Jeśli podobał Ci się serial Simpsons, to polecam "Futurama" - robili ci sami ludzie
Ludzie którzy polecają Simsonów nie oglądali chyba Family Guy... Też swego czasu jarałem się Simsonami, potem obejrzałem Family Guy i zmieniłem zdanie. Serial jest świetny polecam
Faktycznie nie oglądałem Family Guy - skoro polecasz, to pewnie w najbliższym czasie obejrzę
Napisane przez mouse91
Ludzie którzy polecają Simsonów nie oglądali chyba Family Guy... Też swego czasu jarałem się Simsonami, potem obejrzałem Family Guy i zmieniłem zdanie. Serial jest świetny polecam
Simpsoni jak i Family Guy są na średnim poziomie, można obejrzeć, ale jakoś tego za rewelację bym nie uznał. Family Guy ma parę przebłysków i dobrych odcinków ale to wszystko.
Napisane przez Rasacz
Ja polecam wszystkim dextera bo uzależnia jak poker.Co do tematu to Dr House,Stargate : universe,spartacus : blood and sand,spartacus : gods of arena..to chyba na tyle.
aaa..i był jeszcze taki film o zombie..jak on się zwał?![]()
pozdr
Stargate Universe ssie, nie dość, że słaby pod względem sci-fi i walki z komistami, to jako dramat-psychologiczny czy jako sam serial psychologiczny im nie wyszedł
Ja zawsze lubiłem kreskę Tartakowskiego
Polecam "On, ona i dzieciaki (My Wife and Kids)", świetny i przezabawny serial komediowy o rodzinie Kyle, gdzie w role Michael'a wciela się Damon Wayans - amerykański komik.
http://iitv.info/on-ona-i-dzieciaki/
A ja zacząłem ostatnio męczyć starego dobrego Dragon Balla, z tym, że w oryginalnej wersji językowej z angielskimi niecenzurowanymi napisami w b. dobrej jakości

A Rodzina Soprano? wlasnie sciagam pierwszy sezon i nastawiam sie na rozniesienie w pył
O czym jest to z matką co polecaliście we wczesnijeszych postach?
Napisane przez smack91
Scrubsów polecam. mega.
wlasnie leca!
dodam jeszcze X Files, FAmily Guy, South Park no itam Rycerze Zodiaku

Napisane przez DangeroussPosse
Napisane przez smack91
Scrubsów polecam. mega.
![]()
![]()
![]()
wlasnie leca!
e tam, co chwile to samo na Comedy Central - jesli o to Ci chodzi. ja oglądam drugi raz już chyba od pocżatku na yt:D
Napisane przez Mooris
Faktycznie nie oglądałem Family Guy - skoro polecasz, to pewnie w najbliższym czasie obejrzę![]()
aaaaaaa zbrodnia!!!!!! Kiedyś nigdy bym nie powiedział, że FG przebije The Simpsons ale dziś FG miażdży wszystko.
Jak ktoś się jara to jeszcze od Tych samych twórców czyli Setha:
- American Dad
- Cliveland Show
Tak jak wspomniano "Boardwalk Empire" kozak jeżeli ktoś się jara kinem noir często reprezentowanym przez Scorsese to będzie zachwycony (to te filmy gdzie dominuje jeden kolor, zazwyczaj czarny i skupiamy się na bohaterze który jest złym człowiekiem, nie ma za dużo akcji i zawsze towarzyszy mu feme fatale - motyw z siedzącym z założonymi nogami detektywem i wchodzącą do niego pięknością, której najpierw widać cień przez drzwi a potem od nóg do góry to właśnie taki szablonowy przykład tych filmów)
Co do "Chorych doktorów" to mam pytanie - Który to ten śmieszny? Bo za bardzo nie wiem.
Nie padło tutaj jeszcze "How to make it in america" bardzo fajny, chyba 7 odcinkowy serial o typach z NY chcących coś osiągnąć.
Napisane przez wujekryba
Napisane przez Mooris
Faktycznie nie oglądałem Family Guy - skoro polecasz, to pewnie w najbliższym czasie obejrzę![]()
Co do "Chorych doktorów" to mam pytanie - Który to ten śmieszny? Bo za bardzo nie wiem.
mnie zawsze cieć śmieszył, ale zależy od poczucia humoru.