Przejdź do forum
Twoja najdłuższa se...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Twoja najdłuższa sesja

25 Posty
18 Użytkownicy
0 Reakcje
2,895 Wyświetlenia
LeonidasPL
Oldschool Grinder

Jak w tutule, ile trwała Wasza najdłuższa sesja pokerowa ?

Naszło mnie na zadanie tego pytania, bo sam dzis pobiłem rekord.
Grałem od 13:30 wczoraj, a skonczyłem przed chwilą, czyli prawie 21 h. PT pokazuje, że gry było dokladnie 1246 minut.

Po co ?
Dziś o 10:47 upływał czas, do kiedy mogę wyrobić bonus, a nie chciałem nic z niego stracić, choćby 10$ ;)

Dobra, lecę coś zjeść i może się prześpię wreszcie.

Pozdrawiam, Leo. :)

24 odpowiedzi
Lukasus
Elite Grinder

ja raz grałem 17 h, ale Twój rekord godny podziwu :P ale raczej A - game to nie grałeś po powiedzmy 10 godzinach gry

po 10h tyłek mi odpada :P

boze jak mozna wytrzymac 21h ^-^

Nieźle nieźle... Ciekaw jestem ile z tego na "autopilocie" ;)
Ja grałem najdłużej około 13-14h, ale oczywiście turnieje ;)
tzn. caschóweczka trochę i w pewnym momencie jak zaczynam turka to czasem się wydłuża.. sami wiecie ;)

Ja to po 10 min zaczynam przeglądać forum, youtube, nie wspomnę o skypie i gg. ^^ Kończy się to zazwyczaj na sitoutach i niezłym minusie. Moja najdłuższa sesja to jakieś 5 godzin, ale było to bardzo dawno temu. Po przeczytaniu książki "Elements of Poker" gram nie dłużej niż godzinę, po czym robię przerwę.

Pozdrawiam

kaczuba
Oldschool Grinder

Niezły wynik. :D

Ja najdłużej grałem około 7-8 godzin.

SamRadziwill
Elite Grinder

LOL!

Ja bym w życiu nie dał rady tyle, po mniej więcej 1,5h zwykle poziom mojej koncentracji drastycznie spada... Dłużej zdarza mi się grać tylko w MTT, max to ok. 9h :]

Olorion
BlackMember

LeonidasPL napisał
Jak w tutule, ile trwała Wasza najdłuższa sesja pokerowa ?

Naszło mnie na zadanie tego pytania, bo sam dzis pobiłem rekord.
Grałem od 13:30 wczoraj, a skonczyłem przed chwilą, czyli prawie 21 h. PT pokazuje, że gry było dokladnie 1246 minut.

Po co ?
Dziś o 10:47 upływał czas, do kiedy mogę wyrobić bonus, a nie chciałem nic z niego stracić, choćby 10$ ;)

Dobra, lecę coś zjeść i może się prześpię wreszcie.

Pozdrawiam, Leo. :)

hahaha, tak mi sie skojarzylo

nie chcę się przechwalać bo pewnie na sucho nie dała bym rady ale 53 godziny bez przerwy to nie jest mój imponujący wynik, ale i tak jak na sucho to super...

Mooris
PokerStrategist

Ja po ok 2h wysiadam... szacunek dla Was :)

a może przyjmiesz wyzwanie? gramy od piątku do poniedziałku, co ty na to ? robimy raz na 8 h przerwę na wyjście do WC

ja stawiam 100 $ że Cię przetrzymam , przyjmujesz zakład? zaczęlibyśmy w piątek, koło 18.00, koniec sesji w poniedziałek koło 18

Mooris
PokerStrategist

Mówisz do mnie ? :) Mam nadzieję że nie skoro powiedziałem, że po 2h wysiadam hehe :P

MAGDA28 napisał
a może przyjmiesz wyzwanie? gramy od piątku do poniedziałku, co ty na to ? robimy raz na 8 h przerwę na wyjście do WC

ciekawe czy po czyms takim mozna traktowac jeszcze pokera jako hobby...

MAGDA28 napisał

Ja chetnie przyjme tylko jak by to mialo konkretnie wygladac?

MAGDA28 napisał
nie chcę się przechwalać bo pewnie na sucho nie dała bym rady ale 53 godziny bez przerwy to nie jest mój imponujący wynik, ale i tak jak na sucho to super...

Na sucho tzn?

mchmielo
PokerStrategist

Na sucho - mozesz wychodzic do wc
Na mokro - zgadnij :P

rafalskyyy
Oldschool Grinder

Czy 21h nie podchodzi już pod uzależnienie? :]

hellYeahEnT
Elite Grinder

Zmiazdzyliscie :D Ja kiedys 5h z czego ze 3h na tilcie :D Ale to bylo raz i juz sie nauczylem ze dla mnie sesja dluzsza 2h w sprzyjajacych warukach to juz max a w srednich to 1,5h.

Olorion
BlackMember

ja jak pierwszy raz zdobywalem silver stara na p* i brakowalo mi 400 pkt to przez 9 godzin gralem sng na 12 stolikach :D

piachu01
BlackMember

A jak bilans gry?