Grabowski świetna walka i ładna kimura na koniec
Napisane przez KolBro
Grabowski świetna walka i ładna kimura na koniec
Najpiękniejszy moment całej gali , kimura Grabowskiego i zachowanie Sancheza . To jest piękno sportu .
Natomiast o Najmanie lepiej nic nie mówić i dołączyć się do publiki krzyczącej 'wyp..........."
Napisane przez v31dt
marcin sie szybko ulotnil, zeby skomentowac na goraca walke na forum onetu![]()
Hahahaha
majstersztyk.
Szczerze mówiąc, nie zdziwiłbym się gdyby Najman rzeczywiście coś takiego powiedział jutro w mediach
Najwiecej na tym czyms zyskal Najman ktory do kolejnego kontraktu z Pudzianem, Saleta lub innym celebryta dopisal sobie jeszcze jedno 0. Zabawne jest to, ze w tych czasach mozna traktowac jako produkt nawet cos takiego jak porazka.
IMO walka ustawiona, Najman czekal tylko na odpowiedni moment by moc odklepac. Jak by mu sie nie udalo teraz to musial by to zrobic Robert z powodu braku tlenu. Jakos nie chce mi sie wierzyc ze bokser (fakt ze slaby ale jednak bokser) poddaje sie po doslownie jednym celnym uderzeniu. Marcin jednak wygral kilka walk, i nawet jak przeciwnicy byli kelnerami to od Roberta byli lepsi o kilka klas. Wlasciwie kazdy po 1 miesiacu treningu Kendo byl by lepszy
Napisane przez casalinga87
Napisane przez mouse91
imo to jest wszystko ustawione że Nejman miał przejebać
Jezeli ktos ustawia walke, wychodzac do niej z Orzelkiem na piersi czy flaga na plecach, to naprawde nie zasluguje na nawet odrobine szacunku...
Boshe ... A ja bałem się o Koksa
.
Panu Najmanowi chyba możemy ostatecznie podziękować za długą i owocną w sukcesy karierę sportową . Nigdy już więcej , mam nadzieję ...
Show przyznać trzeba jednak był , zarówno w trakcie walki jak i po
.
Grabowski klasa , ależ ten Gość jest mocny . Piękna wygrana i wspaniałe zachowanie obydwu zawodników po walce . To lubię
.
Napisane przez magda25uk
Napisane przez casalinga87
Napisane przez mouse91
imo to jest wszystko ustawione że Nejman miał przejebać
Jezeli ktos ustawia walke, wychodzac do niej z Orzelkiem na piersi czy flaga na plecach, to naprawde nie zasluguje na nawet odrobine szacunku...
Ch.. z orzełkiem i tym całym patetycznym bełkotem. Według mnie jakby wystawiał walkę to nie zabrałby dupeczki na widownie, żeby siebie i jej nie ośmieszać.
Napisane przez szprotex
to było oczywiste !! każdą kase trzeba bylo stawiac na koksa. damn it
Na Koksa kurs 2,3 był, trolololololo
Missed value
Czy ja wiem?
Prawda taka, że gdyby koks go nie wywrócił w drugiej rundzie, to pewnie pary by mu starczyło na jeszcze jedną taka pogoń po ringu i potem by miał dość. Po pierwszej rundzie już dyszał konkretnie.
Najman, choć jego "strategia" wyglądała strasznie i wywoływała gwizdy, to wcale nie była zła. Myślę, że jakby dotrwał do 3 rundy, to mógłby klepać "stejka" jak worek treningowy.
Ogólnie walka przypomniała mi tę scenę:
...tyle, że Najman pozwolił się trafić.
Już widziałem obraz jak ludzie krzyczą do Najmana po walce: "nie walczyłeś sportowo!", a ten wskazuje na leżącego koksa i mówi: "...on walczył"
Napisane przez AArvanity
W 4 edycji "Gwiazdy biją Najmana" ma wystąpić Adam Małysz
hahaha, dobre
Nawet jeśli ta walka została ustawiona, nikt nigdy tego oficjalnie nie przyzna.
Paru moich znajomych pracuje w produkcji telewizyjnej i takie show jak Mam Talent, X-Factor, Top Model czy inne tego typu są - przynajmniej w początkowych fazach - zawsze ustawione i ich uczestnicy są dobierani według określonego klucza, by podbijać oglądalność. Pamiętacie np. drugą edycję Top Model i ostatni wybór modelek, które po pierwszych zdjęciach dostawały się do domu modelek? To naprawdę była dziecinada, żeby się domyśleć jeszcze przed podjęciem ostatniej decyzji tego odcinka, że ta charakterystyczna, wygadana mulatka pokona zwyczajnie wyglądającą dziewczynę (nie pamiętam jak się nazywały ;/). Nierzadko też dobiera się uczestników takich programów według widzimisię producentów. W późniejszych fazach to już się zwykle normuje, ale też nie zawsze.
Poznałem również celebrytkę (nie taką z pierwszych stron gazet, takich ludzi niewielu znam ;P), która została kiedyś zaproszona do programu Jaka to melodia. Tam wszystkie - powtarzam - wszystkie odpowiedzi były ustalone przed programem. Mnie to się wydało zabawne, ta kobieta nie była nawet Polką. Tutaj co prawda przyjechała jako dziecko, ale przecież ileś tam czasu zajęło jej ogarnięcie języka, zadomowienie się i tak dalej - jak mogła znać te wszystkie stare piosenki?
Jeśli idzie o sporty walki, to nie muszę chyba przytaczać historii wrestingu w USA, gdzie walki były również z góry ustalane, a wszystko co się tam odbywało również było nastawione na "show", tak jak dzisiaj większa część dużych produkcji telewizyjnych. Żeby być pospolitym i banalnym, mogę polecić chociażby rewelacyjny film Wrestler, jednego z najbardziej znaczących hamerykańskich reżyserów - Darrena Aronofsky'ego.
Jeśli idzie o inne media, to akurat znam tylko z podań "znajomych znajomych", którzy pracowali bądź znali ludzi pracujących w gazetach, a ilość przewałów specjalnie pominiętych czy artykułów sponsorowanych jest zatrważająca. Ostatnio spytałem się redaktora naczelnego dużej polskiej gazety (nie podam jakiej ani skąd go znam, sorry), jaką gazetę czytać na co dzień, żeby zachować zdrowy rozsądek i nie mieć poczucia, że mnie ktoś nabiera. Odpowiedział, że nie ma dzisiaj takiej gazety, która nie miałaby odchyłów w jedną bądź w drugą stronę. A jeśli bardzo chcę "być na czasie", to po prostu muszę kupować kilka tytułów i używać swojego krytycznego myślenia.
Szkoda, że nie znam go bliżej, bo chętnie porozmawiałbym z nim o rynku wydawniczym w Polsce, ale niestety nie jestem z nim na tej stopie.
Podsumowując - nie zdziwiłbym się, gdyby to wszystko było dogadane już wcześniej. Aczkolwiek nawet jeśli, to akurat w tym przypadku nie jestem zbyt rozczarowany, bo to promocja dobrego image'u i podejścia do życia, które mi się podoba.
Mimo tego, nie wierzcie w prawie nic, co się pokazuje dzisiaj w telewizji albo pisze w gazetach. Dosłownie - prawie nic tam nie jest prawdą. Ja osobiście telewizora nawet nie posiadam - tym większa frajda, jak się już pojedzie w rodzinne strony i można sobie pooglądać najnowsze reklamy
polsat to niezly kurwy przez nich nie widzialem walki ;d bo jakze by inaczej dzisiaj o 23 jest w programie najman-koksu, heh myslalem ze walka jest dzisiaj, a te pipy w piatek gale odjebali lol
w ogole wczoraj tez byla transmisja? niezle pojebusy..
najman tez mial slaba kondyche wiec prawde mowiac ciezko bylo mu wypracowac przewage. nie ma lipy !
Ja [treść edytowana] poddała walkę.
// chyba potrzebujesz odpoczynku od forum, żeby się trochę uspokoić - galer
Chyba to pchła po szczurzych mordach. Niech ktoś wrzuci jakiś komentarz trenera chętne przeczytam.