Przejdź do forum
Wypłata z platformy...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wypłata z platformy na konto.

8 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
523 Wyświetlenia
cosinek
PokerStrategist

Witam. Szukałem podobnych wątków na forum, jednak nigdzie nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi. Parę miesięcy temu (sierpień albo wrzesień tamtego roku, nie pamiętam dokładnie) wygrałem dosyć sporą (dla mnie) kwotę pieniędzy w MTT, trochę ponad 3k zł. Pieniądze te wypłaciłem bezpośrednio z platformy P* na moje konto bankowe. I teraz pytanie - czy mogę mieć z tego tytułu jakieś problemy dotyczące panującej w naszym kraju afery i ustawy hazardowej ? Proszę tylko o rzetelną i konkretną odpowiedź, nie chcę z tego wątku robić niepotrzebnego spamu.

7 odpowiedzi
kapelusznik
Oldschool Grinder

Prawo nie działa wstecz.

shin0bi69
PokerStrategist

Przy takiej kwocie raczej nie masz sie czego obawiać.

XLewy
PokerStrategist

10kzl + to są kwoty które są sprawdzane;)

cosinek Autor wątku
cosinek
PokerStrategist

Czyli jeśli wygrałbym teraz podobną sumę to mogę spokojnie wypłacać pieniądze z platformy na konto nie bojąc się o żadne konsekwencje ?

cosinek Autor wątku
cosinek
PokerStrategist

Up, może mi ktoś odpowiedzieć ?

Nomedes
PokerStrategist

stary tu sa pogawedki, jak nie chcesz robic spamu to idz to dzialu pytania dla poczatkujacych imo.

a konkretnej odpowiedzi ci nikt nie udzieli bo nawet ci co przepisy pisali dokonca nie wiedza jak to wyglada :facepalm:

udziele ci wiec czysto pokerowej odpowiedzi - zwazajac na kwote, okres wyplaty i to ze jeszcze mozez tu posty pisac twoje EW ( z ang. expected worring - oczekiwane zmartwienie) nie powinno przekraczac 0,5%

salyk
Oldschool Grinder

Niestety nikt do końca nie wie jak to jest.
Nasze prawo jest dziwne.
Najbezpieczniej po prostu używać Netellera/moneybookers.

Pozdrawiam