Przejdź do forum
Multi-Rush OD, mult...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Multi-Rush OD, multi kasa

8 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
604 Wyświetlenia
wlod4000
PokerStrategist

Nie jest to sukces w sensie finansowym ale ciekawostka. Czasami dla rozrywki pogrywam multi-rush'a na FTP za 1 $. Lubię te turki ze wzg. na dynamikę i mnogość akcji. Dość często dochodziłem do FT raz czy dwa wygrałem, często dwoma "postaciami" dochodziłem do kasy. Wczoraj tradycyjnie zapisałem się za 4$, gra układałem się wyjątkowo przyjemnie, grałem jak zwykle perfekcyjnie :) dopisywało troszkę szczęście i tuz przed kasą zastanawiałem się jak soft się zachowa, z zasad turnieju kojarzyłem tylko , że na FT mogę wystąpić tylko jako jeden i że stack mi się zsumuje.
A działo się tak:
Płatnych było 27 miejsc. Gdy zostało nas 27 jednego mnie soft wyrzucił (dał mi kasę za 27 miejsce) i dołożył stack'a do "innego" mnie, następnego mnie wysadził na 18 miejscu i jak wyżej, trzeciego na 9 pozycji (dlaczego nie na 10?) i na FT byłem z niezłą górką, niestety nie wygrałem, zająłem 2 miejsce.
Poza HU nie odpadłem w sposób "naturalny", jak było nas ok 20 i ok 11-14 soft chyba miał troszkę ze mną problem bo dość długo czekałem aż przeciwnicy pojawią się na moim stole.
p.s. dla zwolenników spiskowej teorii dziejów, godzinkę wcześniej wypłaciłem kasę z FTP (aby nie świecić tak brązem (dwóch naj ... softów nie mam podczepionych pod PStrategy) przerzucam kasę na inny soft aby nabić na srebro) a jak czytałem niedawno jakiś wątek na forum jak się wypłaci kasę to FTP daje wygrać abyś się nie zniechęcił (na tak, już widzę ten ich strach, że ja taki znakomity gracz ich opuszczam :))

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
giuseppePK
PokerStrategist

Odpowiedz
Cytat

Odpowiedz
Cytat
Kaeresen
Oldschool Grinder

dlaczego nie założyłes tego tematu w "nasze ciekawostki" skoro to nie jest sukces?
burdel sie robi, trzeba zrobic przesiew w tym dziale

Odpowiedz
Cytat
smack91
BlackMember

gratz

Odpowiedz
Cytat

Witam,

przenoszę temat do pogawędek i czekam na screen z wygranego turnieju ;)

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

Mi się wydaje, że ludzie wypłacając hajs są bardziej skłonni tiltowac (odrabiać braki), a wpłacający grać rozsądniej (szanują wpłacony hajs) i stąd w ogóle całą teoria na temat 'rigged softu'

Na pewno jest wiele wariantów zachowań, to tylko luźna interpretacja.

Odpowiedz
Cytat
bastian081
PokerStrategist

Mi się ten post od razu skojarzył z:

Odpowiedz
Cytat