Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 1k$...

36 Posty
20 Użytkownicy
0 Reakcje
2,861 Wyświetlenia

Suprys, od jakiego limitu grasz na FTP? Bo ja gram teraz 0.5/1 FR na Mansion i sie zastanawiam nad zmiana rooma :P

wlodi18 napisał

hasiek napisał
a ja wtopilem ~2k$ w 2 dni ;x

korekta:>?

co Ty wiesz o zabijaniu?

a tak serio to pewnie odniesienie (twoja wypowiedz) do wykresu ktory wrzucilem ostatnio na forum (on jest sprzed miecha) i w nim linia EV jest praktycznie rowna z linia wygranych $$ wiec nie wymyslaj o_o nie wiem co tu jest do korygowania

zwykly swing 10BI z niezla iloscia sakaltow

nvm xD missclick

kozak567

hasiek napisał

teraz musisz wlaczyc wiecej stolikow zeby odrobic, sugeruje 20+ :D

murkins

bastian081 napisał
Jak na stawkach 0,05/0,10 to tak ;)

dobre _thumbsup:

Napisane przez kozak567

hasiek napisał

myslisz ze nadal ograniczam sie grindujac tyle stolow nl50? nie bawi mnie, a wczesniej po prostu musialem jak najszybciej przejsc nl50 po cashoucie a w ten sposob najlepiej gralo mi sie na tych stawkach

oczywiscie np. zamiast zapytac jak stracilem ta sume or smth musisz pisac jakies posty pelne ironii :( teraz gram wyzej 2-4 stoly i gram sobie z prawa reka w gipsie od 3 tyg

peterson506

Pazur: jak czujesz, ze dominujesz nad innymi, wykrecasz sensowny dodatni winarate (czyli nie 0,01B/100 :] ) i masz rolla na wyższy limit to sio na 5/T ;) Najpierw jeden stolik zarzuć, zebyś poczuł limit i welcome home:)

Kilka razy zdarzyło mi sie na 2/4 i 3/6 wykrecic ok. 1k$ przy najlepszej grze, ale cięzko jest, bo trzeba złapac upswing i byc skoncentrowaym.

Ładny wynik! Gratki

kopoland

W moim odczuciu poziom 2/4 i 3/6 sporo się różni od 5/T ( chociaż tutaj mam dopiero jakieś 25k rąk )

Pazurrr Autor wątku
Pazurrr

Dzięki :)
Teraz szykują mi się wakacje, więc chyba raczej nie będę już atakować wyższych limitów. A po wakacjach - kto wie, czy nie będę musiał budować BR od nowa (...ach, te kobiety... he, he ;)).

1MrPiter

Wynik absolutnie znakomity. Gratulacje. Musiałeś pewnie kilka tysięcy rozdań pyknąć. Ja was (tzn ludzi, którzy grają kilka k rozdań dziennie na 2 stołach) naprawdę podziwiam. Ja gram jakieś 500-700 rozdań dziennie bo więcej mi się po prostu nie chce. A nocny maraton to juz w ogóle odpada ;) Ile godzin mniej więcej grałeś?

Suprys napisał
Na 2/4 i 3/6 dostawałem baty. na 5/10 jestem jak narazie wygrywającym graczem.

Sorry, za off top, ale... WTF? Zbierasz baty na 2/4, 3/6 i wchodzisz na 5/T? Brawo _thumbsup:

Pazurrr Autor wątku
Pazurrr

Dzięki :)
Ciężko mi ocenić ile było rozdań - tak szacuję, 2, 3k. Długo nie zagrzałem przy jednym stoliku, bo mi zaczęli uciekać i się z nimi ganiałem po stolikach :D
Tak więc mogę oszacować ilość rąk mnożąc ilość stolików x czas x 120.
Fajnie "żarło", to żal było kończyć :)

tematznany

Napisane przez hasiek

Napisane przez kozak567

hasiek napisał

myslisz ze nadal ograniczam sie grindujac tyle stolow nl50? nie bawi mnie, a wczesniej po prostu musialem jak najszybciej przejsc nl50 po cashoucie a w ten sposob najlepiej gralo mi sie na tych stawkach

oczywiscie np. zamiast zapytac jak stracilem ta sume or smth musisz pisac jakies posty pelne ironii :( teraz gram wyzej 2-4 stoly i gram sobie z prawa reka w gipsie od 3 tyg

Dokładnie miałem tak samo 4 tyg gipsu. Po 1,5tyg. usiadłem do pokera grając lewą ręką bo poprostu nie miałem co robić. Ile Ci zostało?

Co do założyciela to wygrałeś bankroll nie jednego gracza ;)

@up gips mialem 5tyg, teraz mam szyne na 2 tyg ^^ zdjecie drutow 14 pazdziernika, owned

Suprys napisał
Na 2/4 i 3/6 dostawałem baty. na 5/10 jestem jak narazie wygrywającym graczem.

Sorry, za off top, ale... WTF? Zbierasz baty na 2/4, 3/6 i wchodzisz na 5/T? Brawo _thumbsup:

chciałem przegrać rolla założyć bloga i pobić popularnością enta i damiana ale nie wyszło.

eSGe

Napisane przez hasiek
@up gips mialem 5tyg, teraz mam szyne na 2 tyg ^^ zdjecie drutow 14 pazdziernika, owned

Gdzie się tak połamałeś że aż druty?? _o:

ehh trzeba mieć stalowe nerwy żeby błędów nie czynić przy takiej ilości rozdań .... WIELKIE GRATULACJE I PODZIWIAM ! tyle pieniędzy w jeden dzień toż to jakas paranoja .... ja za 3/4 tego robiłem 2 tygodnie zlecenie i ot jeszcze sie wypłaty doprosić niemoge ... a tu szef płaci na bieżąco ! :D