Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Talizman Fortuny

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,028 Wyświetlenia
pimpas

http://www.fraida.pl/talizman-fortuny-p-305.html

"Amulet przynoszący szczęśliwy los, dający bogactwo bez wysiłku i pracy oraz wygrane w hazardzie i grach liczbowych. "

Co myślicie o tym itemie?
Ostatnio przegrałem kilka coinflipow pod rzad i mam zamiar zainwestowac w to cacko i łoić high stakes'y.
A tak na poważnie..
Jeśli ten sklep jeszcze nie upadł to znaczy, ze jest na takie idiotyzmy popyt. Jak można byc tak ciemnym lub naiwnym, zeby wierzyc w takie zabobony.
Co o tym myślicie ? :>

6 odpowiedzi

Napisane przez pimpas
http://www.fraida.pl/talizman-fortuny-p-305.html

"Amulet przynoszący szczęśliwy los, dający bogactwo bez wysiłku i pracy oraz wygrane w hazardzie i grach liczbowych. "

Co myślicie o tym itemie?
Ostatnio przegrałem kilka coinflipow pod rzad i mam zamiar zainwestowac w to cacko i łoić high stakes'y.
A tak na poważnie..
Jeśli ten sklep jeszcze nie upadł to znaczy, ze jest na takie idiotyzmy popyt. Jak można byc tak ciemnym lub naiwnym, zeby wierzyc w takie zabobony.
Co o tym myślicie ? :>

Zakładasz tylko gdy shotujesz wyższe stawki (wersja dla cash games) a wtedy sukces murowany, jest też wersja dla graczy MTT zakładasz gdy grasz majorsa i FT masz jak w banku _biggrin: A tak serio ktoś kto wierzy w działanie takiego crapu musi być bardzo naiwny a jestem w stanie uwierzyć że ktoś to kupuje (mało to idiotów na świecie?).

Ewentualnie można wrzucić cały bankroll na czerwone, albo jeszcze lepiej na 0 i z pewnością nam amulet pomoże _thumbsup:

giuseppePK

:ayfkm: ?

YasQ

Pewnie kazdy gracz HS ma taki albo nawet kilka, i wciska kit o jakims skillu :D

Franczo

Gdybym wierzył w podobne rzeczy to nosiłbym sygnety, naszyjniki, bransoletki, pierścionki, koraliki, zdjęcia etc. z podkową, 4-listną koniczyną, znaki atlantów, egipskie znaki życia i zdrowia oraz modliłbym się do Bogów i odprawiał rytuały.

ale wiem jedno....... wszystko to bujda i w żadne modlitwy, symbole, rytuały etc. nie wierzę i nigdy się do nich nie przekonam _biggrin: _biggrin: _thumbsup: _thumbsup: _thumbsup: _thumbsup: :f_tongue: :f_tongue:

hagen1315

Napisane przez Franczo
Gdybym wierzył w podobne rzeczy to nosiłbym sygnety, naszyjniki, bransoletki, pierścionki, koraliki, zdjęcia etc. z podkową, 4-listną koniczyną, znaki atlantów, egipskie znaki życia i zdrowia oraz modliłbym się do Bogów i odprawiał rytuały.

ale wiem jedno....... wszystko to bujda i w żadne modlitwy, symbole, rytuały etc. nie wierzę i nigdy się do nich nie przekonam _biggrin: _biggrin: _thumbsup: _thumbsup: _thumbsup: _thumbsup: :f_tongue: :f_tongue:

nie zgadzam się... ja na przykład mam swój talizman, który jak dotąd daje mi 100% skuteczność niestety nie odnosi się on do pokera :rolleyes: mam swoj kieliszek i jak z niego sącze kaca nie mam nigdy _cool:

Franczo

Nie będę prosił o potwierdzenie owych wydarzeń, ani też nie będę się tutaj z nikim sprzeczać na ten temat.
To już tylko kwestia wiary i podejścia to tego rodzaju "specyficznych" wierzeń :D