Przejdź do forum
SESJA - ta studenck...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] SESJA - ta studencka, nie pokerowa ;)

141 Posty
74 Użytkownicy
0 Reakcje
15.2 K Wyświetlenia
tresor123
PokerStrategist

Napisane przez krzysiekmiszcz

Napisane przez Urbi23

Napisane przez fuczak
0/3 póki co. Na pierwszy ogień w piątek PKM :D

PKM zdałem w 4 terminie, a to dlatego, że do 3 wcześniejszych nie byłem dopuszczony :f_cool: A to z kolei dlatego, że chociaż wszystkie kosmiczne projekty nie-wiadomo-czego miałem super pozaliczane, to ziomek przyczepił się do jednej uszczelki i poprawiałem ją co tydzień przez dwa miesiące :D

agieh? jaki kierunek?

tak się bawi, tak się bawi, tak się bawi agha. ;o

fuczak
PokerStrategist

agieh? jaki kierunek?

Pytasz mnie czy Urbiego? Bo ja MiBM na IMiRze, a egzamin u doktora Maziarza :rage: Coś mi się wydaje z wypowiedzi Urbiego, że jeśli jego uczelnia to AGH, to też miał do czynienia z w/w osobnikiem. :D

Urbi23
Oldschool Grinder

Z Mazim projekty i ćwiczenia :D egzamin u Salwińskiego

krzysiekmiszcz
Elite Grinder

Z Mazim projekty i ćwiczenia egzamin u Salwińskiego

Napisane przez fuczak

agieh? jaki kierunek?

Pytasz mnie czy Urbiego? Bo ja MiBM na IMiRze, a egzamin u doktora Maziarza :rage: Coś mi się wydaje z wypowiedzi Urbiego, że jeśli jego uczelnia to AGH, to też miał do czynienia z w/w osobnikiem. :D

lolz, ja tez mibm, a z mazim mialem w 1. sem zapis konstrukcji :ayfkm:

irobson
Oldschool Grinder

pierwszy dzien zaliczen i 3 zaliczone ^^ git jak na rozpoczecie "sezonu"

Rantrave
Oldschool Grinder

Napisane przez mastakilta
Ekonometria 7:50 jutro :facepalm:

Ja bym tak nie mógł,

U mnie na wydziale, wszystkie egzaminy elegancko i kulturalnie między 12-16,

Dzisiaj fizyka na 15:30 :D

PKM z Mazim >>> cokolwiek.

Urbi23
Oldschool Grinder

Napisane przez JasonWatch

Mindfuck w pełnym tego słowa znaczeniu

Wam też się żalił, że ktoś mu ukradł patent na łożyska baryłkowe podwójne poprzeczne, które mogły coś tam zrewolucjonizować? :f_biggrin:

szpadystaniu
PokerStrategist

a tak z innej beczki

wiem, że każdy jest zajęty ale potrzbuję pomocy z matematyki wyższej - dokładnie z szeregów Fouriera an,bn i te sprawy.

jest ktoś w stanie pomóc?

fuczak
PokerStrategist

Napisane przez Urbi23

Napisane przez JasonWatch

Mindfuck w pełnym tego słowa znaczeniu

Wam też się żalił, że ktoś mu ukradł patent na łożyska baryłkowe podwójne poprzeczne, które mogły coś tam zrewolucjonizować? :f_biggrin:

No ba! Ale swoją drogą, historie i anegdoty z branży odpowiada ciekawe i ciekawie.

Urbi23
Oldschool Grinder

Anegdoty ciekawe, ale i tematy. Z perełek pamiętam "zaprojektować część do skręcania dźwigarów ścian zadaszonej hali o szerokości 50m uwzględniając opady śniegu dla naszego rejonu" czy też "zaprojektować mechanizm obrotowy lufy czołgu dla pocisków średnicy 25,6mm" oraz "zaprojektować wał napędowy łodzi podwodnej, z uwzględnieniem konieczności pracy w dowolnych warunkach", gdzie dodatkowo trzeba było dobierać elementy (szczególnie uszczelki) biorąc pod uwagę arktyczne temperatury czy zasolenie wody :D A kupel z ławki przede mną projektował stalowy kosz do koszykówki i musiał wyliczyć maksymalne obciążenie w sytuacji gdy jakiś spaślak będzie się bawił w Jordana i wieszał z impetem na obręczy :D

Łezka się w oku kręci :f_biggrin:

fuczak
PokerStrategist

O jego tematach to będzie się jeszcze mówiło przez długie lata :D Mnie ominęły co prawda projekty z oznaczeniem "S", ale kumple mieli kilka ciekawych zagadnień - np. mechanizm podnoszenia śluzy wodnej, gdzie trzeba było się dobrze zastanowić w jaki sposób w ogóle ta śluza jest przez wodę obciążona i co się dzieje przy podnoszeniu i opuszczaniu.

Napisane przez radsonsc
a ja na awfie katowickim od pól roku zabieram sie do pisanie magisterki:) a egzaminów juz nie mam:)

Ja też jestem na Katowickim :D Obecnie nadal mam 1 egzamin ale dodatkowo jeszcze 1 zaliczenie i uważam że w przeciągu 1,5tygodnia oddam indeks i wolne :D Prawie cały luty wolny :D

kicekpoland
Poker Player

Jak studiujesz AWF to nie wiem czym się podniecasz jak tam masz cały rok wolny... Jak widzę , że ktoś narzeka na sesje a studiuję jakieś żałosne kierunki to aż mi się go żal robi naprawdę...

Napisane przez kicekpoland
Jak studiujesz AWF to nie wiem czym się podniecasz jak tam masz cały rok wolny... Jak widzę , że ktoś narzeka na sesje a studiuję jakieś żałosne kierunki to aż mi się go żal robi naprawdę...

Nie wiem o co się rzucasz? Nikt Ci nie kazał iść tam gdzie poszedłeś i się męczyć. Ja wybrałem AWF i nie żałuje swojej decyzji. A to że mamy lajt to tylko się cieszyć.

Żaden kierunek nie jest żałosny, a na sejsę trzeba ponarzekać i koniec ;)

Dreadee
Oldschool Grinder

rozpędź się i uderz głową w ścianę, jeśli uważasz, że na awf'owskiej fizjoterapii cały rok jest wolny.
Jak widzę jak ktoś z desperacji z powodu złego doboru kierunku studiów zaniża wartość innych, to aż mi się go żal robi na prawdę.
Weź się w garść i życie w swoje ręce, a nie wyładowuj swojej frustracji tutaj, koleżko.

dragoste
PokerStrategist

Ok to pora się pochwalić. ;>
O ile nie będzie żadnych poprawek to mam już wolne! _cool: Tylko wpisy zbierać.

A sesja na mojej uczelni zaczyna się dopiero w piątek, co oznacza, że mam 4 tyg wolnego.

driver911
Oldschool Grinder

Napisane przez Jakub

Żaden kierunek nie jest żałosny, a na sejsę trzeba ponarzekać i koniec ;)

oj znalazło by się kilka. ;)

cosinek
PokerStrategist

Ja teoretycznie 2 egzaminy w tej sesji - matma i ochrona środowiska, ale z matmy jestem zwolniony. :f_cool: :f_cool: :f_cool: :f_cool: :f_cool: