Przejdź do forum
Face the ace

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Face the ace

23 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
1,947 Wyświetlenia
Shad0w69

Jest ju� na YT.

22 odpowiedzi

Haha fajnie trafił 1przeciwnika xD Ale widac ze sie nie przestraszył 3rozdania i dziękujemy next please :)

Hehe jednak uciekł xD

Lol na miejscu tego 2wzioł bym 200$k i spierd*** z tamtąd xD Koleś ma jaja że gra o 1mln$.

Niezłą obstawę mają w tym programie:D Pewnie na finał trafi hm Negrenau albo jego przyjaciela Dextera :f_p:

MastaBooge

nic mi sie nie wyswietla

???

bMh
bMh

fajne show.

Thorek

czak napisał
Haha fajnie trafił 1przeciwnika xD Ale widac ze sie nie przestraszył 3rozdania i dziękujemy next please :)

Hehe jednak uciekł xD

Lol na miejscu tego 2wzioł bym 200$k i spierd*** z tamtąd xD Koleś ma jaja że gra o 1mln$.

Niezłą obstawę mają w tym programie:D Pewnie na finał trafi hm Negrenau albo jego przyjaciela Dextera :f_p:

Negreanu jest w Team PokerStars, wiec nie zobaczymy go w tym programie, poniewaz wystepuja tu tylko przedstawiciele FTP.

Co do graczy. O pierwszym trudno cos powiedziec. Na miejscu Ivey'a zagralbym identycznie jakbym 2 razy z rzedu dostal limp / raise, a ze akurat trafil rush 2 wysokich pocketow w 3 rozdaniach. Tak to bywa w HU.

Co do drugiego goscia to chyba sie za bardzo nakrecil. Poki co widac bylo przewage prosow nad nim spora, z tymze pomagaly mu karty. Ale trzeciego prosa raczej nie pokona, tymbardziej ze tam gra bedzie sie toczyla juz na deepie, co wydluza czas rozgrywki, a im wiecej rozdan, tym mniejsza szansa na zwyciestwo dla slabszego gracza. Nie mniej jednak zycze mu powodzenia

Co do programu, to zalatuje lekko reality show takim amerykanskim, ale fajnie sie oglada :).

UUU to szkoda. To liczę ze trafi Antoniusa :D Też mi się wydaje że nie da rady za bardzo będzie ciążyło na nim to ze gra o milion i jak przegra to odchodzi z niczym. Ciekawe ile prosi dostają za udział ^^

A mnie sie program nie podoba :] Takie pokerowe "Idź na całość" w amerykańskim stylu :) No ale może następne odcinki będą ciekawsze pod względem gry. I tak wolałbym kolejny sezon HSP ;)

Thorek nie zgodze sie ze 2gi gosciu byl slabszy. dla prosow 200k$ nic a dla niego to 2 lata pracy... lederer blefowal i kradl mu zetony bo co to dla niego.

budzior

Nie blefowal tylko grał dobrego pokera. Gość dopelnia blinda i gra cbeta na flopie AKx, przecież wiadomo ze nie ma nic mocnego bo by betowal pre. Takie glupie, typowe, amerykańskie show, beznadziejny prowadzący który powinien w jape dostać za niektóre teksty, ładne dziewczyny ;), no i prosi od których można się wiele nauczyć wiec wychodzi na to ze będę oglądał ;)

ta dobrego pokera :DDD 83o itd....... znamy takich na NL2 co tak graja

TheNaturat

Porażka zawodowców na całej linii... i jak tu wmawiać ludziom że poker to nie gambling? :D

AA i QQ w Heads Upie to troche dobra passa. Az wygladalo na ladne ustawienie tego zeby motłoch pomyslal sobie jak latwo jest grac o duza kase i rozwalac prosow. Nic tylko dostac AA.

madavaster napisał
AA i QQ w Heads Upie to troche dobra passa. Az wygladalo na ladne ustawienie tego zeby motłoch pomyslal sobie jak latwo jest grac o duza kase i rozwalac prosow. Nic tylko dostac AA.

tez o tym pomyslalem :) bo zeby w 3 rece 2 razy dostac poketa na reke i to tak wysokiego to calkiem dziwne :)

bMh
bMh

Kurcze nie dosc ze internetowy poker wszedzie jest rigged to juz nawet na live podkrecaja? ?( ?( ?(

Psychopata

Może jestem zbyt pyszny ale wydaje mi się ze ten gracz który będzie grał o milion to trochę szalony ja bym brał 200 i uciekał jestem prawie pewien ze teraz przegra

ps.

swoją drogą szkoda ze tylko gracze z ftp biorą udział chętnie bym tam zobaczył Daniel Negreanu,dario minieri,Elky

Thorek

I tak jak mozna bylo sie spodziewac nie poszlo. Gosciu byl zdominowany, a karty nie pomagaly. Szkoda mi sie goscia zrobilo, jak zobaczylem jego mine na koniec.

Z kolei ta druga chyba nawalona do programu przyszla :D

Raczej zjarana.

Hahaha hihihi hehehe blebleble

thefoe

Phil zachowal sie z klasa. Ten drugi amator to niezly gosc: "jestem ekstremalnie leniwy".

kfas

Ale uciazliwa musi byc ta babka w long runie :D