Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Rzygać się chce

265 Posty
72 Użytkownicy
412 Reakcje
27.9 K Wyświetlenia
boroboro12
Kurald

Ale on nawet śmieszny nie jest. Trollować to czeba umieć!

NeuTom

Nie można wklejać emotikonow z fona?

Bo to nic smiesznego jak stale sie przegrywa. Tylko w czarna rozpacz mozna popasc

MWaler

lukasz2601 proszę o zachowywanie się w sposób kulturalny, a nie przelewać swoje frustracje na użytkowników .

Naprawde prosze was o jakas rade. Bo nie wiem co zrobic. Rzucuc tego pokera czy dalej probowac? Bo ja naprawde nie gram zle. Gdybym ktos ze mna pogral to by zobaczyl ale zawsze mam tego pecha. Przed chwila damy na AK i przegrakem. I tak jest zawsze. Moja para nie pokona nigdy Ax. To naprade jest chokernie dobijajace. Ja nawet asami jyz od tygodnus nic nie moge wygrac.

boroboro12

Przestań trollować - moja rada, i skończ z zakładaniem multikont :banana:

Nue bede wplacal kasy bo i tak przegram ja. To co wplacioem to przegralem

RubinPlayer

Napisane przez ONKAM
Rubin to ty?

Teraz to już mnie obrażasz.

boroboro12
Janosikgdy

Napisane przez lukasz2601
Naprawde prosze was o jakas rade. Bo nie wiem co zrobic. Rzucuc tego pokera czy dalej probowac? Bo ja naprawde nie gram zle. Gdybym ktos ze mna pogral to by zobaczyl ale zawsze mam tego pecha. Przed chwila damy na AK i przegrakem. I tak jest zawsze. Moja para nie pokona nigdy Ax. To naprade jest chokernie dobijajace. Ja nawet asami jyz od tygodnus nic nie moge wygrac.

Rzuć poksa, nie nadajesz się.

boroboro12

To że to troll to daje 99.9% mi jest osobiście żal ludzi którym osoby na Strategy namąciły w głowie do tego stopnia, że uwierzyli, że poker to jest taka gra której wystarczy się nauczyć i przechodzisz lekko i przyjemnie jak Mario Brossa na Pegasusie :truestory:

GregPL191

Nie załamuj się, ochłoń kilka dni i zapomnij o upokorzeniach że strony softu. Jeśli będziesz dla niego miły to wynagrodzi Ci to i będziesz dużo częściej wygrywał w opisanych wyżej sytuacjach. W końcu przyjdzie wyrównanie i będziesz zadowolony :)

ONKAM

Napisane przez RubinPlayer

Napisane przez ONKAM
Rubin to ty?

Rubin nie przesadzaj. Żart dla rozładowania napięcia i tyle. Przecież wiadomo że nie ty. Bez odbioru.

RubinPlayer

Napisane przez ONKAM

Napisane przez RubinPlayer

Napisane przez ONKAM
Rubin to ty?

Rubin nie przesadzaj. Żart dla rozładowania napięcia i tyle. Przecież wiadomo że nie ty. Bez odbioru.

Ja to chociaż zarobiłem trochę raku dla PS.com, nie robiłem siary za darmo. :pokerface:

To co Greg pomozesz mi w rozwoju poprzez stacking?

jamesae

Ale ja stale przegrywam. Nic nugdy nie moge wygrac. Jak tak mozna. To naprawde jest dobijajace. Od roku nie moge nawet dolara wygrac.

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

www.pracuj.pl - polecam po raz kolejny :gl:

Moderator
baadnewz01

Napisane przez jamesae

Ale ja stale przegrywam. Nic nugdy nie moge wygrac. Jak tak mozna. To naprawde jest dobijajace. Od roku nie moge nawet dolara wygrac.

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

A staking nic mi nie da bo ja tylko przegrywam

leeloo80

Trzeba :f_drink:

Napisane przez Kurald
Ale on nawet śmieszny nie jest. Trollować to czeba umieć!

GrzesiekQaz

W obecnych internetach autorzy uznają troll za udany, gdy znajdzie się chociaż jedna osoba, która przez chwilę uzna go jako poważny post.