Podobno z setem na kolorowym flopie trzeba sie stakowac. Tak crim44 mowi. No i tak zrobilem. Gosc oczywiscie mial kolor
Napisane przez lukasz2601
Podobno z setem na kolorowym flopie trzeba sie stakowac. Tak crim44 mowi. No i tak zrobilem. Gosc oczywiscie mial kolor
Źle ci powiedział z air trzeba się stakować.
No i dobrze ze macie. Nie mam wykresow etc. Gram na smartphonue. Nie mam zadnych programow
Myslisz ze mi jest potrzebna twoja pmoc. Mi nogdy nikt nie pomogl. Tylko ja bylem glupi i innym pomagalem.
Napisane przez DawidekZKS1
Przecież to bankowo jest Cezar, nawet styl pisania taki sam.
Zgadza się.
Cezar pisał dokładnie w taki sam sposób.
Wy mnie tylko krutykujecie uwazacie za osobe ktora noe ma pojecia w pokerze ale nikomu nawet na chwile nie przyszlo do glowy ze moze naprawde mam pecha w pokerze
Napisane przez lukasz2601
Wy mnie tylko krutykujecie uwazacie za osobe ktora noe ma pojecia w pokerze ale nikomu nawet na chwile nie przyszlo do glowy ze moze naprawde mam pecha w pokerze
Może ktoś mu wreszcie powie jak wygrywać zamiast się ciągle z niego żartować. Jak się calluje preflop to trzeba kręcić myszką przeciwnie do ruchu wskazówek zegara, wtedy twoje mocne układy będą częściej się utrzymywać.
To naprawde zenujace ze tak traktuje sie czlowieka ktory ma podobne zainteresowanis jak reszta. Poniza sie go i obraza. Zero szacunku dla drugoego czlowieka. Smutne