Jest ju� na YT.
Haha fajnie trafił 1przeciwnika
Ale widac ze sie nie przestraszył 3rozdania i dziękujemy next please
Hehe jednak uciekł
Lol na miejscu tego 2wzioł bym 200$k i spierd*** z tamtąd
Koleś ma jaja że gra o 1mln$.
Niezłą obstawę mają w tym programie:D Pewnie na finał trafi hm Negrenau albo jego przyjaciela Dextera
czak napisał
Haha fajnie trafił 1przeciwnikaAle widac ze sie nie przestraszył 3rozdania i dziękujemy next please
![]()
Hehe jednak uciekł
![]()
Lol na miejscu tego 2wzioł bym 200$k i spierd*** z tamtąd
Koleś ma jaja że gra o 1mln$.
Niezłą obstawę mają w tym programie:D Pewnie na finał trafi hm Negrenau albo jego przyjaciela Dextera
![]()
Negreanu jest w Team PokerStars, wiec nie zobaczymy go w tym programie, poniewaz wystepuja tu tylko przedstawiciele FTP.
Co do graczy. O pierwszym trudno cos powiedziec. Na miejscu Ivey'a zagralbym identycznie jakbym 2 razy z rzedu dostal limp / raise, a ze akurat trafil rush 2 wysokich pocketow w 3 rozdaniach. Tak to bywa w HU.
Co do drugiego goscia to chyba sie za bardzo nakrecil. Poki co widac bylo przewage prosow nad nim spora, z tymze pomagaly mu karty. Ale trzeciego prosa raczej nie pokona, tymbardziej ze tam gra bedzie sie toczyla juz na deepie, co wydluza czas rozgrywki, a im wiecej rozdan, tym mniejsza szansa na zwyciestwo dla slabszego gracza. Nie mniej jednak zycze mu powodzenia
Co do programu, to zalatuje lekko reality show takim amerykanskim, ale fajnie sie oglada :).
UUU to szkoda. To liczę ze trafi Antoniusa
Też mi się wydaje że nie da rady za bardzo będzie ciążyło na nim to ze gra o milion i jak przegra to odchodzi z niczym. Ciekawe ile prosi dostają za udział ^^
A mnie sie program nie podoba
Takie pokerowe "Idź na całość" w amerykańskim stylu
No ale może następne odcinki będą ciekawsze pod względem gry. I tak wolałbym kolejny sezon HSP
Thorek nie zgodze sie ze 2gi gosciu byl slabszy. dla prosow 200k$ nic a dla niego to 2 lata pracy... lederer blefowal i kradl mu zetony bo co to dla niego.
Nie blefowal tylko grał dobrego pokera. Gość dopelnia blinda i gra cbeta na flopie AKx, przecież wiadomo ze nie ma nic mocnego bo by betowal pre. Takie glupie, typowe, amerykańskie show, beznadziejny prowadzący który powinien w jape dostać za niektóre teksty, ładne dziewczyny ;), no i prosi od których można się wiele nauczyć wiec wychodzi na to ze będę oglądał
Porażka zawodowców na całej linii... i jak tu wmawiać ludziom że poker to nie gambling?
AA i QQ w Heads Upie to troche dobra passa. Az wygladalo na ladne ustawienie tego zeby motłoch pomyslal sobie jak latwo jest grac o duza kase i rozwalac prosow. Nic tylko dostac AA.
madavaster napisał
AA i QQ w Heads Upie to troche dobra passa. Az wygladalo na ladne ustawienie tego zeby motłoch pomyslal sobie jak latwo jest grac o duza kase i rozwalac prosow. Nic tylko dostac AA.
tez o tym pomyslalem
bo zeby w 3 rece 2 razy dostac poketa na reke i to tak wysokiego to calkiem dziwne
Kurcze nie dosc ze internetowy poker wszedzie jest rigged to juz nawet na live podkrecaja?
Może jestem zbyt pyszny ale wydaje mi się ze ten gracz który będzie grał o milion to trochę szalony ja bym brał 200 i uciekał jestem prawie pewien ze teraz przegra
ps.
swoją drogą szkoda ze tylko gracze z ftp biorą udział chętnie bym tam zobaczył Daniel Negreanu,dario minieri,Elky
I tak jak mozna bylo sie spodziewac nie poszlo. Gosciu byl zdominowany, a karty nie pomagaly. Szkoda mi sie goscia zrobilo, jak zobaczylem jego mine na koniec.
Z kolei ta druga chyba nawalona do programu przyszla
Phil zachowal sie z klasa. Ten drugi amator to niezly gosc: "jestem ekstremalnie leniwy".