Przejdź do forum
45 non turbo 0,25C...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

45 non turbo 0,25C -50C

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
338 Wyświetlenia

witam jak w temacie jaki BRM minimalny na te stawki i jakie macie doswiadczenia.
jakie roi mozna wykrecic przy w miare poprawnej grze (wiem ze to pojecie wzgledne:D)
i jakie volume proponowalibyscie tzn czy gra okolo 25-35 to nie za mało?
prosiłbym bardzo o udzialanie sie w temacie gdyz zamierzam powaznie podejsc do sprawy:)z gory dziekuje pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi

200 bi byloby spoko na limit,volume 50-100 dziennie a roi nie zawracaj sobie glowy ;p

0,5C sa turbo

e.

minimalny brm to ze 40 bi

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dziekuje za odpowiedz jednoczesnie namawiajac kolejnych uzytkownikow o rady oraz wlasne przemyslenia na temat tychturaskow:) warto nie warto je cisnąc?kazde info bedzie pomocne kazde info sie przyda:) chce sie rozwijac chce byc doskonalszy lech rumski zrobil mi z glowy kisiel ogromem swojej wiedzy:)

Odpowiedz
Cytat

20$ spokojnie starczy na 25 centow. Nie znam sie na BM statystykach, zagralem tego troszke, nie powiem Ci ile wykrecisz ROI, wiem ze to swietna sprawa do budowania rola, ale pozniej jak najszybciej przechodz wyzej, albo graj 9 os non turbo.

Poziom tragiczny, zapomnij o ICM na FT. Na semi Ft duzo podbijaj i kradnij, jesli ktos pushuje znaczy ze ma waski zakres. Jesli masz 10-12 bb i masz ak albo Aq to zamiast podbic i czekac na 3 bet push to lepiej samemu pushowac. Zrezygnowalbym takze z 3 betow z marginalnymi rekoma.

Wiecej nie powiem bo zawsze te 45 os byly jako dodatek do innych stolow.

Odpowiedz
Cytat
koniqs
PokerStrategist

Wysłałem zapro, myślę że mogę Ci trochę pomóc na początku :)

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

Napisane przez bobek81
200 bi byloby spoko na limit,volume 50-100 dziennie a roi nie zawracaj sobie glowy ;p

0,5C sa turbo

e.

minimalny brm to ze 40 bi

Ale masz rozrzut. 200-40?

Odpowiedz
Cytat
koniqs
PokerStrategist

na non turbo przy nie flipowaniu w początkowych fazach z regami to 50 bi to izi brm :)

Odpowiedz
Cytat