http://pl.youtube.com/watch?v=isHPzLZygCQ
To ja sobie tutaj małą prywatę urządzę.
O co chodzi z tym winrat'em?
Czytałem że PT podaje to w jakiejś zawyżonej/zaniżonej formie. Z jakiego się cieszyć? Z jakiego się zajebiście cieszyć? Jak go podawać i jak, co, o co?
P.S.
Mój podpis miałem wcześniej niż napisano post wyżej
NO K**** MAĆ. Przepraszam za wulgaryzm. Gram turniej. Średnia faza.
Mam KQ i calluje beta pf. Flop xxq i agresor check to ja bet w 60% pota i on push. Ja call, a donk poakzuje AK. A jaki turn? Oczywiście A do cholery. Jak można być tkaim idota;/
Bez takich pls - edited by simoo
Win rate to ogólnie wskaźnik ile wygrywasz BB czy $ na godzinę. Pokertracker pokazuje PTBB na 100 rozdań i jest to wartoć nie big blind, ale big beta czyli 2BB.
Czyli jak masz PTBB/100 w granicach 5 to normalnie masz 10 big blindów na 100 rozdań.
Każde dodatnie jest już jakimś osiągnięciem, chociaż pożądane są wysokie wskaźniki typu 5-10
MoroP napisał
Każde dodatnie jest już jakimś osiągnięciem, chociaż pożądane są wysokie wskaźniki typu 5-10
chyba masz na mysli tylko FL czy takzne NL?:/
Bez takich pls - edited by simoo
Myślałem, że popuszczacie wulgaryzmy stosowane z umiarem, od czasu do czasu, ale jednak nie;) Więc postaram się ich unikać.
tesg83 napisał
MoroP napisał
Każde dodatnie jest już jakimś osiągnięciem, chociaż pożądane są wysokie wskaźniki typu 5-10chyba masz na mysli tylko FL czy takzne NL?:/
Ja gram NL tylko. Wiadomo, ktoś kto ma na NL50 WR w granicach 1 to powinien popracować nad swoją grą, ale generalnie wychodzi na plus.
piachu01 napisał
NO K**** MAĆ. Przepraszam za wulgaryzm. Gram turniej. Średnia faza.
Mam KQ i calluje beta pf. Flop xxq i agresor check to ja bet w 60% pota i on push. Ja call, a donk poakzuje AK. A jaki turn? Oczywiście A do cholery. Jak można być tkaim idota;/Bez takich pls - edited by simoo
turnieje jakos mi nie podchodzą:D przechwilą 6500$ guaranted dość pokaźny stack i rozszedł sie w 2 rozdania, AQs vs A10o i AQs vs AK, ale już mam to w dupie i mnie nie rusza:D.
jako ze rybki juz spia;) sprawdzamy liste obecnosci... no to kto dzis gra w nocy w pokera?:)
tesg83 napisał
jako ze rybki juz spia;) sprawdzamy liste obecnosci... no to kto dzis gra w nocy w pokera?:)
Rybki śpią;D?
Poker Room skin
No Limit Holdem Ring game
Blinds: $0.50/$1
5 players
Converter
Stack sizes:
Hero: $135.75
CO: $104.00
Button: $36.90
SB: $123.60
BB: $204.60
Pre-flop: (5 players) Hero is UTG with 9♥ 8♥
Hero raises to $3.5, 3 folds, BB calls.
Flop: 2♠ :10h 7♦ ($7.5, 2 players)
BB bets $5.5, Hero raises to $15, BB calls.
Turn: J♦ ($37.5, 2 players)
BB bets $28, Hero raises to $75, BB calls.
River: 9♦ ($187.5, 2 players)
BB bets $1, Hero raises all-in $42.25, BB calls.
Results:
Final pot: $272
Hero shows 9H 8H
BB shows QC JS
Chyba nie spią:)
Ja gram turniejek i 3 stoły nl100 sh:)
wyglada na to ze malo dzis ludzi tez sie zaraz zbieram bo jakos padniety jestem caly dzien po wczoraj...:)
ja jeszcze cisne
Ale tylko 90 osobowe SnG na full tilcie. Na stoliki nie mam sily dzisiaj juz. Chociaz idzie calkiem niezle ostatnio
Pzdr
Obecny !!
Ja wykorzystuje swój lipcowy upswing
a gra o tej porze jest dużo bardziej dochodowa.
ja zauwazylem ze jak gram bssem to mam dosc niezle zyski.. ale na bss na 8 graczy slabo idzie rake wiec grywam tez sss multi no i tam trace sporo... nie rozumiem do konca czemu... no ale coz nie po to gram by to rozumiec tylko by rake szedl;) wynik dzisiaj dosc niezly jak na wieczorn sesje...
2-2,5h +~250$ na NL50 dokladnie nie powiem bo PT cos mi wszystko przeklamuje ostatnio:/
no nic... milego wedkowania i dobranoc:)