Przejdź do forum
1,5K freroll na par...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 1,5K freroll na party poker

9 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,013 Wyświetlenia
grembek83
PokerStrategist

Witam.
w końcu dzisiaj się udało.
po kilku miesiącach nauki 3 miejsce w turnieju 1,5K na party.
a już myślałem, że w w pokerze on line nic ciekawego nie osiągnę.
może kwota wygranej nie jest oszałamiająca - 122,95$, ale satysfakcja z FT i 3miejsca jest...

8 odpowiedzi

gratuluję i życzę bezliku podobnych wpisów, no chyba, że to ze mną będziesz walczył na ft ;P

Skoro to freeroll, to wygranie ponad 100$ jest poważny zastrzykiem do bankrolla.
Gratuluję _thumbsup:

grembek83 Autor wątku
grembek83
PokerStrategist

dziękuję.
chciałem wrzucić screenshota ale nie wiedziałem jak go zrobić :). a dzisiaj już tego nie mogłem zrobić bo turnieju jako zakończonego nie ma w lobby.
mam nadzieję, że od tej pory coś się u mnie ruszy w kwestii płatnych miejsc w turniejach. tzn. cashowalem sie juz wiele razy w turniejach na słabo płatnych miejscach. chodzi mi o te z FT. :)
pozdrawiam.

Tez go grałem i odpadłem na bublu all in flop miałem A3s koleś AQo Flop A32 9 i river wszystko popsuł Q niestety jakiś pech mnie dopadł jak zablokowali mi pieniądze na FTP :/

Ogólnie to gratki

Gratulacje. Też grałem wczoraj no i 34 miejsce, liczyłem na trochę więcej może pierwsza 10-tka :f_rolleyes:, ale 2 razy nie było mnie przy PC i już pod koniec zjadły mnie blindy, a karta nie szła :) Oby więcej takich sukcesów, pozdrawiam :f_thumbsup:

Ps. Może za tydzień zasiądziemy przy finałowym stole :) Ale nic inny niż na forum mam :f_biggrin:

grembek83 Autor wątku
grembek83
PokerStrategist

dzisiaj było troszke słabiej. 16 miejsce.

AmorPL
Oldschool Grinder

Gratulacje. Mam nadzieję że nie spotkamy się na platformie ;P

salyk
Oldschool Grinder

Gratulacje!

Tym bardziej, że to freerol :P