra agresywna Aj gosc myslal ze blefuje i zrobilo sie okolo 4k stacku przy poczatkowym 1,5.Dodam ze nie zrobilem ani 1 rebuya ani add ona:)Do przerwy schodzilem ze stackiem kolo 8k, ciut powyzej srednia, co skutkowalo tym ze nie pojechalem do Panny:D napisalem ze sie spoznilem;] Wiec mialem kolejny czas na gre, mowie jak juz teraz bedzie szło to raczej nie pojade i myslalem nad sciema:) no ale do rzeczy, non stop po przerwie srednio srednia, az podwoilem sie pod koniec moje Ak dalo rade QQ:), stack kolo 15k do 2 przerwy dawal mi kolo 20miejsca przy 120 graczach dal ciut ponad sredni stack, Zas po przerwie gram , powoli rosne 25k i stalo sie zagralem jak donk, gosc za mna(stack 23k) podbija przy blindzie 1-2k$ do 4k$, ja na BB dokladam z moim K8 w dzwonach, stol 876 gosc podbija lekko ja all, wchodzi ma JJ, zostaja mi 2tysiace... Zdenerwowany gram Agresywnie przy duzym szczesciu, odbijam sie i mam 40tysiecy(top 10) znajduje sie w platnych(30miejsc) ale patrze na zegarek 15,30 i znow musze sciemnic lasce ze autobus nie przyjechal i kazac jej zeby przyjechala do mnie na 18:)Gram gram nuda nic sie nie dzieje Az dostaje AQ , podbijam do 5k , gosc z 50k podbija do 10k$ dokladam, gramy we 2, Stol A10x wszystko w treflach, ja bet on raise, ja call, turn daje A i szanse na kolor damowy dla mnie, ja czekam on podbija ja All in, on doklada pokazuje Kk w tym trefla, river x i mam 80K(top 5 na 30) i moge myslec o grze:) gdy zostalo nas 12 mam 90k, dostaje AA blindy 4/8k, podbija gosc z early do 24, kazdy fold ja z sb raise do 42k, on pakuje swoj caly stack 100k, ja natychmiast all in, tak jak myslalem ma K, na stol xxx x x , mam 190k, do finalu dostaje sie z 210k(2pozycja), szybko odpadaja kolejni gracze z racji wysokich blindow , ja spokojnie grajac jak na mnie bardzo rozwaznie dobijam 300k i top 3, tu ciagla walka wszyscy mamy po 300k, az przeciwnicy sie spieli:) do hu przystapilem z 250k do 650k, oboje gralismy ostroznie raz on raz ja, zaluje jedynie tego ze przy jego podbiciu o 1 bb dolozylem, na stol AKx ja K5 on all ja fold, a czulem ze blefuje to rozdanie zadecydowalo spadlem do under 200 i finalowym rozdaniem bylo mam Q10 trefl on podbija do 60k ja dokladam stol Kj8 on podbija ja all, on wchodzi ma k ja liczac na strita przegrywa ale i tak jestem bardzo zadowolony moja 1 tak wyrazna suma wygrana w turnieju , przepraszam za slownictwo i polskie i pokerowy slang;) turniej skonczyl sie o 18 ciut po tak jak moja panna przyjechala wiec w sam raz:P

4 odpowiedzi
Tyb3r
PokerStrategist

GG. Kup coś swojej dziewczynie.

SamRadziwill
Elite Grinder

Ładny wynik, gratulacje :) I dobra historia z dziewczyną :D

marcinshark
Oldschool Grinder

no wygrane bardzo dużo jak na mnie
gratulacje
i pozdrów dziewczyne