Przejdź do forum
Zastanawiam sie nad...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Zastanawiam sie nad stylem gry. Bardzo prosze o pomoc

11 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
855 Wyświetlenia

Witam w poksa juz pykam od jakis 2 lat, tylko z dlugimi przerwami i porazkami... ogolnie jestem na minus z poksa, ale troche odrobilem w ostatnim czasie... te starty nie sa jakies mega... moze 20-40$~~

zastanawiam sie caly czas, jaki styl gry wybrac... gralem juz chyba wszystko... fixed limit, sss, bss, sng

najlepiej wychodzilo mi chyba sng... tylko meczy mnie jak odpalam turniej za turniejem i na 4h jestem zajety... bo zawsze jak gram, to jak najwiecej stolow...

ogolne stwierdzenie jest, ze poziom wszedzie na micro jest bardzo niski, duzo fischy itd... tylko ja po swoim doswiadczeniu stwierdzam, ze to wlasnie na sng jest najnizszy poziom...

moj bankroll obecnie wynosi okolo 100$~~

tez w sng mam najwieksza chyba wiedze, no i doswiadczenie wieksze niz w innych kategoriach... okolo 2 tys turniejow...

jak myslicie warto pakowac sie w sng ? i poserzac wiedze ?

czy moze wybrac BSS? bo aktualnie pykam BSS (tylko moja wiedza jeszcze duzo do zycznia ma...)

z gory dziekuje za pomoc,
pozdro i powodzenia na stolach:)

10 odpowiedzi
HarQu
PokerStrategist

Siema, uważam że powinieneś zostać w SnG jeśli sie w nim najlepiej czujesz.
Każdy wybiera odmiane, w której czuje się dobrze i profitowo...
Przeczytaj jeszcze raz artykuły, obejrzyj filmiki i masakruj limity. :D

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

gdzie Waszym zdaniem jest wiekszy potencjal w zarobku jesli w miare dobrze sie gra i nie robi glupich BAD BETOW?

BSS czy moze SNG ?
w moim skromnym odczuciu jest to sng

hairysnake
PokerStrategist

Witaj

Jeżeli masz mały roll to proponuję na początku stabilne budowanie rola na SnG Fifty fifty.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

te fity fity to jaki styl gry trzeba przyjąć ?:P

chodzi mi glownie o tabelki czy te 4 od fazy push or fold nadaja sie...

a ogolnie poker jest jeszcze w miare dochodowy ? czy raczej juz wiekszosc dobrych graczy i ciezko cos zarobic?

pozdro

kamil90
PokerStrategist

kazda odmiana jest dochodowa.

Endurx
PokerStrategist

duży edge na stawkach do NL200 włącznie da się wypracować ale niema co liczyć na to że wszystko łatwo przyjdzie

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

jednak powrocilem do sng 45/90 os na micro... bede rzetelnie gral, bez tiltu i osiagne wyzsze limity! tylko spokoj i opanowanie, a bedzie dobrzee!!

jeszcze bardzo fajna promocja na PS z statusami vip!

dziekowa za odpowiedzi, powodzenia zycze;]

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

tak dalej sie zastanawiam... gdzie gra wiecej fishow...

myslalem zeby grac bss i moze sng... mniejsza monotonia... tylko z jednej strony lepiej zajac sie danym gatunkiem z calych sil...

waszym przekonaniem micro stawki sa dochodowe i nie ma znaczenia czy to sng czy bss ?

wiem, ze troche ogolne pytania, ale chcialbym miec przekonanie jak to jest...
pozdro

czarnyyy0
PokerStrategist

Zagraj próbkę 1000 sitow i zagraj 100k handów na micro. Wtedy będziesz sam wiedział gdzie Ci się lepiej będzie grało ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

w sng mam okolo 2k turniejow... tylko moze 1k bylo dobrze rozegranych...

ogolnie sng na micro wydaje mi sie bardziej dochodowe ze wzgledu na wiekszosc fishow... tylko bss to nie wiem czy dobrze gralem, bo byla to mala probka

chcialbym poznac Wasze opinie