Przejdź do forum
7th Prague Open Mai...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 7th Prague Open Main Event

34 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
1,534 Wyświetlenia

Napisane przez Supreme10
Jestem z Chrzanowa - 40km od Krakowa, ale w piątek zaczynam studiować w Krakowie więc można tak powiedzieć :P

I jest taka akcja... Mam kumpla, który jest dziennikarzem sportowym w lokalnej gazecie i chce zrobić ze mną wywiad... co o tym sadzicie pod względem prawnym i popularyzacji pokera jako gry logicznej nie hazardu? Bo imo to wiocha... :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Jak uważasz z tym wywiadem, ale myślę, że chyba lepiej anonimowo. Pod względem prawnym, to tak jak pisali powyżej, ale z drugiej strony ewentualnie ktoś może na to zwrócić uwagę i myślę, że tak na przyszłość bym raczej nie szafował swoimi personaliami, a nuż jakiś urzędnik wpisze sobie Twoje imię i nazwisko w wujka google'a i odkryje wywiad gdzie mówią o młodym pokerzyście i się Tobą zainteresuje dogłębniej. ;]

To rzecz jedna, rzecz druga - odnośnie jakiegoś tam obciachu czy coś w tym stylu - mało osób będzie Cię kojarzyć prawdę powiedziawszy przecież po takiej publikacji, a jak chcesz się pochwalić przed znajomymi to albo inicjałami pociśnij, albo przyznaj im się i będziesz miał fun.

A poza tym, to już o Tobie napisali na stronce starsowej ;p

http://www.pokerstarsblog.com/pl/2010/prague-074109.html

I powodzenia na studiach - zwłaszcza jak idziesz na naszą Alma Mater ;p

bobosz
Oldschool Grinder

Gratuluje. Czytałem juz na blogu ps o tym :)

Supreme10 Autor wątku
Supreme10
Elite Grinder

@dzepciu - ad.1 - dokładnie o czymś takim pomyślałem i biorąc pod uwagę to, że znajomi i tak dowiedzieli się o tym i fame skoczył trochę do góry to taki wywiad do niczego nie jest mi potrzebny i dlatego podziękowałem...

ad.2 - tu byś sieakurat zdziwił - w takiej miejscowości jak moja (40tys.) z takim nazwiskiem sporo osób mnie kojarzy ;) ale to już inna sprawa...

Jaketas
Legacy Member

Hrabia z Chrzanowa :f_cool:

persii
PokerStrategist

ale ci zrobili fote :D

Supreme10 Autor wątku
Supreme10
Elite Grinder

Ten koles był mega donkiem, który wygrał, siedziałem z nim przy stole..

najpierw gdy wpakowął się KK pod AA rzucając te KK trafił kartami krupierkę w twarz... :rolleyes: a rozdanie później gdy został mu ~ stack startowy wrzucił all-ina z A5o, sprawdzony przez TT i dostał A na river ;]

koleś, który odpadł na 8 też miał farta. Zestackował się ze mną - moje A9s vs A4o i trafił gutshita na turnie... To było jeszcze w dniu 1...

Twój opis pasuje do jego wyglądu... wygląda na buraka.. ahhh te donki. Szkoda że nie wygrałeś :) Na następnym turku live życzę 1 miejsca i sławy :P

piachu01
BlackMember

Ta
Grałem z tym gościem i w mainie i w sidzie. Mega donczur

Olorion
BlackMember

Napisane przez Supreme10
Jestem z Chrzanowa - 40km od Krakowa, ale w piątek zaczynam studiować w Krakowie więc można tak powiedzieć :P

I jest taka akcja... Mam kumpla, który jest dziennikarzem sportowym w lokalnej gazecie i chce zrobić ze mną wywiad... co o tym sadzicie pod względem prawnym i popularyzacji pokera jako gry logicznej nie hazardu? Bo imo to wiocha... :facepalm: :facepalm: :facepalm:

moja babićka, pohazi z chrzanowa!

Supreme10 Autor wątku
Supreme10
Elite Grinder

ale czytałem na jakimś czeskim i wyczytałem, że on wygrał Sunday Milion :|

ooo.. coś takiego pisze na stronce PO na fb:

Vítězem Main Eventu PokerStars Prague Open se stal plzeňský hráč Oldřich Šiml. Po Sunday Millionu si tak připsal druhý velký zářez. Gratulujeme!

Dobrze rozkminiłem, że on wygrał SM?

traktorek
PokerStrategist

Jeśli on wygrał SM to załamka, to już ten Rumun umiejętnościami zjadał go na śniadanie...
Szlag i jak tu mówić, że poker to gra umięjętności :facepalm:

Supreme10 Autor wątku
Supreme10
Elite Grinder

traktorek - patrz an koment Oloriona... :facepalm: :facepalm: :facepalm: :D :D

traktorek
PokerStrategist

Napisane przez Supreme10
traktorek - patrz an koment Oloriona... :facepalm: :facepalm: :facepalm: :D :D

o to to ... z tego co pamietam to przy stole na PO własnie o tym rozmawialismy :D

Supreme10 Autor wątku
Supreme10
Elite Grinder

no dokładnie tak :D