.
Serdecznie gratuluje wygranej ;]
Ale wiem, wiem robisz sobie jaja
FTP nie działa!!
Data przerobiona...
Przez chwilę się nabrałem
PS: Zapraszam do mojego świeżutko otwartego bloga
A i nie słuchaj się Kapicy! To on śmierdzi i jego polityka!
Zasmuce was ale ciagle jestem w grze.
Wyciagnelem dzis moje ostatki rolla z MB + zasililem je delikatna pozyczka i juz mam nowego rolla na ongame gdzie zaczynam grind.
Niestety nie jestem w stanie zbyt dlugo wytrzymac bez pokera.
I jescze jedno zdanie do Magdy25uk, ktora to skrupulatnie proboje liczyc kazdego centa z mojego rolla na ftp a wiec słonko informuje Cie (bo nie chce mi sie odpisywac w 100 tematach na twoje zaloty), że na FTP wpłaciłem 1500$ (tysionc pińcet) 2dni grałem nl25 żeby sie zaaklimatyzować na rushu po czym przeszedłem na swoj koronny limit tj nl50. Po skonczeniu rush week moj br to było coś w okolicach 2500$-2600$ i nigdzie nie pisałem o 3k$ ale rozumiem twoja obsesje na moim punkcie i tez gorąco pozdrawiam.
I tak prawdą jest, że te 2500$ na dzień dzisiejszy to jakies 70% mojego rolla a to z tego wzgledu, ze poprostu miało sie troche wydatków ostatnio i fundusze pokerowe mocno stopniały jako jedna z moich wiernych fanek myśle, że docenisz tą jakże prywatno-publiczną informacje.
Buziaczki Madziu licze na jakiś fanclub pod twoim przewodnictwem... nie zawiedż mnie.
Twój jedyny
GosuRage
ps w tym turku mialbym easy top3 gdyby nie fakt, ze Magda25uk bombardowała moje gg/maila/telefon propozycjami o charakterze czysto matrymonialnym a dodatkowo na drugiej lini mojego prywatno-publicznego gg dobijała sie niejaka innattiii (moglem przekrecic nicka xd), która ostatnio również zrobiła sobie hobby z doglądania mnie na forum.
no fakt, może ja się tu dużo nie udzielam, ale ciężko było nie zauważyć jak laski piniondze liczą!
Świetna robota, uśmiałem się dzisiaj po raz pierwszy gdy zobaczyłem listę zwycięzców turnieju.
Mam nadzieję że pojawisz się na naszym zlocie trzcinsky i w końcu pogadamy na żywo o Red Hot Chilli Peppers
Pozdro, temat przenoszę do pogawędek.
Napisane przez GosuRage
Zasmuce was ale ciagle jestem w grze.Wyciagnelem dzis moje ostatki rolla z MB + zasililem je delikatna pozyczka i juz mam nowego rolla na ongame gdzie zaczynam grind.
Niestety nie jestem w stanie zbyt dlugo wytrzymac bez pokera.
I jescze jedno zdanie do Magdy25uk, ktora to skrupulatnie proboje liczyc kazdego centa z mojego rolla na ftp a wiec słonko informuje Cie (bo nie chce mi sie odpisywac w 100 tematach na twoje zaloty), że na FTP wpłaciłem 1500$ (tysionc pińcet) 2dni grałem nl25 żeby sie zaaklimatyzować na rushu po czym przeszedłem na swoj koronny limit tj nl50. Po skonczeniu rush week moj br to było coś w okolicach 2500$-2600$ i nigdzie nie pisałem o 3k$ ale rozumiem twoja obsesje na moim punkcie i tez gorąco pozdrawiam.
I tak prawdą jest, że te 2500$ na dzień dzisiejszy to jakies 70% mojego rolla a to z tego wzgledu, ze poprostu miało sie troche wydatków ostatnio i fundusze pokerowe mocno stopniały jako jedna z moich wiernych fanek myśle, że docenisz tą jakże prywatno-publiczną informacje.
Buziaczki Madziu lidze na jakiś fanclub pod twoim przewodnictwem... nie zawiedż mnie.
Twój jedyny
GosuRageps w tym turku mialbym easy top3 gdyby nie fakt, ze Magda25uk bombardowała moje gg/maila/telefon propozycjami o charakterze czysto matrymonialnym a dodatkowo na drugiej lini mojego prywatno-publicznego gg dobijała sie niejaka innattiii (moglem przekrecic nicka xd), która ostatnio również zrobiła sobie hobby z doglądania mnie na forum.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wielki polew
#558 trzcinsky, 30.06.11 12:59
'chej FTP dziala'
wklej to do 10 swoih znajomyh a FTP znuw zacznie dzialac a w twoim profilu pojawiom sie zlote gwiazdki !!!!!!!11111111