Czy jeżeli napiszę, że wjeb... (znaczy przegrałem) 900$ swojej kasy w pokera to ktoś mi napisz, że to mało?
Sam nie wiem co mam już robić, w przeciągu miesiąca poszło to się jeb...
Swojej kasy tzn wpłaconej przez Ciebie? Czy po prostu miałeś tyle ugrane z kapitału startowego i przegrałeś?
To był twój cały bankroll? Jaka odmiana, limit?
Będzie około 900$ mojej wpłaconej kasy
Gram na FL limity różne, nie zgodne z BM ;]
Nie wiem czy jest sens zostawiać ten wątek... sam widzisz, kto się BRM nie trzyma, zawsze przegrywa
Przeniosę póki co do działu pogawędek.
jarrek20 napisał
SpokoJa muszę coś wymyślić, żeby odrobić to w 2 miesiące?
![]()
Pozdrawiam![]()
Stary, Ty już Jesteś uzależniony. Odstaw pokera lepiej na 2 miesiące, bo uwalisz drugie tyle.
nie ma czegoś takiego jak odrabianie strat
kasa już poszła się je...
grając więcej stracisz więcej
skorzystaj z jakiejś promocji weź 50$ za free i zacznij od nowa i postanów sobie, że już nie wpłacasz kasy
jeśli mogłeś przegrać 3 kafle
to nie ma znaczenia, bo jesteś bogaty
wiec nie martw się
pozdro
jarrek20 napisał
Czy jeżeli napiszę, że wjeb... (znaczy przegrałem) 900$ swojej kasy w pokera to ktoś mi napisz, że to mało?Sam nie wiem co mam już robić, w przeciągu miesiąca poszło to się jeb...
![]()
malo : ]
nie raz zdarzalo sie tracic wiecej w ciagu jednego dnia
Moj rekord z przed 3 miesiecy 570$ w rulete w 10 min
Kiedys 2 lata temu bylo 370$ w 2h bo sobie wszedlem na NL100 przegralem AA z KK i stiltowałem
Czy mi się zdaje czy ktoś tu jest z siebie dumny... może jeszcze wpiszesz się w wyścigu do milona?
może zrobimy Wyścig do miliona w drugą stronę ;)?
myślę, że jakby policzyć to już ze 100 000$ by się znalazło
chwalić się w tym temacie
jarrek20 napisał
No takkk.. ale to Twoja wpłacana kasa była? (bo moja tak :P)
A co to za różnica wpłacona czy nie?
Jeżeli mam kasę na koncie pokerowym, której nigdy nie wpłacałem a ją ugrałem to jest tak samo moja jak gdybym je wpłacił. W każdym chwili mogę ja wypłacić i wydać na coś w realu zamiast uwalić.
Każda strata boli tak samo.
Janosikgdy napisał
jarrek20 napisał
No takkk.. ale to Twoja wpłacana kasa była? (bo moja tak :P)A co to za różnica wpłacona czy nie?
Jeżeli mam kasę na koncie pokerowym, której nigdy nie wpłacałem a ją ugrałem to jest tak samo moja jak gdybym je wpłacił. W każdym chwili mogę ja wypłacić i wydać na coś w realu zamiast uwalić.
Każda strata boli tak samo.
-1
Nikt nie jest dumny, sam rozpaczam.... jak chcecie można zamknąć temat, bądź pisać właśnie o swoich porażkach
pozdro