Przejdź do forum
Wybór studiów podyp...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wybór studiów podyplomowych

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
727 Wyświetlenia

Witam

mogę prosić o pomoc w doborze studiów podyplomowych?
Wiem,ze to nie jest do końca właściwe forum,ale mimo wszystko liczę na radę.
Tak więc mam do wyboru:

http://www.wse.krakow.pl/pl/studia_podyplomowe/zarzadzanie_zasobami_ludzkimi/artykuly,list,a,195,program_studiow.html

lub te:

http://www.kzkl.uek.krakow.pl/index.php?s=studia&dz=10

Czy dla pracodawcy ma znaczenie uczelnia, na której pracownik skończył studia podyplomowe? :f_pleased:
Na które z tych studiów byście się zdecydowali? :f_p:

6 odpowiedzi

Sluchaj na 100% kazde studia podyplomowe to jakis dodatkowy atut, ale ja bym najpierw znalazl jakas prace i pod nia robil studia podyplomowe, jezeli jestes swiezo po szkole to zarzadzanie kapitalem ludzkim malo Ci sie przyda, chyba, ze skonczysz taki kierunek, ze od razu dostaniesz jakas grupe ludzi, ktorymi bedziesz kierowal - z mojego doswiadczenia wiem, ze nie dzieje sie tozbyt czesto, ja zostalem kierownikiem u siebie w firmie dopiero po 2 latach pracy, mam maly dzial okolo 6 osob wiec nie poszedlem na zarzadzanie kapitalem ludzkim - ale w sumie na cos bym sie wybral tylko cholera czasu malo :P

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No więc _rolleyes:
jestem na V roku studiów
dostałam pracę w firmie, zajmuję się rekrutacją pracowników i kontaktami z klientami biznesowymi.
Na razie :f_tongue:
plany mam zdecydowanie ambitniejsze,a czas...chciałabym go wykorzystać ;)
maksymalnie:)))
Wiem,że ten kierunek to również zdecydowanie duża konkurencja,ale podświadomie, intuicyjnie...gdzieś w głębi serducha czuję,że to właśnie to w czym mogę być naprawdę niezła :f_cool: _p:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

jedyny mój problem to to,którą z uczelni wybrać _ugly: :f_wink:

lechrumski

Hej,

Ja na pewno nie czuje sie kompetentny zeby Ci pomoc tymbardziej ze nie znam zadnego z powyzszych kierunkow a nie ma sensu wypowiadac sie na tematy o ktorych nie mam pojecia.

Mysle ze dobrym pomyslem moze byc zalozenie tematu w dziale Studia Praca Edukacja

Pozdr

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

DZIEKUJĘ ! :f_grin:

Witam,

obecny temat przenoszę do działu Studia / edukacja / praca, a ten nowo założony zamykam.

Pozdrawiam.