Przejdź do forum
2,5k guaranted

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 2,5k guaranted

15 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
1,279 Wyświetlenia
tesg83

W ty miejscu chyba powinienem zlozyc po raz kolejny stokrotne podziekowania dla magica gdyz to dzieki niemu i jego nieoficjalnemu treningowi zrozumialem jak powinno sie (mniej wiecej) grac turnieje, wyeliminowalem sporo bledow itd itp... no ale dosyc pierdzenia...;) oto screen:

zeby nie bylo ze "mialem farta ze nikt nie mial A i/lub 4..." dodam iz all-iny poszly przed flopem:)

14 odpowiedzi
Mynyx

Hoho! Gratuluję!

Riverneed

Zajebioza!

szkoda że ominąłem ten trening :(

może coś pisemnie byś przekazał niedoświadczonym graczom...

jakie to podstawowe błędy wyelimnowałeś?

jakieś rady?

z góry wielkie dzięki...

magic83

hehe nie no podziekowan nigdy zawile, jak tak dalejtobie bedzie szlo to nie zapomnij po wygraniu wsop kto zawsze w ciebie wirzyl i trzema mu odpalic z 5%:) :) :)

qqryq
piachu01

magic83 napisał
hehe nie no podziekowan nigdy zawile, jak tak dalejtobie bedzie szlo to nie zapomnij po wygraniu wsop kto zawsze w ciebie wirzyl i trzema mu odpalic z 5%:) :) :)

Magic, a może znowu zrobisz taki trening? Bo o ostatnim nic nie wiedziałem;/

kfas

No wlasnie nikt nie wiedzial, to byla spontaniczna decyzja podczas treningu SSS ;)
Magic jak zamierzasz cos takiego powtorzyc, to ja tez sie pisze od przyszlego tygodnia na taki trening

Gratki tesq!

Szkoda, ze nie bylem wtedy na treningu SSS, bo chetnie bym zobaczyl jak grac turnieje. Ja zawsze do pierwszego breaka sie podwajam-potrajam a jak zblizaja sie platne to mnie blindy zaczynaja wpieprzac... wiec tez chetnie zobaczyl bym taki trening!

P.S. kiedy nl100 sss coaching?

wienio

gratuluję,
a i przyłączam sie do podziękowań dla Magica za ten trening,parafrazując (trudne słowo) powiedzenie małe a cieszy,krótki(trening) a cieszy,też mi dużo pomógł.
Niestety nie mam screenów,ale od tamtej pory (około dwa tygodnie),cztery czy pięc fnal table,raz wygrana.
Powodzenia w dalszych MTT ;)

Wienio, a ile zagrales turniejow w ciagu tych 2 tyg? Gratki za 5 razy final table ;)

huberthc

wow, gratulacje ! :)

Ja na razie moge się poszczycić tylko około 10 wygranymi s'n'g' za 1+0,3$ na ftp, oraz około 25 wygranych i jeszcze więcej drugich miejsc na paradise poker za 3,30$ Short Handed. Na paradise mi nieźle szło, ale zrobiłem rookie mistake i wypłaciłem 3/4 swojego bankrolla, a teoretycznie mogłem już niedługo zacząć grać sng's za 5,50 .. :/ Tak czy inaczej zostało mi mało i na lekkim downswingu i paru trzecich miejscach (na dwa pierwsze płatne) złapałem tilta i popełniłem jeszcze większy bład nowicjusza - uważałem się za super pokerzyste i wszedłem na stoliki na stawki, na które miałem 3 buyiny :P Jak było dalej oczywiście wiecie ;)

Tak czy inaczej teraz jadeNL SSS na ftp, oraz od czasu do czasu s'n'g full ring, w których idzie mi całkiem nieźle, może to za sprawą tego, że gram często w lubelskiej lidze turnieje, oraz w gronie pokerowych znajomych pare razy w tygodniu spotykamy się na piwko i sng za małe stawki :)

troszke zofftopicowałem, ale już kończę :P

Pozdrawiam i życzę wygrania GTD $750K! ;)

wienio

theBaQ gram zazwyczaj 2 razy 2, tzn dwa razy po dwa turnieje,wpisowe od 3 do 6 $, €.
Czemu mój watek w poście tesq23?
otóż wspólnym mianownikiem jest nieoficjalny trening z Magicem,ot co.
I jeszcze jedno wczoraj jak pisałem posta grałem w turnieju oto wynik:

Prosze nie śmiać się z nicka (tak to jest jak zakłada sie konto po paru piwach :P)

a takiego pocketa w ostatnim turniejowym rozdaniu życze Wam i sobie

byłem na SB ja call!!,ops-bet,ja ola i koniec ;)

Powodzenia
(tesq23 przepraszam za podpiecie się do Twego wątku,to przez Magica23 :D)

magic83

to ma byc reka w turnieju patrz tutaj:

:D :D:D

wienio

Nooooooooooooooooooooooooooooooo.
przeżyc królewskiego bezcenne
Respect
ale dialog a właściwie monolog powalił mnie :D :D :D