Przejdź do forum
Wreeeeeeeeeeszcie !...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wreeeeeeeeeeszcie !!!!

17 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
2,373 Wyświetlenia
trzcinsky
16 odpowiedzi

Serdecznie gratuluje wygranej ;]

Ale wiem, wiem robisz sobie jaja :( FTP nie działa!! ;(

Data przerobiona... :)

Przez chwilę się nabrałem ;)

PS: Zapraszam do mojego świeżutko otwartego bloga :)

A i nie słuchaj się Kapicy! To on śmierdzi i jego polityka! ;)

sojowyjarz

To już wiadomo skąd GosuRage ma 2,5k$ :)

imgoingtomirage

Gratuluje zdolności graficznych :).

MarioAK
erpegie

Dooobre _cool:

Trzeba było zrobić wypłatę, a dopiero później się wylogować :D

rotie21
casalinga87

GosuRage i Superowa Satka :D :D

Zasmuce was ale ciagle jestem w grze.

Wyciagnelem dzis moje ostatki rolla z MB + zasililem je delikatna pozyczka i juz mam nowego rolla na ongame gdzie zaczynam grind.

Niestety nie jestem w stanie zbyt dlugo wytrzymac bez pokera.

I jescze jedno zdanie do Magdy25uk, ktora to skrupulatnie proboje liczyc kazdego centa z mojego rolla na ftp a wiec słonko informuje Cie (bo nie chce mi sie odpisywac w 100 tematach na twoje zaloty), że na FTP wpłaciłem 1500$ (tysionc pińcet) 2dni grałem nl25 żeby sie zaaklimatyzować na rushu po czym przeszedłem na swoj koronny limit tj nl50. Po skonczeniu rush week moj br to było coś w okolicach 2500$-2600$ i nigdzie nie pisałem o 3k$ ale rozumiem twoja obsesje na moim punkcie i tez gorąco pozdrawiam.

I tak prawdą jest, że te 2500$ na dzień dzisiejszy to jakies 70% mojego rolla a to z tego wzgledu, ze poprostu miało sie troche wydatków ostatnio i fundusze pokerowe mocno stopniały jako jedna z moich wiernych fanek myśle, że docenisz tą jakże prywatno-publiczną informacje.

Buziaczki Madziu licze na jakiś fanclub pod twoim przewodnictwem... nie zawiedż mnie.

Twój jedyny
GosuRage

ps w tym turku mialbym easy top3 gdyby nie fakt, ze Magda25uk bombardowała moje gg/maila/telefon propozycjami o charakterze czysto matrymonialnym a dodatkowo na drugiej lini mojego prywatno-publicznego gg dobijała sie niejaka innattiii (moglem przekrecic nicka xd), która ostatnio również zrobiła sobie hobby z doglądania mnie na forum.

:f_pleased: :heart: :diamond: :club: :spade:

Dobry M@ki, nie jest zły.

MikeWrclv

no fakt, może ja się tu dużo nie udzielam, ale ciężko było nie zauważyć jak laski piniondze liczą! :D

Świetna robota, uśmiałem się dzisiaj po raz pierwszy gdy zobaczyłem listę zwycięzców turnieju.

Mam nadzieję że pojawisz się na naszym zlocie trzcinsky i w końcu pogadamy na żywo o Red Hot Chilli Peppers ;)

Pozdro, temat przenoszę do pogawędek.

kevONEin

Napisane przez GosuRage
Zasmuce was ale ciagle jestem w grze.

Wyciagnelem dzis moje ostatki rolla z MB + zasililem je delikatna pozyczka i juz mam nowego rolla na ongame gdzie zaczynam grind.

Niestety nie jestem w stanie zbyt dlugo wytrzymac bez pokera.

I jescze jedno zdanie do Magdy25uk, ktora to skrupulatnie proboje liczyc kazdego centa z mojego rolla na ftp a wiec słonko informuje Cie (bo nie chce mi sie odpisywac w 100 tematach na twoje zaloty), że na FTP wpłaciłem 1500$ (tysionc pińcet) 2dni grałem nl25 żeby sie zaaklimatyzować na rushu po czym przeszedłem na swoj koronny limit tj nl50. Po skonczeniu rush week moj br to było coś w okolicach 2500$-2600$ i nigdzie nie pisałem o 3k$ ale rozumiem twoja obsesje na moim punkcie i tez gorąco pozdrawiam.

I tak prawdą jest, że te 2500$ na dzień dzisiejszy to jakies 70% mojego rolla a to z tego wzgledu, ze poprostu miało sie troche wydatków ostatnio i fundusze pokerowe mocno stopniały jako jedna z moich wiernych fanek myśle, że docenisz tą jakże prywatno-publiczną informacje.

Buziaczki Madziu lidze na jakiś fanclub pod twoim przewodnictwem... nie zawiedż mnie.

Twój jedyny
GosuRage

ps w tym turku mialbym easy top3 gdyby nie fakt, ze Magda25uk bombardowała moje gg/maila/telefon propozycjami o charakterze czysto matrymonialnym a dodatkowo na drugiej lini mojego prywatno-publicznego gg dobijała sie niejaka innattiii (moglem przekrecic nicka xd), która ostatnio również zrobiła sobie hobby z doglądania mnie na forum.

:f_pleased: :heart: :diamond: :club: :spade:

Wielki polew :f_thumbsup:

bushmen

Trzicnsky haha :D z Toba zawsze jaja :) ;P sick human :D

kaczuba

#558 trzcinsky, 30.06.11 12:59
'chej FTP dziala'

wklej to do 10 swoih znajomyh a FTP znuw zacznie dzialac a w twoim profilu pojawiom sie zlote gwiazdki !!!!!!!11111111

:f_rolleyes:

szok38

Trzcinsky nie bądz sknera i pożycz dyszkę farconcy Burzuju _mad:

Tetmajer666

Kapica pokonany w HU, no no :D