Napisane przez Supreme10
Jestem z Chrzanowa - 40km od Krakowa, ale w piątek zaczynam studiować w Krakowie więc można tak powiedzieć![]()
I jest taka akcja... Mam kumpla, który jest dziennikarzem sportowym w lokalnej gazecie i chce zrobić ze mną wywiad... co o tym sadzicie pod względem prawnym i popularyzacji pokera jako gry logicznej nie hazardu? Bo imo to wiocha...
![]()
![]()
![]()
Jak uważasz z tym wywiadem, ale myślę, że chyba lepiej anonimowo. Pod względem prawnym, to tak jak pisali powyżej, ale z drugiej strony ewentualnie ktoś może na to zwrócić uwagę i myślę, że tak na przyszłość bym raczej nie szafował swoimi personaliami, a nuż jakiś urzędnik wpisze sobie Twoje imię i nazwisko w wujka google'a i odkryje wywiad gdzie mówią o młodym pokerzyście i się Tobą zainteresuje dogłębniej. ;]
To rzecz jedna, rzecz druga - odnośnie jakiegoś tam obciachu czy coś w tym stylu - mało osób będzie Cię kojarzyć prawdę powiedziawszy przecież po takiej publikacji, a jak chcesz się pochwalić przed znajomymi to albo inicjałami pociśnij, albo przyznaj im się i będziesz miał fun.
A poza tym, to już o Tobie napisali na stronce starsowej ;p
http://www.pokerstarsblog.com/pl/2010/prague-074109.html
I powodzenia na studiach - zwłaszcza jak idziesz na naszą Alma Mater ;p