Witam. Szukałem podobnych wątków na forum, jednak nigdzie nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi. Parę miesięcy temu (sierpień albo wrzesień tamtego roku, nie pamiętam dokładnie) wygrałem dosyć sporą (dla mnie) kwotę pieniędzy w MTT, trochę ponad 3k zł. Pieniądze te wypłaciłem bezpośrednio z platformy P* na moje konto bankowe. I teraz pytanie - czy mogę mieć z tego tytułu jakieś problemy dotyczące panującej w naszym kraju afery i ustawy hazardowej ? Proszę tylko o rzetelną i konkretną odpowiedź, nie chcę z tego wątku robić niepotrzebnego spamu.
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Pogawędki
8
Użytkownicy
0
Reakcje
523
Wyświetlenia
7 odpowiedzi
Czyli jeśli wygrałbym teraz podobną sumę to mogę spokojnie wypłacać pieniądze z platformy na konto nie bojąc się o żadne konsekwencje ?
stary tu sa pogawedki, jak nie chcesz robic spamu to idz to dzialu pytania dla poczatkujacych imo.
a konkretnej odpowiedzi ci nikt nie udzieli bo nawet ci co przepisy pisali dokonca nie wiedza jak to wyglada
udziele ci wiec czysto pokerowej odpowiedzi - zwazajac na kwote, okres wyplaty i to ze jeszcze mozez tu posty pisac twoje EW ( z ang. expected worring - oczekiwane zmartwienie) nie powinno przekraczac 0,5%
Niestety nikt do końca nie wie jak to jest.
Nasze prawo jest dziwne.
Najbezpieczniej po prostu używać Netellera/moneybookers.
Pozdrawiam